2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım asitli şeyler iyi değil zaten maden suyundada var ondan iyi değildir.makarna pirinç pilavı ve tuzlu yemekte iyi değil

öfff canım sıkılıyor hava kapalı, iş yeri sıkıcı , 1 aydır bebeğimi göremiyorum
sıkma tatlı canını yaz geliyor yavaş yavaşş.bebeğin sağlıklı olsunda görürsün inşallah
Yesinler senin nazlı bebişini
Annesine babasına naz yapıyor ayyyy
Canım benim her şey çok güzel olacak inanıyorum ben

doğunca nazlı olacak zaten iki taftanda ilk torun...nazlar dururlar artık....inşallah esrantcım şu 10 gün çabuk geçeer de her şey yoluna girer

Bebeğe tuzlu zararlıda ama makarna ve pirinç pilavı iyi geliyormuş tabii abartmadan. ay kafam karıştı şimdi.

tuz makarna ve pilaz siskinlik yaptıgı icin kilo kontrolü acisindan onerilmiyo. ayrıca tuz preeaklamsiyi yani hamilelikte yuksek tensiyon hastalıgını tetikledigi icin hic onerilmiyo.

Zaten çooook yavaş oturup kalkmalıymışız. Dahada zor kalkışlar inişler bizi bekliyormuş doğumu yaklaşan bi arkadaşım anlattı .gece sağa sola dönemiyormuş eşine asılarak dönmeye çalışıyormuş. Zaten ikinci bebişlerini bekleyenler biliyordur bunu

Esracım ne güzel ne şanslısın Allah nazardan korusun ikizlerini.

bölge hastanesinde esra hanım var, ablamın doğumunu o yaptırdı memnundu

geçmiş olsun .. benim oldu, oluyorda arada bir.. bulantıyla yanmayı karıştırma birbirine. mide bulantısı adamı öldürüyor, yanma süründürüyor insanı.. benim bulantılarım geçti ama yanmalarım artıyor, asit üretiyor heralde midemiz.. dr bana renie şurup verdi, onu içiyorum çok yanmam olduğunda, öylelikle biraz rahatladım, dr undan muhakkak yardım iste, onların yardımı olmadan olmuyor.. bol bol su iç, suyunda çok faydasını gördüm..

hahah yer değiştirmişiz seninle :)) Tülay hanımı önerdiler bana. ilk kontrolum için ondan randevu aldım ama hastane beni delirtti randevu almana rağmen ilgilenen yok senden sonra gelen hop içeri giriyo falan 2 saat aç bekledim tam giricektim acil ameliyata gitmem gerekiyor dedi delirdim bende medicanaya gidiyorum artık. Üstelik şu anda oturduğum sitenin avcılar hospitalla anlaşması var herşeyde %30 indirimimiz var yine de gitmiyorum. Beylikdüzüde çok şehrin merkezi değil ama ihtiyacımız olan herşey var burda hastane, okul, onlarca alışveriş merkezi falan..Ama çekmeköy daha bişi yok..Yine de yemyeşil ben seviyorum...

kızlar o agrılar bebek gelıştıgı içın oluyor.. bunyeden bunyeye degişiyor.. buyuyor çunku sakın olun korkmayın o agrılardan..

ve çok tuzlu zararlı normal tuz yıyın.. iyot eksıklıgı zeka gerılıgıne yol acıyor bebekte.. tuzu çok yemeyın sadece normal ölçude alın..

Benim doktorum genelde herşeye onay verdiği gibi maden suyunada onay vermişti. Ancak daha güvenilir kaynak anneciim ise bebeğe yararlı olabileceğinide söyledi. Ben içiyorum

hım bende maden suyuna limon ve tuz atarak iciyordum. doktorum en dogrusunun o oldugunu soyledi.. tuz asidi kırıyormus.. kemik gelisimi icin nitrati sıfıra yakın soda icilebilir. beypazarı veya kızılayın dusuk oldugunu biliyorum. ben hergun bir tane iciyorum. limon ve tuzlu.. benim görümcemde kadin dogumcu. oda hep icti bu yaz. aralıkta dogumda yapmisti. yazin hep icerdi. bende ondan gorup doktora sormustum. doktor okey verince devam ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…