esrantcım sana da iiii günler nasılsın?
çok teşekkürler canım...moralimi sizler düzeltiyorsunuz çok saolun iyiki varsınız
kızlar bişe sorucam..dr.uma sorucam hep unutuyorum maden sodası içebiliyormuyuz sakıncası var mı?bilgisi olan?
esracım nasılsın tatlım
4 gün kaldıııııııııııı
aslında ben dün eniştemin ultrasonuyla gördüm bebişimi geçen sefer kendi dr.umda hareketsiz yan gelmiş yatarken bu sefer canavarrr olmuş allahım eli dursa ayağı durmuyor dönüyor tekme atıyor bizle oyun oynuyor sanki yüzünü dönüyor tam yüzü diyoruz hemen sırtını dönüyor kafasına eline götürüp duruyor selam verir gibi tam çocuk olmuşta oyun oynuyor boyuda 6cm olmuşşşşşşşş
bu arada bende çatlamaya çok yatkınım bitkisel yağ hazırladım
-KAYISI YAĞI
-BADEM ''
-SUSAM ''
-FINDIK
-CEVİZ
-SAF ZEYTİNYAĞI
-GÜZEL KOKU İÇİN PORTAKAL YAĞI
ve LİARAC aldım...
kızlar bişe sorucam..dr.uma sorucam hep unutuyorum maden sodası içebiliyormuyuz sakıncası var mı?bilgisi olan?
Çok iyiyim canımm
Sen nasılsınnn
ah çekmeköy bende orda oturuyodum ama şimdi diğer uca Beylikdüzüne taşındım Çekmeköy doğa olarak çok güzel ama geç gelişiyor hala heryere uzak...O yüzden bu tarafa geldim bende..Benim en yakın arkadaşım Kadıköy Şifada Egemen hanım var ona gidiyor çok memnun yıllardır ona gider geçen yıl doğumunu da yaptı. Ben taşınmasaydım ona gidecektim
Doktordan doktora degisiyo. benimki tavsiye etmedi tansiyonu cok hızlı yukseltiyomus. ama illa icceksen ayranla karıstırıp iç dedi. bazı doktorlar da gunde 2 tane icilebilir diyo.
çok teşekkürler canım...moralimi sizler düzeltiyorsunuz çok saolun iyiki varsınız
bende de var o ağrı uzandığın zaman kalkmak işkence oluyo acayip batıyo ne kalçada ne belde dediğin gibi kuyruk sokumunda herhalda bi sağ tarafta oluyo bi sol tarafta yatakta sağa yatıyosam sola sola yatıyosam sağa çok zor dönüyorum annem hamelelikte normal bu ağrılar çengi derler ona demişti ama seninki erken başlamış dedi bana gerçekten çok can sıkıcı bişey
aynen cnm tarif ettiğin gibi benimde ağrılarım benim doktorumda erken başlamış dedi sanırım kişiden kişiye değişiyor bu ağrılar inş. fazla sürmez biran önce biterde rahat ederiz
inşallah gönlüne göre bir dr bulursun, biizmkinde 4 boyutlu da var. 4. aydan sonra 4 boyutludan cd'ye yazdırıp veriyor
evdeyim canım yatıyorun
iyiyiz şimdilik nazlım oyun oynuyor şimdiden bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?