Blöf yapıyodur canım o. Senin gidemeyeceğini düşünüyodur. Ciddi ciddi gidicem de bak nasıl aslan kesilir
Eskidende anneleri olmadan yapamıyorlarmışBu erkek milleti bi acaip yahu.
ayol erkek karısını gönderir mi yapamazki bizsiz onlar bide bebiş varsa hiç göndermezler gerçi benim eşim kendini değil beni düşünür her zaman canın sıkılırsa aileni özlersengit istediğin zaman der beni deli eder
Belgeseli nerden izleyebülürük?
Şimdi elimde bir site linki yok ama anne karnında yaşama yolculuk dersen çıkar canım.
Aslında ben daha önce link vermiştim ama çok oldu..
Yunuslarla çalışmayı bıraktıktan sonra deniz kenarında bi romantik sahneye dönüyor. Orda söylüyor doktor böyle böyle 7 aydan sonra bebeğim için deniz zararlı olabilirmiş. Artık çok az giriyorum denize diyor.
hımmm dr lara sormak gerekecek demekki..
haa benim duyduğum birşey var o da kızgın kum düşük yaptırıyormuş onu biliyorum sadece bende..
çamlıca erdeme gidiorum ben dr ayşegük ünal dünya tatlısı forumda bir kaç arkadaşı daha ona yolladım çok sevdiler ama öle 4 boyutlu usg falan yok tabi 2 yıllık bir hastane temiz sakin bir araştır istersen ben fiyatı uygun diye seçtim ama şanslı çıktım dr konusunda eğer maddi olarak daha iyiysen puikonun dr u bnm eski dr um mükemmel bir kadındır
Şimdi elimde bir site linki yok ama anne karnında yaşama yolculuk dersen çıkar canım.
sagol canım buldum izliyorum.
ben sormadım lii onuuu cess sordu canımmben izledim senin verdiğin linkten o zamanlar..
hım bende maden suyuna limon ve tuz atarak iciyordum. doktorum en dogrusunun o oldugunu soyledi.. tuz asidi kırıyormus.. kemik gelisimi icin nitrati sıfıra yakın soda icilebilir. beypazarı veya kızılayın dusuk oldugunu biliyorum. ben hergun bir tane iciyorum. limon ve tuzlu.. benim görümcemde kadin dogumcu. oda hep icti bu yaz. aralıkta dogumda yapmisti. yazin hep icerdi. bende ondan gorup doktora sormustum. doktor okey verince devam ettim
ben sormadım lii onuuu cess sordu canımmben izledim senin verdiğin linkten o zamanlar..
alıntılar karışıyor yahu farkında mısınızzz?? ben esradan alıntı yaptım cess çıktıı
Ay evet karmakarışık oluyor alıntılar
Teşekkür ederim canım, bi çıksın ısırcam zaten.beliz bebiş harika görünüyor ısırmalık totosu var maşallah
Sağol canım benim, sıra sende:)Ayyy süper maşşalhh...:)))çok güzel gözüküyor herşey çok net....tekrardan tebrik ediyorum...
Ben de görür gibiyim:)Görmemezlikten geliyorum:)Beliz bi pipi gördüm sanki
1.8 çıktı canım, normal dedi.sağol canım benim...
5,8 bizim fıstığında boyu canım...nasıl zıpladı durdu dün anlatamam sana...doktor amcası, bu peşinden koşturtacak sizi valla dedi
beliz,ense kalınlığı falan ölçüldü mü???
Maşallah canım yakocaman bebiş bu. Doğuralım da sevelim artık yaaaa
Sağol canımBelizcim Maşallahdeğmesin
Sağol canım:)kızlar bende kabızlıktan çok çektim kayısı falan da yardımcı olmadı artık.Resmen ağlıyodum tuvalette.Doktora söyledim magnezyum verdi suda eriyen bişi tadı da güzel. 1 tane öğlen tok karnına içiyorum yetmezse 2 tane iç dedi bugün 3.gün (daha 2 defa içtim) sonuç mükemmel. Boşuna ızdırap çekmeyin valla arayın doktorunuzu sorun bunu. İsterseniz adını da yazarım. Hemen alın dua ediceksiniz.
Sorma bende ananeme gösterdim dün bu ne böyle dağlar tepeler var çocuk yok burda dedi
ben sporcu sütyeni aldım çok rahat ettim sıkmaması lazımmış sütyenlerin aklınızda bulunsun.
