canım kızın olursa ne düşünüyorsun ismini naz veya nazlı koy bence gerçekten nazlı çünkü bebişin yesin onu teyzesi
Zaten çooook yavaş oturup kalkmalıymışız. Dahada zor kalkışlar inişler bizi bekliyormuşdoğumu yaklaşan bi arkadaşım anlattı .gece sağa sola dönemiyormuş eşine asılarak dönmeye çalışıyormuş. Zaten ikinci bebişlerini bekleyenler biliyordur bunu
Esracım ne güzel ne şanslısınAllah nazardan korusun ikizlerini.
valla benimde öle..bu yararlı ve zararlıları doğurana kadar öğrenemicem heralde..
ilk üç ay normal bakıyor hatta geçen gün 4 boyutluya sokmak istedi beni sonra dedik bebk çok küçük girsem de iyi görüntü alamıycaz.Umarım arkadaşım tek istediğim güvenebileceğim rahat edeceğim bir doktor bulmak. Normal muayeneye gittiğindede bakıyormu 4 boyutluyla? Şimdi benim 2li zamanım. Belki ikilimi bile orada yaptırabilirim. Fiyatları nasıl ortalama?
Herşeyi bırakıp doğal beslenebileceğimiz bi köye yerleşelim en iyisi
Olmayacak böyle buralarda. Oh herşey doğal herşey yerli mis gibi besleniriz. Açık hava bol gıda yürüyüşte yaparız.
Hamileler için kamp yapsalar ne güzel olur :13::13::13:
puff iyi ama başka hiçbişe içemiyoruz ki su ayran..bari maden suyu olsaydı
Zaten çooook yavaş oturup kalkmalıymışız. Dahada zor kalkışlar inişler bizi bekliyormuşdoğumu yaklaşan bi arkadaşım anlattı .gece sağa sola dönemiyormuş eşine asılarak dönmeye çalışıyormuş. Zaten ikinci bebişlerini bekleyenler biliyordur bunu
Esracım ne güzel ne şanslısınAllah nazardan korusun ikizlerini.
kızlar son üçdört gündür gögüslerim sızlıyo benim arada giriyo neden acaba sizde de oluyo mu?
maşallah size ikiz geliyo demek çok güzell ama kilo ile ilgisi var mı bilmiyorum hamilelikte olur ilerleyen zamanlarda diyorlar sebebi ne ben de bilmiyorum ama bizimki erken başlamış biraz galiba
bir hata oluştu heralde ikizleri olan benim
hahah yer değiştirmişiz seninle :)) Tülay hanımı önerdiler bana. ilk kontrolum için ondan randevu aldım ama hastane beni delirtti randevu almana rağmen ilgilenen yok senden sonra gelen hop içeri giriyo falan 2 saat aç bekledim tam giricektim acil ameliyata gitmem gerekiyor dedi delirdim bende medicanaya gidiyorum artık. Üstelik şu anda oturduğum sitenin avcılar hospitalla anlaşması var herşeyde %30 indirimimiz var yine de gitmiyorum. Beylikdüzüde çok şehrin merkezi değil ama ihtiyacımız olan herşey var burda hastane, okul, onlarca alışveriş merkezi falan..Ama çekmeköy daha bişi yok..Yine de yemyeşil ben seviyorum...
bende de var canımmm hem şiştiler normal bence
kızlar son üçdört gündür gögüslerim sızlıyo benim arada giriyo neden acaba sizde de oluyo mu?
trabzona gelin canım bizim köyde kalırız her şey doğal....denize sıfır he kes bakar bizi.....hiç bir şey yapmayız
ya sistem karıştı galiba benim ikiz deil ama allah nazardan korusun bebişimialıntılar karışıyor arkadaşlar
aşılama tedavisi ile ilk aşılama tuttu ve ikiz mucize gibi
doktourum memorial ataşehir dr. cem demirel Allah ondan razı olsun
mucizen hayırlı olsun inşallah
ne güzel büyük sürpriz olmuştur size
Ayy nekadar ayıpÇok özür dilerim arkadaşım. Ama tabiiki Allah nazardan korusun bebişini. Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Olmaz mı hıtır hıtır kaşıncak bir de, kaşınıyor yani.
Oyyy ben citmiştum trabzona. Deniz cok korkutmustu beni. Gerçekten kara karadeniz. uçsuz bucaksız gibi. izmirde alışmışım ya karşıda illa karşıyaka var. karşıyakadan baktın mı göstepe var deniz korkutmuyo. ama karadenizden ürkmüştüm ne yalan söliyim?
yok canım benim korkma...biz alışkınız ne dalgalarda yüzmüşümdür.ama şimdi durgun...yok eski dalgalar...nerelerde gezdin bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?