2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Blöf yapıyodur canım o. Senin gidemeyeceğini düşünüyodur. Ciddi ciddi gidicem de bak nasıl aslan kesilir
Eskidende anneleri olmadan yapamıyorlarmış Bu erkek milleti bi acaip yahu.

haklısın canım ben hiç gideyim diyemem ki bunu da biliyo çok fena bu erkek milleti

benim eşimde göndermez biz şimdiye kadar ayrı tatil yapmadık...gelir benim ki illa benimle olacak diye bir şey yok ya...3-5 saat ayrılıversin canım......

Canım eşime diyorum bi erdeme gidelim bi erdeme gidelim söylenip duruyor çok kalabalıkmış orası sinirlenirmişim ben vsvsvs. Bi deniycem ama :) Okudum hep yazılarından senin aklımda Erdem ve Ayşegül Hanım

Çok geçmiş olsun yine canım ya ama puikonunda yediği gibi eski günlerin daha kötüydü. Şükür bu günlerine. Hem unutcaksın bebişini kollarına aldığında

buketiimmmmmmmm hoşgeldin kuzum kendini kayıt ettirdinmiiiiiii nasıl oldun bulantılar ne alemde

beliz bebiş harika görünüyor ısırmalık totosu var maşallah
Teşekkür ederim canım, bi çıksın ısırcam zaten.
Ayyy süper maşşalhh...:)))çok güzel gözüküyor herşey çok net....tekrardan tebrik ediyorum...
Sağol canım benim, sıra sende:)
Beliz bi pipi gördüm sanki
Ben de görür gibiyim:)Görmemezlikten geliyorum:)
1.8 çıktı canım, normal dedi.
Maşallah canım ya kocaman bebiş bu. Doğuralım da sevelim artık yaaaa

Daha çok var mıncıklamaya:)
Belizcim Maşallah değmesin
Sağol canım
Sağol canım:)
Kızlar kabızken meme oluşmaması için ve oluştuysa yapmanız gereken bişey var. Burda biraz abes olacak ama naapıyım sağlık işi bu. Tuvaletten kalkarken elinizle içeri doğru ittirerek ve yavaşça kalkmalısınız. O zaman toparlıyor ve oluşmasını engelliyor.
Heeyyy ben oralarda bir pipi gördüm sanki
BelizBerkin çok tatlı ufaklık,maaşallah canımm

Hepinize güzel güzel günler kızlar
Burası buz gibi,bahar öncesi son soğuk kırıntıları
Pipi diyelim pipi olsun artık naapalım:)Geliyo benim pipiliiiiii:) Ama ben yine de tahminimi değiştirmiyorum ve kız diyorummm. Bu arada Esrantcım ilk sayfadaki durumu güncelleyebiliriz, 2limizi yaptırdık biz de:)

Hamilelikten önce her sabah ben önce kalkardım, sonra kalkamaz oldum, eşim kaldırmak için geldiğinde ilk zamanlar bebek uyanmıyor ben naapıyım diyodum. Şİmdi artık sabahları yorganı açıp bebişi uyandırıyor:))) "Bebişiiiiiim, hadi kalk anneyi de kaldır diyor

bizim bebişin agzı gözleri görünüyo ultrasonda ama karnı neden şiş duruyo göbekli gibi onu anlamadım:44:

tememmmmmm anlaştıkkk:13:

zaten pişmiş bişiler yiyemiorum cnm ya sıvıda içemiorum 2 gündür çiziye dayandım birde sabahları ekmek peynir öle idare ediorum ha bir tanede kivi gün içinde tüm beslenme dengem bu çok susarsam maden suyu içiorum halim varsa komşudan 1 bardak su istiorum inip öle geçior günler bebek allaha emanet

cnm geçmiş olsun ya ben senin bebişi çok merak ediyorum seni daha şimdiden mahvetti acaba kız mı olacak erkek mi

bende amma çok övüorum dr umu ama çok güzel anlatıor napim eşin çakmak erdemle karıştırıor olabilir hande çamlıca erdeme gidiorum ben orası daha çok keşfedilememiş hem sürekli serum yediğim için doğum katına yatırıorlar beni temiz odalar güzel rahat yatak tv falan vakit geçior yani ebelerde tatlı muahbbet ediorlar gerçi ben yapı olarak zaten bakkalla bile kanka olurum ama bunlarda öle insanlar birtek camlara taktım doğum sabahı camları sileyim diorum eşime her gittiğimde camlar pis sinir oluorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…