teşekkürler kızlar...
bende internetten araştırayım dedim maden suyu için soda içmeyin zararlı yazıyo..
işyerinde söyledim gelen şişenin üzerindede maden suyu sodası yazıyo..şaşırmış durumdayımmm :26:
aynen cnm tarif ettiğin gibi benimde ağrılarım benim doktorumda erken başlamış dedi sanırım kişiden kişiye değişiyor bu ağrılar inş. fazla sürmez biran önce biterde rahat ederiz
arkadaşlar bu ağrı bende de oluyo uzanınca unutp sırüstü yattıysam vay halime
yan yatarsam kolay kalkıyorum
eşimde kilo aldın ondandır diyodu ama
bide ben ikiz hamişimacaba diyodum onunlamı alakalı
neden oluyo bu yaaa
aynen cnm tarif ettiğin gibi benimde ağrılarım benim doktorumda erken başlamış dedi sanırım kişiden kişiye değişiyor bu ağrılar inş. fazla sürmez biran önce biterde rahat ederiz
inşallah tatlım ne zormuş anne olmak şimdiden anlıyor insan ama önümüzde daha 5 ay daha var allahım yardım etsin bize
canım asitli şeyler iyi değil zaten maden suyundada var ondan iyi değildir.makarna pirinç pilavı ve tuzlu yemekte iyi değil
neden oluyo bu yaaa
İkiz miiii. ay süper Allah bagislasin. Ben de cok istemistim ikiz olmasını. kan degerim de gunune gore cok yuksek gidiyodu baya heveslenmistim ama tekmis. Senin adina cok sevindim Allah kucainda gormeyi nasip etsin yavrularını. Normal mi oldu ikizlerin?
canım asitli şeyler iyi değil zaten maden suyundada var ondan iyi değildir.makarna pirinç pilavı ve tuzlu yemekte iyi değil
sıkma tatlı canını yaz geliyor yavaş yavaşş.bebeğin sağlıklı olsunda görürsün inşallahöfff canım sıkılıyor hava kapalı, iş yeri sıkıcı ,1 aydır bebeğimi göremiyorum
Yesinler senin nazlı bebişini
Annesine babasına naz yapıyor ayyyy
Canım benim her şey çok güzel olacak inanıyorum ben
neden oluyo bu yaaa
maşallah size ikiz geliyo demek çok güzell ama kilo ile ilgisi var mı bilmiyorum hamilelikte olur ilerleyen zamanlarda diyorlar sebebi ne ben de bilmiyorum ama bizimki erken başlamış biraz galiba
Bebeğe tuzlu zararlıda ama makarna ve pirinç pilavı iyi geliyormuş tabii abartmadan.ay kafam karıştı şimdi.
İkiz miiii. ay süper Allah bagislasin. Ben de cok istemistim ikiz olmasını. kan degerim de gunune gore cok yuksek gidiyodu baya heveslenmistim ama tekmis. Senin adina cok sevindim Allah kucainda gormeyi nasip etsin yavrularını. Normal mi oldu ikizlerin?
aşılama tedavisi ile ilk aşılama tuttu ve ikiz mucize gibi
doktourum memorial ataşehir dr. cem demirel Allah ondan razı olsun
inşallah tatlım ne zormuş anne olmak şimdiden anlıyor insan ama önümüzde daha 5 ay daha var allahım yardım etsin bize
amin cnm anne olmak kolay deil tabiki ben benim ufaklık büyüsün hepsini anlatıcam tek tek bulantılarımı kusmalarımı ağrılarımı annesinin kıymetini bilsin azcık değerini anlasın
Bebeğe tuzlu zararlıda ama makarna ve pirinç pilavı iyi geliyormuş tabii abartmadan.ay kafam karıştı şimdi.
neden oluyo bu yaaa
Çekmeköydeyim :) Her halukarda her yere uzak olacak durumdayım o yüzden en iyisini bulup nerede olursa ona gitmek istiyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.
4 boyutlu ultrasonda bulsak hiç fena olmaz hani doktorumuzun muayenehanesindeÇokmu şey istiyorum ki :)
Kızlar baştan beri bulantım vardı ama çok yoktu. geçen hafta geçmişti bu hafta katlanarak geri geldi. Midem inanılmaz yanıyor. Canım ekmek bile istemiyor. Mahvoldum 3-4 gündür.sizin de böyle geçip geri geldiği oldu mu?
Bende bahçeşehirdeydim :) Çekmeköye geldim :) eğer bahçeşehirde kalsaydım avcılar hospitala giderdim. Tülay egeli vardı orda . çokta memnundum hatta özel olarak hipnozla ve hipnozla doğumla ilgileniyordu. Çok hoş sohbetti ayrıca.
Allahım medeniyetten ne kadar uzağım burada :) Birde İstanbul olacak..
amin cnm anne olmak kolay deil tabiki ben benim ufaklık büyüsün hepsini anlatıcam tek tek bulantılarımı kusmalarımı ağrılarımı annesinin kıymetini bilsin azcık değerini anlasın
evet anlatalım da annelerini çok üzmesinler
Benim doktorum genelde herşeye onay verdiği gibi maden suyunada onay vermişti. Ancak daha güvenilir kaynak anneciim ise bebeğe yararlı olabileceğinide söyledi. Ben içiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?