2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ahh evet bir de bu var.
Bayram eylül başında sanırım ve benim doğumum da 4 Eylül'de görünüyor.
Ben bu kısmı hiç düşünmemiştim:26:

sağlıklı gelsin de canım....varsın bayram olsun...çifte bayram olur...
hiç belli olmaz nezaman geleceği hayırlısı olsun

geliriz puiko olurrr ben ortadayım toparlansam bendede buluşulabilir

feyruka esrant siz normal isteyenlerdenmiydiniz bnm sata göre 3 eylüldü ya sezeryan olunca biraz öne alınır tarih kayın valide krize girmişti oruç oruç hastaneleremi taşıncaz diye temiz kalpliymiş geç döllenme sonucu son doğum tarihi 17 eylüle sarktı bayramı atlatırız inşallaah sezeryanı becerebilrisek

inşallah canım....belli mi olur belki iii doktor rastlar...

Umarım canımm

Evet ben inşallah her şey yolunda giderse doğal istiyorum doğumumu.
Senin neden sezaryen canım?

ben normal isteyip istememelte kararsızım açıkcası ama sata göre benim 26 ağustosdu doktor geç döllenme 3 eylül dedi bayram sonrası diye seviniyordum son gittiğimde de 30 ağustos dedi :-(((

Bende de aynı ödleklik sezaryenden yana var:18:
resmen kabusum..
sezaryen ve de epizyotomi:18:
kızlar korkmayın ve şimdi de şartlandırmayın kendinizi
hamilelik uzun bir süreç ve gelişmelere göre doktorumuzlar beraber en iyi kararı vereceğiz, onlar bizi yönlendirecekler.
ben normal doğum istiyorum, inşallah da böyle olur ama bakarsın suyum azalır, farklı bir durum oluşur dr'um sezeryan der ikimiizn de sağlığı için kabul ederim.
kötü hikayelere ve deneyimlere kapatalım kulaklarımızı

Allah neyi nasip eder bilmiorum ama şöle bişi var başından itibaren normale karar veren hamilelere hayranım helal olsun diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…