2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba kızlar Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik

Benim canım sıkkın biraz Guatr tahlillerime bakarken sedimantasyona da bakıldı yüksek çıktı hamilelikte yüksebilir deniyor ama seviyesi yazmıyor umarım gerçekten normaldir..dr.uma ulaşamıyorum ulaşırsam sorup rahatlıcam ama..:18:

oh oh maşallah danslara başlamış annesi Hayırlısıyla cvs te de güzel sonuçları alıcaksınız canım...

sağol canım benim...

5,8 bizim fıstığında boyu canım...nasıl zıpladı durdu dün anlatamam sana...doktor amcası, bu peşinden koşturtacak sizi valla dedi
beliz,ense kalınlığı falan ölçüldü mü???

kızlar ben geldim

haberler iyi değil

kanama tekrar arttı...10 gün rapor verildi.tehlike devam ediyor sinirlerim bozuldu...

Canım şimdi gördüm. Tez zamanda geçer sıkıntıların ins. Sen hiç canını sıkma bebişin sağlıkla kocaman olcak Bol bol dinlen.

Ümidimi kesmedim diyordun iyi ki kesmemişsin maşallah diyelim nazar değmesin

Kızlar baştan beri bulantım vardı ama çok yoktu. geçen hafta geçmişti bu hafta katlanarak geri geldi. Midem inanılmaz yanıyor. Canım ekmek bile istemiyor. Mahvoldum 3-4 gündür. sizin de böyle geçip geri geldiği oldu mu?

en güzel ve tek kız bebeğinin anne adayı melis niye yok,
sabahtan girip çıkmış
halsizim diyordu merak ettim, o bizden uzak kalmazdı

kuru kayısıyı gün içinde işyerinde atıştırıyorum ama fayda etmedi..
hoşafı denemedim hiç belki etki eder iyi oldu sölediğin..

kızlar bende kabızlıktan çok çektim kayısı falan da yardımcı olmadı artık.Resmen ağlıyodum tuvalette.Doktora söyledim magnezyum verdi suda eriyen bişi tadı da güzel. 1 tane öğlen tok karnına içiyorum yetmezse 2 tane iç dedi bugün 3.gün (daha 2 defa içtim) sonuç mükemmel. Boşuna ızdırap çekmeyin valla arayın doktorunuzu sorun bunu. İsterseniz adını da yazarım. Hemen alın dua ediceksiniz.

biraz daha büyüsünde o zaman hep beraber koyarız. pek bişey anlaşılmıyor resimlerde ya. bakıyorum benim burun dediğime eşim kulak diyo. öbürü aha pipisi var diyo. çok komiğiz yani

Sorma bende ananeme gösterdim dün bu ne böyle dağlar tepeler var çocuk yok burda dedi

ben sporcu sütyeni aldım çok rahat ettim sıkmaması lazımmış sütyenlerin aklınızda bulunsun.

evet çok pahalı ama deniycem benim vücudum çatlamaya müsait zaten bacaklarımda var beyaz çatlaklar. kakao yağıyla badem yağıda iyi geliyormuş aktardan almak lazım bunlarıda

Benim doktorum Mustela yazdı 2 alana 1 bedava vardı 6 aylık kremi almış oldum. Fiyatları lieractan biraz daha pahalı ama en iyisi buymuş. Doğum sonrası ürünleri de var göğüs ucu için falan.Gerçi ben inanmıyorum kozmetik kremlerin işe yaradığına ama düzenli kullanıyorum artık. bide kakao yağı ve badem yağım var onları da sürüyorum artık çatlarsa yapacak bişi yok

amannnn maşallah yerim seni tospalakkkk çok tatlı olmuş yaa Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ya çok sabırsızlanıyorum yaa vakit geçmiyoooo

sezii sen suphan beye gidiyodun dimi cepten arasana ulaşırsın o zaman ama gebelikte yükseliyo benimde yüksek çıkmıştı

evette canım benim leyla gibi oluyorum bebeği gördükten sonra saf saf çıkıyorum odadan telini istemeyi unutuyorum sekreterinden isticem olmadı..
benim 25 di geçen ay bu ay 46 ya çıkmış grip falanda değilim o yüzden çok korktum..
yükselmesi normalmiş deniyor 46da normaldir inşallah..

meliscim bende de aynı sorun var hemde bayadır kayısı kurusu hoşafı pazı kavurma ıspanak ve aktivya yiyorum olmadı mı olmuyor ama sebze yemeğini bol tüketmek azaltıyor ama yok etmiyor
zaten guatrdan dolayı kabızdım şimdi tam oldum va kabızlık kilo artışı yapıyormuş metabolizmayı yavaşlıyor diyee sen kilo vermiştin senin için iyide benim için

kabızlık için şöle bişi yapın arkadaşlar ben çok rahat ediyorum akşamdan 1 bardağa koyu renkte ki kayısı var böle kırmızı gibi ondan 3 tane koyun ama önce çatalla iyice delin öle koyun bir tanede incir onuda ii ce delin çatalla ve üzerine kaynar su dökğn kapatın üstünü sabah için aç karnnıza bakın nasıl çalışıyo bağırsaklar

damlacım benim hiç problemim yoktu ama geçen hafta 4 gün kayınvalidemlerde kalınca çarşambadan pazara kadar kilit oldum ve pazar günü ne çektim Allah biliyor düzen kaçtı tabi yine 3 gün kilit ve çarşamba akşamı ağlıyordum tuvalette eşim kapıda ne oluyor diyor.
işin en kötü yanı da kocaman bir meme oluşmuş çarşamba akşamı ne oturabildim ne yatabildim o nasıl bir zonklama ve yanmaydı buz basasım geldi.
dün akşam elma, kayısı, incir ve erik koydum tencereye şekersiz kaynattım süper bir karışım oldu içiyorum inşallah iyi gelir. olmazsa magnezyumu ben de kullanırım.

Ah aynı bende böyleydim işte hiçbişey fayda etmedi. Bende bu sorun hep vardı zaten ama gebelikle beraber tavan yaptı bende oturamıyodum yaptığın karışımı bi iç bakalım fayda etmezse ben adını da yazarım doktoruna sorarsın valla çokk rahat ettim..

kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü diye eşim dalga geçmeye başladı :-((( 5 aylık gibisin. çok da kilo aldın deyip duruyo :-(((

tamam hayatım bu haftayı hoşaf ila tamamlayayım çare olmazsa sana danırşırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…