2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bişe sorucam..dr.uma sorucam hep unutuyorum maden sodası içebiliyormuyuz sakıncası var mı?bilgisi olan?

iyiyim canım çok şükür gün sayıyorum bende az kaldı sen nasılsın sen görmüşsün bebişini ne güzel çok sevindim adına. ben yaklaşık bir aydır göremedim çok merak ediyorum herkesinki hareket ediyormuş bakalım benimki neler yapıyor oralarda bende kakao yağı aldım bide lierac jel o kadar bugün başlıcam kullanmaya kısmetse bide badem yağı almayı düşünüyorum ama inş. pes etmeden hergün sürmeyi başarabilirim

kızlar bişe sorucam..dr.uma sorucam hep unutuyorum maden sodası içebiliyormuyuz sakıncası var mı?bilgisi olan?

Doktordan doktora degisiyo. benimki tavsiye etmedi tansiyonu cok hızlı yukseltiyomus. ama illa icceksen ayranla karıstırıp iç dedi. bazı doktorlar da gunde 2 tane icilebilir diyo.

Bende bahçeşehirdeydim :) Çekmeköye geldim :) eğer bahçeşehirde kalsaydım avcılar hospitala giderdim. Tülay egeli vardı orda . çokta memnundum hatta özel olarak hipnozla ve hipnozla doğumla ilgileniyordu. Çok hoş sohbetti ayrıca.
Allahım medeniyetten ne kadar uzağım burada :) Birde İstanbul olacak..

Doktordan doktora degisiyo. benimki tavsiye etmedi tansiyonu cok hızlı yukseltiyomus. ama illa icceksen ayranla karıstırıp iç dedi. bazı doktorlar da gunde 2 tane icilebilir diyo.

anım soda değil ama maden suyu içebilisin demişti benim doktorum bundan onceki gebeliğimde mide bulantım cok fazla oldugu için her gün içiyordum inan cunku bır tek o alıyordu mide bulantımı hatta içine limon sıkıp bıraz da tuz atıp içiyordum bulantılarım için bir sorunda tasamadım cok sukur kızım 1 yasında suan

inşallah gönlüne göre bir dr bulursun, biizmkinde 4 boyutlu da var. 4. aydan sonra 4 boyutludan cd'ye yazdırıp veriyor

Umarım arkadaşım tek istediğim güvenebileceğim rahat edeceğim bir doktor bulmak. Normal muayeneye gittiğindede bakıyormu 4 boyutluyla? Şimdi benim 2li zamanım. Belki ikilimi bile orada yaptırabilirim. Fiyatları nasıl ortalama?

öfff canım sıkılıyor hava kapalı, iş yeri sıkıcı , 1 aydır bebeğimi göremiyorum

teşekkürler kızlar...
bende internetten araştırayım dedim maden suyu için soda içmeyin zararlı yazıyo..
işyerinde söyledim gelen şişenin üzerindede maden suyu sodası yazıyo..şaşırmış durumdayımmm :26:

Benim doktorum genelde herşeye onay verdiği gibi maden suyunada onay vermişti. Ancak daha güvenilir kaynak anneciim ise bebeğe yararlı olabileceğinide söyledi. Ben içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…