Belgeseli nerden izleyebülürük?
canım arkadaşların bahsettiği havuzda yunuslar ve foklarla gösteri yapan fransız bir bayanın hamileliği ve geçirdiği aşamalardı.
benim favorim national geographic belgeseli onun linkini verebilirim daha sağlam bilgiler var.
hatta izlemeyen arkadaşlar varsa bunu izlesinler tavsiye ederim.
ANNE KARNINDA – YAŞAMA YOLCULUK BELGESELİ | Belgesel izle
bu çoğul gebelikleri anlatıyor, bunun teklisinin de linkini vericem
Allah sağlıklı sıhhatli nasip etsin esrada gönülde yatanı biliorsun:26:
belizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz senide saf dışı bıraktım galibaa bende bi pipi gördüm sankiiiallah nazarlardan saklasınnnn bebişiniideee annesinideeee
zaten pişmiş bişiler yiyemiorum cnm ya sıvıda içemiorum 2 gündür çiziye dayandım birde sabahları ekmek peynir öle idare ediorum ha bir tanede kivi gün içinde tüm beslenme dengem bu çok susarsam maden suyu içiorum halim varsa komşudan 1 bardak su istiorum inip öle geçior günler bebek allaha emanet
canım arkadaşların bahsettiği havuzda yunuslar ve foklarla gösteri yapan fransız bir bayanın hamileliği ve geçirdiği aşamalardı.
benim favorim national geographic belgeseli onun linkini verebilirim daha sağlam bilgiler var.
hatta izlemeyen arkadaşlar varsa bunu izlesinler tavsiye ederim.
ANNE KARNINDA – YAŞAMA YOLCULUK BELGESELİ | Belgesel izle
bu çoğul gebelikleri anlatıyor, bunun teklisinin de linkini vericem
evet çoğul gebelik, teklinin linkini degönderirmisin?????
canım denıze degil havuza girmek tehlıkelı degil.. çok iyi hatta.. denız suyunun çok faysası var.. ama havuz sorunlu..içindekı klordan dolayı...
geçmiş olsun canım.. kuru şeyler yemeye çaliş.. galeta gibi..
bir iyileşiyim önce evimi güzelce temizlicem sonrada eve girmicem gezcemmmmm gelirim handeeee çamlıcadayım bnde nasıl olsa
kızlar benim bekarlıktan beri diş macunundan midem bulanıyo her türlü markayı denedim.eskiden öğürürdüm diş fırçalarken şimdi nasıl fırçalıyayım kusuyorum hamileliğinde etkisiyle.nedir benim bu diş fırçalamaktan çektiğim
kızlar benim bekarlıktan beri diş macunundan midem bulanıyo her türlü markayı denedim.eskiden öğürürdüm diş fırçalarken şimdi nasıl fırçalıyayım kusuyorum hamileliğinde etkisiyle.nedir benim bu diş fırçalamaktan çektiğim
Ben ilk sayfadaki listemizi düzenleyeyim kızlar.
Varsa bildirmek istediğiniz bir şey söyleyebilirsiniz şimdi..
bende de aynı problem var, doktoruma sordum macunsuz ya da karbonatla dedi. eğer hala devam ediyorsa ısırarak elma ve havuç ye dedi. diş fırçalama etkisi gösteriyormuş
ay ne güzeel gezin sizben birkaç hafta sonra ev taşıcam neyseki karnım burnumda değil henüz
ama insan gene de tedirgin oluyor ya bişey olursa diye:2:
Ben ilk sayfadaki listemizi düzenleyeyim kızlar.
Varsa bildirmek istediğiniz bir şey söyleyebilirsiniz şimdi..
cnm benide eklermisin 3 aralık son adet tarihim bugün 12+0 oldum en son doktor kontrolümde yaklaşık bir ay önce bebişim 2 cm di. 1 martta tekrar kontrolüm var 2li teste gidicem
karbonatla fıçala... dış fırçasına batır sur dişlrşne.. hem guzel parlatır
ay kızlar benim çocuk bayramda gelirse nolcakkkkk, nöbetçi doktorlarmı doğurtacak :-(((( ne kötü. bayram bayram doğru düzgün doktor da çalışmazki :-(((
canım şimdi bulamadım, hep fransız kadın çıkıyor ama yarın hallederim büyük bir ihtimaleevet çoğul gebelik, teklinin linkini degönderirmisin?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?