kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü diye eşim dalga geçmeye başladı :-((( 5 aylık gibisin. çok da kilo aldın deyip duruyo :-(((
evet çok pahalı ama deniycem benim vücudum çatlamaya müsait zaten bacaklarımda var beyaz çatlaklar. kakao yağıyla badem yağıda iyi geliyormuş aktardan almak lazım bunlarıda
kızlarrrrrrr,
biz doktordan geldik...
bebeğim resmen dans ediyordu, gitmeden çikolata yedim hem hareket etsin diye...
ense kalınlığımız normal çıktı, burun ve kafatası kemikleri herşey gelişme aşamasında...
şu an için tam gününde gidiyoruz, Allahım salı günüde cvs te bize güzel sonuçlar göstermeyi nasip etsin!!!!
darısı hepinize kızlar... salya sümük ağlayarak izledim bebeğ,imi 20 dakikaaaaa...
kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü diye eşim dalga geçmeye başladı :-((( 5 aylık gibisin. çok da kilo aldın deyip duruyo :-(((
saol canım
laptopun gelmemiş sen niye onlinesın bakiim. Koş yatağa hadi
daha çok şişir şöle belini de arkaya ver gerine gerine gez canım takma sen hamilesin ohh yarasın göbğşler foraaaa
damlacım benim hiç problemim yoktu ama geçen hafta 4 gün kayınvalidemlerde kalınca çarşambadan pazara kadar kilit oldum ve pazar günü ne çektim Allah biliyor düzen kaçtı tabi yine 3 gün kilit ve çarşamba akşamı ağlıyordum tuvalette eşim kapıda ne oluyor diyor.
işin en kötü yanı da kocaman bir meme oluşmuş çarşamba akşamı ne oturabildim ne yatabildim o nasıl bir zonklama ve yanmaydı buz basasım geldi.
dün akşam elma, kayısı, incir ve erik koydum tencereye şekersiz kaynattım süper bir karışım oldu içiyorum inşallah iyi gelir. olmazsa magnezyumu ben de kullanırım.
büyüycek tabiiii zamanla o da alışır balar göbeğini sevdirmeye sen de sevdirtme canım....
heh tamam o zamann
benim sadece göbeğim değilki, göğsüm ve kalçam da büyüdü anlam veremiyorum. :-((( kıyafetler de olmayınca insanın canı sıkılıyo işte. gerçi allah başka kilo vermesin tek bebeğimden kaynaklanan olsun)))
canım çok dert etme uğraşıyor kocişin senle işte :) benim kan değerlerim iyi çıkınca kocam besili demeye başladı banaayrıca 2 kilo almama rağmen tontişim diye seviyor beni.bu arada eşim 2 katım kadar nerdeyse
göbeğin bir kadına yakıştığı eşsiz bir dönem hamilelik bence tadını çıkar canım
benim göbeğim çıktıkça seviniyorum toplam 900gr almışım ama göbişim 10 kilo almış gibi duruyor ama ben çok mutluyum sende giy hamile badisini cici cici gezzzz
iyi fikir)) madem kilo aldım çirkinleştim sevme çocuğunu derim )))
))) aynen benim eşim de 2 katım ama kendi kilosuna bakmıyo yok kalçan büyümüş, göbeğin 5 aylık gibi senin 9 aylık halini düşünemiyorum felan diyerek benim moralimi bozuyo
evet...onlar bizsiz yapamazlar bebeğimiz için bence çirkinleşmiyoruz daha bi tatlıcık oluyoruz...çekemiyorlar canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?