2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü diye eşim dalga geçmeye başladı :-((( 5 aylık gibisin. çok da kilo aldın deyip duruyo :-(((

daha çok şişir şöle belini de arkaya ver gerine gerine gez canım takma sen hamilesin ohh yarasın göbğşler foraaaa

evet çok pahalı ama deniycem benim vücudum çatlamaya müsait zaten bacaklarımda var beyaz çatlaklar. kakao yağıyla badem yağıda iyi geliyormuş aktardan almak lazım bunlarıda

esracım nasılsın tatlım
4 gün kaldıııııııııııı
aslında ben dün eniştemin ultrasonuyla gördüm bebişimi geçen sefer kendi dr.umda hareketsiz yan gelmiş yatarken bu sefer canavarrr olmuş allahım eli dursa ayağı durmuyor dönüyor tekme atıyor bizle oyun oynuyor sanki yüzünü dönüyor tam yüzü diyoruz hemen sırtını dönüyor kafasına eline götürüp duruyor selam verir gibi tam çocuk olmuşta oyun oynuyor boyuda 6cm olmuşşşşşşşş

bu arada bende çatlamaya çok yatkınım bitkisel yağ hazırladım
-KAYISI YAĞI
-BADEM ''
-SUSAM ''
-FINDIK
-CEVİZ
-SAF ZEYTİNYAĞI
-GÜZEL KOKU İÇİN PORTAKAL YAĞI
ve LİARAC aldım...

maşallah bebişine annesi çok tatlıdır onun hareketleri yaa ne güzel yirmi dakika görmüşsün bebebiği biz hiç o kadar uzun göremiyoruz özel doktor sonuçta gösterse ya şöyle yarım saat

kızlar ya benim göbeğim çok büyüdü diye eşim dalga geçmeye başladı :-((( 5 aylık gibisin. çok da kilo aldın deyip duruyo :-(((

büyüycek tabiiii zamanla o da alışır balar göbeğini sevdirmeye sen de sevdirtme canım....

canım çok dert etme uğraşıyor kocişin senle işte :) benim kan değerlerim iyi çıkınca kocam besili demeye başladı bana ayrıca 2 kilo almama rağmen tontişim diye seviyor beni.bu arada eşim 2 katım kadar nerdeyse

daha çok şişir şöle belini de arkaya ver gerine gerine gez canım takma sen hamilesin ohh yarasın göbğşler foraaaa

benim sadece göbeğim değilki, göğsüm ve kalçam da büyüdü anlam veremiyorum. :-((( kıyafetler de olmayınca insanın canı sıkılıyo işte. gerçi allah başka kilo vermesin tek bebeğimden kaynaklanan olsun )))

canım bide günde 1 bardak kabak çekirdeği ye ama tuzsuz olsun mümkünse.kabızlığa iyi geliyor ayrıca içinde yararlı bisürü şey var

göbeğin bir kadına yakıştığı eşsiz bir dönem hamilelik bence tadını çıkar canım
benim göbeğim çıktıkça seviniyorum toplam 900gr almışım ama göbişim 10 kilo almış gibi duruyor ama ben çok mutluyum sende giy hamile badisini cici cici gezzzz

merak etme şekerim bu sorunu yalnız yaşayan sen değilsin benimde popiş büyüdü.göğüs zaten büyüsün daha çok hatta benim kotlarımın hiçbiri olmuyor.

))) aynen benim eşim de 2 katım ama kendi kilosuna bakmıyo yok kalçan büyümüş, göbeğin 5 aylık gibi senin 9 aylık halini düşünemiyorum felan diyerek benim moralimi bozuyo

çok teşekkür ederim kızlar ya, sizlere bi sııntımı söylemeyi çok seviyorum çünkü hemen moralimi düzeltiyorsunuz. hepinize çoooookkkk teşekkür ederim. 2 gündür göbeğimi içime çekmeye çalışıyordum. bugün salacam gitsin )))

))) aynen benim eşim de 2 katım ama kendi kilosuna bakmıyo yok kalçan büyümüş, göbeğin 5 aylık gibi senin 9 aylık halini düşünemiyorum felan diyerek benim moralimi bozuyo

benimki ayna karşısına geçip hamilelikten önce,sonra diye göbeğini içine çekip bırakıyor.farkında değil ki benim kaç katım bide alay ediyor bende gülüyorum kendine

evet...onlar bizsiz yapamazlar bebeğimiz için bence çirkinleşmiyoruz daha bi tatlıcık oluyoruz...çekemiyorlar canım

ben de keşke sen hamile olsaydın da benim çektiklerimi çekseydin deyip kızıyordum. haklısın, onlar şuan çocuğu hissetmedikleri için kıskanıyolar bundan sonra öyle diycem )) kıskanıyosun işte beniiiiiiiiiiiii ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…