2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ya sistem karıştı galiba benim ikiz deil ama allah nazardan korusun bebişimi alıntılar karışıyor arkadaşlar

valla benimde öle..bu yararlı ve zararlıları doğurana kadar öğrenemicem heralde..

Herşeyi bırakıp doğal beslenebileceğimiz bi köye yerleşelim en iyisi
Olmayacak böyle buralarda. Oh herşey doğal herşey yerli mis gibi besleniriz. Açık hava bol gıda yürüyüşte yaparız.
Hamileler için kamp yapsalar ne güzel olur :13::13::13:

Selam,

Bizim bu sabah dr kontrolümüz vardi.2`li testimiz yapildi.Dr ölcümler normal dedi.Boyle bir olcumde kan testinde buyuk ihtimalle bir sorunla karsilasmayiz dedi.3 hafta sonra da bebekteki protein miktarina bakcaklarmis kandan.

Bebis oyle uzaniyordu,olcum icin pek musait diildi pozisyonu.Ben oksurdum,dr dürttü derken,bir zahmet sirtini donuverdi bize:)

Bu arada normalde ben de kabizliga cok meyilliyimdir.ama cook sukur hamilelikte oyle ciddi bir sorunla karsilasmadim.6.haftadan beri magnezyum kullaniyorum.ondan mi acaba? tr de hamileligin hemen basinda vermiyorlar sanirim magnezyum??

kilo meselesini de sordum dr.a.tr deki dr.um tel.da kilo alimimin-2-3 kg aldim demistim- "hayra alamet olmadigini" soylemisti de.gerekirse ben soylerim dikkat et diye dedi.zaten hamilelikte diyabete falan da bakcaklarmis zamani gelince.az patates,az pirinc,az ekmek, bol sebze,meyve,peynir,yogurt,et,..dedi.

herkese guzel gunler,iyi hafta sonlari..

ilk üç ay normal bakıyor hatta geçen gün 4 boyutluya sokmak istedi beni sonra dedik bebk çok küçük girsem de iyi görüntü alamıycaz.
muayene 100 sgk varsa 82tl
ikili testi de kan ve ayrıntılı ultrason yine sgk ile 285 vedim

kızlar son üçdört gündür gögüslerim sızlıyo benim arada giriyo neden acaba sizde de oluyo mu?

trabzona gelin canım bizim köyde kalırız her şey doğal....denize sıfır he kes bakar bizi.....hiç bir şey yapmayız

puff iyi ama başka hiçbişe içemiyoruz ki su ayran..bari maden suyu olsaydı

valla ben her sabah çayımı içiyorum napalım yani ölelimmi bizimkide can :)kola eskiden çok içerdim şuan içmiyorum.sigaram yok kahvem yok alkol yok daha ne istiyo bebişim

son ayımda eşim bana, tuvalette oturup, kalk bı yeter.. iş yapma lutfen dıyordu... :))) gece uyku bıle uyumak hayal son ayda:)))

Ay büyük şanssızlık olmuş. Olsun sen doktorundan memnunsan boşver gerisini. Beylükdüzü güzeldir yahu en kötü ihtimal büyükçekmekce sahile gider insan. Çok özledim oraları. Anlaşması varsa en azından tahlillerini yaptırırsın. Laboratuarıda iyi çalışıyordu. 4 boyutlu ultrasonda vardı. Medicanayada iyi diyorlardı ama tam bi bilgim yok orayla ilgili. Eskiden esenyurtta kızılay hastanesi vardı ama kapandı baya oldu. Orayada iyi doktorlar geliyordu. Devletim besliyordu

kızlar son üçdört gündür gögüslerim sızlıyo benim arada giriyo neden acaba sizde de oluyo mu?

Olmaz mı hıtır hıtır kaşıncak bir de, kaşınıyor yani.

trabzona gelin canım bizim köyde kalırız her şey doğal....denize sıfır he kes bakar bizi.....hiç bir şey yapmayız

Oyyy ben citmiştum trabzona. Deniz cok korkutmustu beni. Gerçekten kara karadeniz. uçsuz bucaksız gibi. izmirde alışmışım ya karşıda illa karşıyaka var. karşıyakadan baktın mı göstepe var deniz korkutmuyo. ama karadenizden ürkmüştüm ne yalan söliyim?

Ayy nekadar ayıp Çok özür dilerim arkadaşım. Ama tabiiki Allah nazardan korusun bebişini.Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah

önemli deil cnm olabilir sistemden kaynaklanıyor seninle ilgisi yok. :) ikizlerim olsun isterdim çok ama olmadı benim adam bitanecik koymuş allah eli ayağı düzgün sağlıklı bebekler versin hepimize bir yada iki farketmez yeterki sağlıklı olsunlar kucaklarımız boş kalmasın

yok canım benim korkma...biz alışkınız ne dalgalarda yüzmüşümdür.ama şimdi durgun...yok eski dalgalar...nerelerde gezdin bakalım

yok canım benim korkma...biz alışkınız ne dalgalarda yüzmüşümdür.ama şimdi durgun...yok eski dalgalar...nerelerde gezdin bakalım

Valla şehirden ayrılmadık pek ama Sümela'ya çıktık. mimarlık öğrencileri buluşması vardı da o yuzden hep stüdyodaydık. grup grup projeler falan yaptık genelde KATÜ kampüsteydik yani. Uzungöle gidemedigime üzülür dururum.

Exporter topikten bekleniyorsun yoksa bu topiğe gelir 1 ay erken doğururum heee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…