ben de keşke sen hamile olsaydın da benim çektiklerimi çekseydin deyip kızıyordum. haklısın, onlar şuan çocuğu hissetmedikleri için kıskanıyolar bundan sonra öyle diycem)) kıskanıyosun işte beniiiiiiiiiiiii ))
ben de keşke sen hamile olsaydın da benim çektiklerimi çekseydin deyip kızıyordum. haklısın, onlar şuan çocuğu hissetmedikleri için kıskanıyolar bundan sonra öyle diycem)) kıskanıyosun işte beniiiiiiiiiiiii ))
ces nerdesin daldın yine galiba...
merhaba Hande,Kızlar, Selamlar. Burası bir hayli kalabalık. Ne güzelİstanbul anadolu yakasında oturup doktorunu tavsiye edebilecek varmı?
Kendi doktorumun gözlerinden nedense sadece para işareti alıyorum. Biçok arkadaşımın ona gidiyo olmasına rağmen çözemediğim bi his oluştu bende. Kötü bişey dese para için diyor sanki. İyi bişey desede aynı his uyanıyor içimde. çok kafam karışık.
İntermette dizi seyrediyorum da canım ama arada bakıyorum foruma. bir yanım sizle yani :)
benimki ayna karşısına geçip hamilelikten önce,sonra diye göbeğini içine çekip bırakıyor.farkında değil ki benim kaç katım bide alay ediyorbende gülüyorum kendine
Heeyyy ben oralarda bir pipi gördüm sanki
BelizBerkin çok tatlı ufaklık,maaşallah canımm
Hepinize güzel güzel günler kızlar
Burası buz gibi,bahar öncesi son soğuk kırıntıları
öyle olsunda....ben de yatıyorum şimdilik her şey yolunda hangi dizidesin bakalım
merhaba Hande,
anadolu yakasında nerde oturuyorsun bilemiyorum eğer göztepe sana ters değilse
özel göztepe hast. gülşen barçınlı'yı tavsiye ederim, pişman olmazsın.
Canım ben senin durumunu gördüm geçmiş olsun ve saglıklar diledim gördün de mi. umursamadım sanma sakın.
Supernaturel seyrediyorum..
Canım ben senin durumunu gördüm geçmiş olsun ve saglıklar diledim gördün de mi. umursamadım sanma sakın.
Supernaturel seyrediyorum..
geçmişe bakamadım pek fazla....laptop yeni geldi diğer bilde oturmak istemedim.teşekkür ederim canım..
iyi seyirler canım
oooo 1 yıl boyunca salı akşamları tnt de soluksuz izlerdim. çok güzel dizi. ruhlarını şeytana satma bölümüyse çok ilgimi çekmişti. hatta varmı böyle bişey diyede araştırmıştım:18:
Çekmeköydeyim :) Her halukarda her yere uzak olacak durumdayım o yüzden en iyisini bulup nerede olursa ona gitmek istiyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.
4 boyutlu ultrasonda bulsak hiç fena olmaz hani doktorumuzun muayenehanesindeÇokmu şey istiyorum ki :)
inşallah gönlüne göre bir dr bulursun, biizmkinde 4 boyutlu da var. 4. aydan sonra 4 boyutludan cd'ye yazdırıp veriyorÇekmeköydeyim :) Her halukarda her yere uzak olacak durumdayım o yüzden en iyisini bulup nerede olursa ona gitmek istiyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.
4 boyutlu ultrasonda bulsak hiç fena olmaz hani doktorumuzun muayenehanesindeÇokmu şey istiyorum ki :)
canım çok geçmiş olsun ya hiç kalkmadan dinlen eminim herşey yoluna gircektir sen yeterki kendini ve bebişini üzme herşeyin başı moral iyi bakın kendinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?