2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlarım ben de 1 saat kadar bekledim sonra üye yapıverdiler.
şimid benim levente gitmem gerekiyor köprü trafiğine kalıyorum hemen çıkmam gerek
sorun yaşayan üye olamayan olursa akşam davetiye gönderebiliirm
şimdi cidden gitmeliyim.
öpüyorum, kucaklıyorum
görüşmek üzere hoşçakaaaalııııııınnnnnn

hOSCAKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAL.

kıslaar bisde kaçıos şimdilikk geldiğimde 1000 olmuş olursunnuzzz... hepinisi öpüos çok çok çokk :80:

tişikkürlerrrrrrr:78: sende çokk tatlısın ama oğluşun en tatlıııı bumu yaramazlık yapıor yaa melek gibiiiii esra da esrant cnm

Ya çok acayip sinirliyim. Doktora uyuz oldum. İmkanım olsa değiştiricem. İki soru sordum çok endişelisin dedi bana. Sinir etti. Melisin Sedaya kızdığı kadar kızgınım şuan. Manisada başka iyi doktor bilsem hehem değiştiricem. Özel hastane güya hemen sepetlemenin peişnde..

cnm istanbul da kayınvaldem oturuyor ama henüz aramadı yardım için kendi ailemde uzakta daha 3 ay oldu buraya taşınallı tüm evi annem yerleştirdi ona da tekrar kıyamam ben.artık kayınvaldem gelmezse işler eşime bakcak

kEŞKE SÖYLESEYDİN TABİ Kİ ENDİŞELİYİM ÇÜNKÜ Hamileyim diye. Allah allah sanki dişin agriyo diye gittin doktora. bir daha boyle bişi söylerse haddini bildirirsin. parayı veren sensin orda sana hizmet etmek zorunda. biz de müşterinin ağzınınicine bakkıyoruz. dktorlar da bize aynı ihtimamı göstersinler.
Bu arada Melis Esra'ya niye kızdı kine?

bu arada taşıma şirketiyle çalışcaksanız. cam esyaları da sirket kendi paketlemek istiyomus. müsteri paketlerse garanti kapması dışına cıkıyomus aklında olsun. sen bisey tasımazsın sadece yavas yavas yerlestirirsin.

hemen bir kaç smackdown hareketi öğrennn çak ağzına gözüne tabiki endişelenicem bu bnm 30. çocuum değil desene yaaa valla allah dağına göre kar verior dr um okdr sıcakki bnde rahatlıorum valla biri bana böle dese susamam bnm hayatım bebeğimin hayatı hayat bu yaa suratında sivilce çıkmıorkiii cevap vermedinmi manisadada 50 tane özel hastane yokturki hay allah aynı hastanede başka dr varmı peki bakabildinmi yani şöle düşün bu dr seni sezeryanda olsa normalde olsa kesecek yani stresle doğuma girmek var birde seni rahatlatan tatlı biri ile

çok tatlısınız gerçekten esracım senin az foton var

ya bu arada ne dicem size benim balon karnım söndü acaba neden sizdede varmı böyle durum bugün aniden söndü çok şaşkınım foto koyumda bi bakın olurmu

attın attın gazları, ben de gazlarımı atabilirsem tahta gibi halime geri dönüyorum Ayşegülcüm. endişelenme.

esraya deil yaa seda ya seda sayan geçen gün bnm belirtileirmde olan birine kesin oğlun olcak dedi bnde tam hastanedeyim kolda serum dalacaktım tv den kadına

offf oda kötü yaaaa neyse eşinin ellerinden öper o zaman bnm kayınvalidede her ay gelirdi habersiz hamile kaldım kalalı gelmior eşim bile dior tipik annem gelirse iş yapmak zorunda kalacak hizmet göremicek dior napalım öle idare edioruz onuda

canım ya garanti kapsamı diye birşey gerçekten var mı ki? ben adapazarına taşınırken masamın ayağını kırmışlardı onu sadece yapıştırmakla uğraştılar şimdiden sterse girdim valla.bu evde de kalamam ki doğalgaz var ama soğukkk.bebişime kıyamamben zaten taşıyamam ki ama gözümde büyüyor iştee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…