ilk üç ay normal bakıyor hatta geçen gün 4 boyutluya sokmak istedi beni sonra dedik bebk çok küçük girsem de iyi görüntü alamıycaz.
muayene 100 sgk varsa 82tl
ikili testi de kan ve ayrıntılı ultrason yine sgk ile 285 vedim
kızlar son üçdört gündür gögüslerim sızlıyo benim arada giriyo neden acaba sizde de oluyo mu?
trabzona gelin canım bizim köyde kalırız her şey doğal....denize sıfır he kes bakar bizi.....hiç bir şey yapmayız
valla ben her sabah çayımı içiyorum napalım yani ölelimmi bizimkide can :)kola eskiden çok içerdim şuan içmiyorum.sigaram yok kahvem yok alkol yok daha ne istiyo bebişim
son ayımda eşim bana, tuvalette oturup, kalk bı yeter.. iş yapma lutfen dıyordu... :))) gece uyku bıle uyumak hayal son ayda:)))
Toplam 27 kullanıcı konuyu okuyor. (24 üye ve 3 ziyaretçi)
Amaaaaan maşallaaaaaah
Valla şehirden ayrılmadık pek ama Sümela'ya çıktık. mimarlık öğrencileri buluşması vardı da o yuzden hep stüdyodaydık. grup grup projeler falan yaptık genelde KATÜ kampüsteydik yani. Uzungöle gidemedigime üzülür dururum.
KIzlar
sizde tüylenmede artış vardı?
benim suratım acaip tüylendi sakal gibi olmaya başlatılar, nette aratırdım normalmiş üfff ama kötü ya doğumdan sonra geçermiş
allahtan sümelaya gitmişin.ben trabzondayım hala hava şatları yüzünden çıkamadım.3 kere döndüm giremedim uzungöle çok gittim ama...görülmesi gereken bir yer...sen gel ben seni götürürüm...ktüden bir yere çıkamamışsın.buralar yazın güzeldir...
KIzlar
benim suratım acaip tüylendi sakal gibi olmaya başlatılar, nette aratırdım normalmiş üfff ama kötü ya doğumdan sonra geçermiş
allahtan sümelaya gitmişin.ben trabzondayım hala hava şatları yüzünden çıkamadım.3 kere döndüm giremedim uzungöle çok gittim ama...görülmesi gereken bir yer...sen gel ben seni götürürüm...ktüden bir yere çıkamamışsın.buralar yazın güzeldir...
Kızlar yeni alına sütyenlerden falan bahsetmişsiniz.
Benim ilk haftalar göğüslerim çok dolgunlaştı çok ama şimdi geçti.
Ya da acaba benim gözüm mü alıştı
Ama benim sütyenlerim henüz hiç sıkmıyor,çok rahat kullanabiliyorum hala..
KIzlar
banada gögüslerim çok büyümüş gibi geliyor ama benimde sütyenlerim normal oluyor..bu arad gögüsler gebelikte ortalama bir kilo alırmış
bizde iyiyiz canım ..... ben hiç su içemiyodum akşam bi arkadalşa gittik onlarda yaklaşık 5 bardak birden içtim meğer ben evdeki arıtmadan tiksinmişim kızlar buda yeni çıktı parayla aldık bugün suyu :)
balıkesirde güzeldir dayımlar orda...küçükkuyu çok severim oraları....
Merhaba kızlar Nasılsınız nasıl gidiyor gebelik
Benim canım sıkkın biraz Guatr tahlillerime bakarken sedimantasyona da bakıldı yüksek çıktı hamilelikte yüksebilir deniyor ama seviyesi yazmıyor umarım gerçekten normaldir..dr.uma ulaşamıyorum ulaşırsam sorup rahatlıcam ama..:18:
saol canım hayırlısı bakalım sağlıklı olsunda ne olursa olsunCANIM
Çok çok geçmiş olsun ya kanamalı hamilelik geçirenin oğlu olur derler du bakalım sende tutacakmı ?
Göbek cizgimde cikti benim de ama ince ince. normal dedi doktorum.
Tamam ben de izmire beklerim o zaman :) biz geldigimizde hep yagmur camur vardı zaten.
Süpermiş ben bu haberi çok sevdimÇok teşekkür ederim arkadaşım
Ben daha hamile olduğumu öğrenmemiştim başladı sancısı. Normal şartlardada birhayli büyüktüŞimdi hala sancıyor ve büyüyor. Bakalım nasıl yürüyeceğiz Süt topluyorlar bebişlerimize. Sancısınlar tabi.
Ohh ne güzel olurdu yahu. Ben eşime diyorum annemler balıkesirde gidiyim yanlarına. Doğurur gelirim hazır bebek işte masraf yok. Kabul etmiyor.
Ne güzel söylemişsin arkadaşım sen öyle
En güzel günler 3-6 aymış herhaldeOhh şanslı günler geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?