kızlar korkmayın ve şimdi de şartlandırmayın kendinizi
hamilelik uzun bir süreç ve gelişmelere göre doktorumuzlar beraber en iyi kararı vereceğiz, onlar bizi yönlendirecekler.
ben normal doğum istiyorum, inşallah da böyle olur ama bakarsın suyum azalır, farklı bir durum oluşur dr'um sezeryan der ikimiizn de sağlığı için kabul ederim.
kötü hikayelere ve deneyimlere kapatalım kulaklarımızı
Allah neyi nasip eder bilmiorum ama şöle bişi var başından itibaren normale karar veren hamilelere hayranım helal olsun diorum
Allah neyi nasip eder bilmiorum ama şöle bişi var başından itibaren normale karar veren hamilelere hayranım helal olsun diorum
arkadaşlar çok güzel bir site buldum ilerleyen aylarda işimize yarayabilir
unnado... Anneler, Bebekler ve Çocuklar'a özel alışveriş kulübü
anne ve bebekler için ilginç şeyler var, üye ve refarans sistemiyle çalışıyor, bir süre bekleyince üyeliğe kabul edildim sorun yaşayan olursa davetiye de gönderebilirim
aaa dur kabul edildiimmm
anne ve bebekler için ilginç şeyler var, üye ve refarans sistemiyle çalışıyor, bir süre bekleyince üyeliğe kabul edildim sorun yaşayan olursa davetiye de gönderebilirim
site içeriği gezilmior indirimli alışveriş sitelerindenmi ?
site içeriği gezilmior indirimli alışveriş sitelerindenmi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?