Benim doktorum Mustela yazdı 2 alana 1 bedava vardı 6 aylık kremi almış oldum. Fiyatları lieractan biraz daha pahalı ama en iyisi buymuş. Doğum sonrası ürünleri de var göğüs ucu için falan.Gerçi ben inanmıyorum kozmetik kremlerin işe yaradığına ama düzenli kullanıyorum artık. bide kakao yağı ve badem yağım var onları da sürüyorum artık çatlarsa yapacak bişi yok
amannnn maşallah yerim seni tospalakkkk çok tatlı olmuş yaa Allahım kucağımıza almayı nasip etsin inşallah. Ya çok sabırsızlanıyorum yaa vakit geçmiyoooo
Kızlar kabızken meme oluşmaması için ve oluştuysa yapmanız gereken bişey var. Burda biraz abes olacak ama naapıyım sağlık işi bu. Tuvaletten kalkarken elinizle içeri doğru ittirerek ve yavaşça kalkmalısınız. O zaman toparlıyor ve oluşmasını engelliyor.damlacım benim hiç problemim yoktu ama geçen hafta 4 gün kayınvalidemlerde kalınca çarşambadan pazara kadar kilit oldum ve pazar günü ne çektim Allah biliyor düzen kaçtı tabi yine 3 gün kilit ve çarşamba akşamı ağlıyordum tuvalette eşim kapıda ne oluyor diyor.
işin en kötü yanı da kocaman bir meme oluşmuş çarşamba akşamı ne oturabildim ne yatabildim o nasıl bir zonklama ve yanmaydı buz basasım geldi.
dün akşam elma, kayısı, incir ve erik koydum tencereye şekersiz kaynattım süper bir karışım oldu içiyorum inşallah iyi gelir. olmazsa magnezyumu ben de kullanırım.
Pipi diyelim pipi olsun artık naapalım:)Geliyo benim pipiliiiiii:) Ama ben yine de tahminimi değiştirmiyorum ve kız diyorummm. Bu arada Esrantcım ilk sayfadaki durumu güncelleyebiliriz, 2limizi yaptırdık biz de:)Heeyyy ben oralarda bir pipi gördüm sanki
BelizBerkin çok tatlı ufaklık,maaşallah canımm
Hepinize güzel güzel günler kızlar
Burası buz gibi,bahar öncesi son soğuk kırıntıları
benim eşimde iri yarıdır. bu sorun bizim ewde yok. dar eşofman giydiğimde kızıyor sıkıştırma oğlumu diye. hatta bazen yalvarıyor aç göbişini bi bakim nooooolur diye. bende şunu şunu yaparsan açarım diyorum. sonra başlıyor beni gıdıklamaya
Ay evet karmakarışık oluyor alıntılar
çook saçma niye böyle kiii
13. Hafta Hamilelik
Hamilelik & Doğum - Hafta Hafta Hamilelik
Sayfa 1 Toplam: 2
• Bebeğinizin boyu 7,4 cm, ağırlığı 23 gr civarında.
• Gözler ve kulaklar yerine yerleşmeye ve gelişmeye devam eder.
• Bebeğinizin boynu uzamaya başlar. Çenesi artık göğsünün üzerinde durmayacak.
• Elleri daha işlevsel hale gelir. Yumruğuyla oynamayı çok rahatlatıcı bulmaya başlayabilir.
• Bu dönemde bütün besinler plasenta yoluyla ulaşır.
• Bir sonraki Doktor randevunuzda Doppler yolu ile bebeğinizin kalp atışlarını duyabilirsiniz. Bebeğinizin kalp atışı sizinkinden çok daha hızlıdır. Bu hız size onun doğuma doğru hızla koştuğu bir yarışta olduğunu hatırlatabilir.
Meliscim hoşgeldinHergün gezmelere çık sen banada gel. Bolbol su içme günleri yapalım
düzelcek canım benim öyle hemen bozma moralini, zor günler geçiriyorsun ama hiç değilse geçen haftalara göre daha iyi durumdasın.
kussan da yiyebiliyoesun ya ona şükret, ağzına lokma koyamıyodun, yakında yiyeceksin ama içinde kalacak kusmayacaksın, anlaştık mı?
canım denıze degil havuza girmek tehlıkelı degil.. çok iyi hatta.. denız suyunun çok faysası var.. ama havuz sorunlu..içindekı klordan dolayı...
geçmiş olsun canım.. kuru şeyler yemeye çaliş.. galeta gibi..
bu kız beni yine kusturdu yaa mide bulantım yok bulanmıor ilaçlar sayesinde ama sabah kahvaltıya indim aşağı gayetde iyiydim eve çıktımayıp sölemesi ama sölim wc ye girdim oturmamla kusmam bir oldu üstüm başım battı banyo temizleme derken yoruldum sinirlerim bozuldu ölee mala bağladım tv izliordum halim kalmadı
Canım eşime diyorum bi erdeme gidelim bi erdeme gidelim söylenip duruyor çok kalabalıkmış orası sinirlenirmişim ben vsvsvs. Bi deniycem ama :) Okudum hep yazılarından senin aklımda Erdem ve Ayşegül Hanım
Çok geçmiş olsun yine canım ya ama puikonunda yediği gibi eski günlerin daha kötüydü. Şükür bu günlerine. Hem unutcaksın bebişini kollarına aldığında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?