2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar, Selamlar. Burası bir hayli kalabalık. Ne güzel İstanbul anadolu yakasında oturup doktorunu tavsiye edebilecek varmı?
Kendi doktorumun gözlerinden nedense sadece para işareti alıyorum. Biçok arkadaşımın ona gidiyo olmasına rağmen çözemediğim bi his oluştu bende. Kötü bişey dese para için diyor sanki. İyi bişey desede aynı his uyanıyor içimde. çok kafam karışık.

Kesinlikle tek dileğim bu. ERKEKLERDE HAMİLE KALSIN :92::92:

evet benim eşim keşke hissedebilsem diyor ne şanslısın diyor...en güzel duyguları yaşıyoruz kıskanıyorlar işte

merhaba Hande,
anadolu yakasında nerde oturuyorsun bilemiyorum eğer göztepe sana ters değilse
özel göztepe hast. gülşen barçınlı'yı tavsiye ederim, pişman olmazsın.

Heeyyy ben oralarda bir pipi gördüm sanki
BelizBerkin çok tatlı ufaklık,maaşallah canımm

Hepinize güzel güzel günler kızlar
Burası buz gibi,bahar öncesi son soğuk kırıntıları

benimki ayna karşısına geçip hamilelikten önce,sonra diye göbeğini içine çekip bırakıyor.farkında değil ki benim kaç katım bide alay ediyor bende gülüyorum kendine

benim eşimde iri yarıdır. bu sorun bizim ewde yok. dar eşofman giydiğimde kızıyor sıkıştırma oğlumu diye. hatta bazen yalvarıyor aç göbişini bi bakim nooooolur diye. bende şunu şunu yaparsan açarım diyorum. sonra başlıyor beni gıdıklamaya

Heeyyy ben oralarda bir pipi gördüm sanki
BelizBerkin çok tatlı ufaklık,maaşallah canımm

Hepinize güzel güzel günler kızlar
Burası buz gibi,bahar öncesi son soğuk kırıntıları

esrantcım sana da iiii günler nasılsın?

öyle olsunda....ben de yatıyorum şimdilik her şey yolunda hangi dizidesin bakalım

Canım ben senin durumunu gördüm geçmiş olsun ve saglıklar diledim gördün de mi. umursamadım sanma sakın.

Supernaturel seyrediyorum..

merhaba Hande,
anadolu yakasında nerde oturuyorsun bilemiyorum eğer göztepe sana ters değilse
özel göztepe hast. gülşen barçınlı'yı tavsiye ederim, pişman olmazsın.

Çekmeköydeyim :) Her halukarda her yere uzak olacak durumdayım o yüzden en iyisini bulup nerede olursa ona gitmek istiyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.

4 boyutlu ultrasonda bulsak hiç fena olmaz hani doktorumuzun muayenehanesinde Çokmu şey istiyorum ki :)

Canım ben senin durumunu gördüm geçmiş olsun ve saglıklar diledim gördün de mi. umursamadım sanma sakın.

geçmişe bakamadım pek fazla....laptop yeni geldi diğer bilde oturmak istemedim.teşekkür ederim canım..

iyi seyirler canım

oooo 1 yıl boyunca salı akşamları tnt de soluksuz izlerdim. çok güzel dizi. ruhlarını şeytana satma bölümüyse çok ilgimi çekmişti. hatta varmı böyle bişey diyede araştırmıştım:18:

geçmişe bakamadım pek fazla....laptop yeni geldi diğer bilde oturmak istemedim.teşekkür ederim canım..

iyi seyirler canım

canım çok geçmiş olsun ya hiç kalkmadan dinlen eminim herşey yoluna gircektir sen yeterki kendini ve bebişini üzme herşeyin başı moral iyi bakın kendinize

oooo 1 yıl boyunca salı akşamları tnt de soluksuz izlerdim. çok güzel dizi. ruhlarını şeytana satma bölümüyse çok ilgimi çekmişti. hatta varmı böyle bişey diyede araştırmıştım:18:

TNT cok geriden geliyordu. BEn de eskiden cok seyrederdim ama sonradan digiturk'te aynı saatte Legend of The Seekre diye bir dizi basladı ..onu seyre daldık .harika bir diziydi. simdi supernaturel'in kacirdigim bolumlerini yakalama cabasındayım.

ah çekmeköy bende orda oturuyodum ama şimdi diğer uca Beylikdüzüne taşındım Çekmeköy doğa olarak çok güzel ama geç gelişiyor hala heryere uzak...O yüzden bu tarafa geldim bende..Benim en yakın arkadaşım Kadıköy Şifada Egemen hanım var ona gidiyor çok memnun yıllardır ona gider geçen yıl doğumunu da yaptı. Ben taşınmasaydım ona gidecektim

inşallah gönlüne göre bir dr bulursun, biizmkinde 4 boyutlu da var. 4. aydan sonra 4 boyutludan cd'ye yazdırıp veriyor

canım çok geçmiş olsun ya hiç kalkmadan dinlen eminim herşey yoluna gircektir sen yeterki kendini ve bebişini üzme herşeyin başı moral iyi bakın kendinize

çok teşekkürler canım...moralimi sizler düzeltiyorsunuz çok saolun iyiki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…