2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin esrada gönülde yatanı biliorsun:26:

belizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senide saf dışı bıraktım galibaa bende bi pipi gördüm sankiii allah nazarlardan saklasınnnn bebişiniideee annesinideeee

biliyorum cnm allah gönlüne göre versin o kadar zahmet çekiyorsun hamileliğin çok zor geçiyor ama yinede hayırlısı diyelim allah bilir işini

canım gececek bu gunler rahat ol.. zor gunler.. ama bebegın bu 3 ayda vucuttan beslenıyor.. rahat ol..

Ben ilk sayfadaki listemizi düzenleyeyim kızlar.
Varsa bildirmek istediğiniz bir şey söyleyebilirsiniz şimdi..

evet kraker iyi geliyo benim ondanda midem bulandı

kızlar benim bekarlıktan beri diş macunundan midem bulanıyo her türlü markayı denedim.eskiden öğürürdüm diş fırçalarken şimdi nasıl fırçalıyayım kusuyorum hamileliğinde etkisiyle.nedir benim bu diş fırçalamaktan çektiğim

bir iyileşiyim önce evimi güzelce temizlicem sonrada eve girmicem gezcemmmmm gelirim handeeee çamlıcadayım bnde nasıl olsa

ay ne güzeel gezin siz ben birkaç hafta sonra ev taşıcam neyseki karnım burnumda değil henüz
ama insan gene de tedirgin oluyor ya bişey olursa diye:2:

karbonatla fıçala... dış fırçasına batır sur dişlrşne.. hem guzel parlatır

bende de aynı problem var, doktoruma sordum macunsuz ya da karbonatla dedi. eğer hala devam ediyorsa ısırarak elma ve havuç ye dedi. diş fırçalama etkisi gösteriyormuş

Ben ilk sayfadaki listemizi düzenleyeyim kızlar.
Varsa bildirmek istediğiniz bir şey söyleyebilirsiniz şimdi..

cnm benide eklermisin 3 aralık son adet tarihim bugün 12+0 oldum en son doktor kontrolümde yaklaşık bir ay önce bebişim 2 cm di. 1 martta tekrar kontrolüm var 2li teste gidicem

ay kızlar benim çocuk bayramda gelirse nolcakkkkk, nöbetçi doktorlarmı doğurtacak :-(((( ne kötü. bayram bayram doğru düzgün doktor da çalışmazki :-(((

ay ne güzeel gezin siz ben birkaç hafta sonra ev taşıcam neyseki karnım burnumda değil henüz
ama insan gene de tedirgin oluyor ya bişey olursa diye:2:

yardım etcek kimsen yokmuuu sevall aman dikkat et cidden tek olma ağır iş yapma zaten gitmeden temizlenir o ev adamlar yerleştirri gerisine acele etme yavaş yavaş yap mutfak dlaplarını eşine yık kafadan çıkma tepelere uzanmada yukarı doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…