Bebişler doğduktan sonra alırız beraber bi Trabzon bi Balıkesir gezer dururuzHerşey onlar için. Bu sene bize denizde yok. Bebek 7 aydan sonra mikrop alıyormuş. Denize girmek tehlikeliymiş. Eee zaten havuz tehlikeli. Pff evlere klima taktıralım yaz gelmeden
bende evimde 1 yudum su içemiorum biraz halim varsa aşağı inip bir bardaksu istiorum yoksa susuzum
en güzel ve tek kız bebeğinin anne adayı melis niye yok,
sabahtan girip çıkmış
halsizim diyordu merak ettim, o bizden uzak kalmazdı
Bebişler doğduktan sonra alırız beraber bi Trabzon bi Balıkesir gezer dururuzHerşey onlar için. Bu sene bize denizde yok. Bebek 7 aydan sonra mikrop alıyormuş. Denize girmek tehlikeliymiş. Eee zaten havuz tehlikeli. Pff evlere klima taktıralım yaz gelmeden
Nasıl yani
Ama ben yaz geldin de denize gireyim de bekliyorum
Nasıl yani
Ama ben yaz geldin de denize gireyim de bekliyorum
Ohh ne güzel olurdu yahu. Ben eşime diyorum annemler balıkesirde gidiyim yanlarına. Doğurur gelirim hazır bebek işte masraf yok. Kabul etmiyor.
balıkesirde güzeldir dayımlar orda...küçükkuyu çok severim oraları....
Bende öyle bekliyordum ama "Anne Karnından yaşama yolculuk" belgeselini izleyince anladımki bana bu sene deniz yasak.Olsun seneye bebişlerimizede yüzme öğretiriz. Oh ne güzel olur
benim okuduğum bi yerde de çok sağlıklı diyordu yüzmek doğum açısından..havuz olmaz ama denizde yüzmek sağlıklı diye oumuştum:26:
Kızlar, Selamlar. Burası bir hayli kalabalık. Ne güzelİstanbul anadolu yakasında oturup doktorunu tavsiye edebilecek varmı?
Kendi doktorumun gözlerinden nedense sadece para işareti alıyorum. Biçok arkadaşımın ona gidiyo olmasına rağmen çözemediğim bi his oluştu bende. Kötü bişey dese para için diyor sanki. İyi bişey desede aynı his uyanıyor içimde. çok kafam karışık.
düzelcek canım benim öyle hemen bozma moralini, zor günler geçiriyorsun ama hiç değilse geçen haftalara göre daha iyi durumdasın.bu kız beni yine kusturdu yaa mide bulantım yok bulanmıor ilaçlar sayesinde ama sabah kahvaltıya indim aşağı gayetde iyiydim eve çıktımayıp sölemesi ama sölim wc ye girdim oturmamla kusmam bir oldu üstüm başım battı banyo temizleme derken yoruldum sinirlerim bozuldu ölee mala bağladım tv izliordum halim kalmadı
ayol erkek karısını gönderir mi yapamazki bizsiz onlar bide bebiş varsa hiç göndermezler gerçi benim eşim kendini değil beni düşünür her zaman canın sıkılırsa aileni özlersengit istediğin zaman der beni deli eder
O belgeseli ben de izledim ama dikkat etmemişim demek ki...
niye oradaki kıs sudan çıkmıyordu sürekli yüzüyordu ki.. bunu nerden çıkardınız yasak gibi hiçbirşey anlamadım bende izledimm ama gayette denizde havuzdaydı bütün belgesel boyuncaa
bu kız beni yine kusturdu yaa mide bulantım yok bulanmıor ilaçlar sayesinde ama sabah kahvaltıya indim aşağı gayetde iyiydim eve çıktımayıp sölemesi ama sölim wc ye girdim oturmamla kusmam bir oldu üstüm başım battı banyo temizleme derken yoruldum sinirlerim bozuldu ölee mala bağladım tv izliordum halim kalmadı
Çekmeköydeyim :) Her halukarda her yere uzak olacak durumdayım o yüzden en iyisini bulup nerede olursa ona gitmek istiyorum. Çok teşekkür ederim arkadaşım.
4 boyutlu ultrasonda bulsak hiç fena olmaz hani doktorumuzun muayenehanesindeÇokmu şey istiyorum ki :)
niye oradaki kıs sudan çıkmıyordu sürekli yüzüyordu ki.. bunu nerden çıkardınız yasak gibi hiçbirşey anlamadım bende izledimm ama gayette denizde havuzdaydı bütün belgesel boyuncaa
Belgeseli nerden izleyebülürük?
Yunuslarla çalışmayı bıraktıktan sonra deniz kenarında bi romantik sahneye dönüyor. Orda söylüyor doktor böyle böyle 7 aydan sonra bebeğim için deniz zararlı olabilirmiş. Artık çok az giriyorum denize diyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?