Adaamı kayırıorlar yaaa benide bekleme listesine aldılar facebooktan girip arızamı çıkartsam
arkadaşlarım ben de 1 saat kadar bekledim sonra üye yapıverdiler.
şimid benim levente gitmem gerekiyor köprü trafiğine kalıyorum hemen çıkmam gerek
sorun yaşayan üye olamayan olursa akşam davetiye gönderebiliirm
şimdi cidden gitmeliyim.
öpüyorum, kucaklıyorum
görüşmek üzere hoşçakaaaalııııııınnnnnn
kızlar facede melis damla ve esraya baktım ama esra hangi esra onu bilemedim 1tane değil esra sanırım çok tatlısınız kızlar ya bayıldım resimlerinize benim adreste oğlumun videoları var izlemek isterseniz onlarada bakın ilk adımları bebekliği falan var
kıslaar bisde kaçıos şimdilikk geldiğimde 1000 olmuş olursunnuzzz... Hepinisi öpüos çok çok çokk:80:
kızlar facede melis damla ve esraya baktım ama esra hangi esra onu bilemedim 1tane değil esra sanırım çok tatlısınız kızlar ya bayıldım resimlerinize benim adreste oğlumun videoları var izlemek isterseniz onlarada bakın ilk adımları bebekliği falan var
cnm istanbul da kayınvaldem oturuyor ama henüz aramadı yardım için kendi ailemde uzakta daha 3 ay oldu buraya taşınallı tüm evi annem yerleştirdi ona da tekrar kıyamam ben.artık kayınvaldem gelmezse işler eşime bakcakyardım etcek kimsen yokmuuu sevall aman dikkat et cidden tek olma ağır iş yapma zaten gitmeden temizlenir o ev adamlar yerleştirri gerisine acele etme yavaş yavaş yap mutfak dlaplarını eşine yık kafadan çıkma tepelere uzanmada yukarı doğru
Ya çok acayip sinirliyim. Doktora uyuz oldum. İmkanım olsa değiştiricem. İki soru sordum çok endişelisin dedi bana. Sinir etti. Melisin Sedaya kızdığı kadar kızgınım şuan. Manisada başka iyi doktor bilsem hehem değiştiricem. Özel hastane güya hemen sepetlemenin peişnde..
bana gönder canımmm davetiyee
cnm istanbul da kayınvaldem oturuyor ama henüz aramadı yardım için kendi ailemde uzakta daha 3 ay oldu buraya taşınallı tüm evi annem yerleştirdi ona da tekrar kıyamam ben.artık kayınvaldem gelmezse işler eşime bakcak
Ya çok acayip sinirliyim. Doktora uyuz oldum. İmkanım olsa değiştiricem. İki soru sordum çok endişelisin dedi bana. Sinir etti. Melisin Sedaya kızdığı kadar kızgınım şuan. Manisada başka iyi doktor bilsem hehem değiştiricem. Özel hastane güya hemen sepetlemenin peişnde..
çok tatlısınız gerçekten esracım senin az foton var
ya bu arada ne dicem size benim balon karnım söndü acaba neden sizdede varmı böyle durum bugün aniden söndü çok şaşkınımfoto koyumda bi bakın olurmu
kEŞKE SÖYLESEYDİN TABİ Kİ ENDİŞELİYİM ÇÜNKÜ Hamileyim diye. Allah allah sanki dişin agriyo diye gittin doktora. bir daha boyle bişi söylerse haddini bildirirsin. parayı veren sensin orda sana hizmet etmek zorunda. biz de müşterinin ağzınınicine bakkıyoruz. dktorlar da bize aynı ihtimamı göstersinler.
Bu arada Melis Esra'ya niye kızdı kine?
cnm istanbul da kayınvaldem oturuyor ama henüz aramadı yardım için kendi ailemde uzakta daha 3 ay oldu buraya taşınallı tüm evi annem yerleştirdi ona da tekrar kıyamam ben.artık kayınvaldem gelmezse işler eşime bakcak
bu arada taşıma şirketiyle çalışcaksanız. cam esyaları da sirket kendi paketlemek istiyomus. müsteri paketlerse garanti kapması dışına cıkıyomus aklında olsun. sen bisey tasımazsın sadece yavas yavas yerlestirirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?