esraya deil yaa seda ya seda sayangeçen gün bnm belirtileirmde olan birine kesin oğlun olcak dedi bnde tam hastanedeyim kolda serum dalacaktım tv den kadına
canım ya garanti kapsamı diye birşey gerçekten var mı ki? ben adapazarına taşınırken masamın ayağını kırmışlardı onu sadece yapıştırmakla uğraştılarşimdiden sterse girdim valla.bu evde de kalamam ki doğalgaz var ama soğukkk.bebişime kıyamam ben zaten taşıyamam ki ama gözümde büyüyor iştee
koydum resmimi kızlar göbek showda dün yediğim çiğ köftedenmi oldu acaba dedim ya bozdu bağırsaklarımı ondanmı boşaldıki karnım :))
selam hanımlar nasılsınız?? bebeğim bize uğurlu geldi varolan arsamızı müteahite vedik ve artık bizim de bir evimiz olcak çok şükür ..mutehit ev bitene kadar kira vermeden oturabileceğimiz bir ev thsis etcek şuan tek derdim taşınmakk bu durumda zor olacak benim için çünkü az bir süpürge açsam yer silsem belim korkunç ağrıyor,kalkamıyorum yerimden baklım nasıl olcak
selam hanımlar nasılsınız?? bebeğim bize uğurlu geldi varolan arsamızı müteahite vedik ve artık bizim de bir evimiz olcak çok şükür ..mutehit ev bitene kadar kira vermeden oturabileceğimiz bir ev thsis etcek şuan tek derdim taşınmakk bu durumda zor olacak benim için çünkü az bir süpürge açsam yer silsem belim korkunç ağrıyor,kalkamıyorum yerimden baklım nasıl olcak
hemen bir kaç smackdown hareketi öğrennn çak ağzına gözüne tabiki endişelenicem bu bnm 30. çocuum değil desene yaaa valla allah dağına göre kar verior dr um okdr sıcakki bnde rahatlıorum valla biri bana böle dese susamam bnm hayatım bebeğimin hayatı hayat bu yaa suratında sivilce çıkmıorkiii cevap vermedinmi manisadada 50 tane özel hastane yokturki hay allah aynı hastanede başka dr varmı peki bakabildinmi yani şöle düşün bu dr seni sezeryanda olsa normalde olsa kesecek yani stresle doğuma girmek var birde seni rahatlatan tatlı biri ile
çok tatlısınız gerçekten esracım senin az foton var
ya bu arada ne dicem size benim balon karnım söndü acaba neden sizdede varmı böyle durum bugün aniden söndü çok şaşkınımfoto koyumda bi bakın olurmu
çok sevindim gözünüz aydınnnnn inşallah bizede kısmetiyle gelir buara masraftan başımızı kaldıramıoruz ev biranda çürüdü sanki banyo dolapları okdr eskiydiki paslandı aşındı eridi içi küflendi yatak odasının balkonunu yaptırmamız lazım camlar ince rüzgar yağmur ne varsa girior off off daha bi dolu iş birde doğum ve bebek masrafları ALLAHIM bizede göstersin çocuuğumuzun bereketini uğurunu inşallahh
Eki Görüntüle 147011 Eki Görüntüle 147012 Eki Görüntüle 147013 Eki Görüntüle 147014
İŞte burdayızzzz. 11+5 bebişimmmmm!
Sağol canım smackdown için fazla çıtkırıldımım ben. Ay ilahi keyfimi yerine getirdin. :76: Burası Manisanın en iyi özel hastanesi güya. Bakıcam başka doktor. Beni endişelendiren kendisiydi. Düşük tehliken var dedi progestan verdi. İlk ultrasona baktığında kan gördüm hep yatıcan dedi. İlişki yasak, ağır kaldırmak yasak dedi. Bense o kadar rahattımki birden telaş yaptım. Bir sonraki muayenedede bi kaç soru sordum aynı şeyi söyledi. Böyle 9 ayı geçiremezmişim. Rahatlamya çalış falan dedi. Rahatlatmaya çalışıyor diye bişey demedim. Birde sonuçlarım temiz çıkmasına rağmen idrarda mikrop üremiş. Antibiyotik verdi. Dedim zararı olurmu bebeğe. Olsa vermezdim gibi laflar etti. Neymiş çok endişeleniyomuşum. Benim bünye zayıf çok ilaç kaldıramıyorum. Sorucam tabi. Gelene kadar nası saydım içimden yüzüne bişey diyemedim. Burda en iyi doktorlar doğum evinde ama alttan muayene edildiği için 4 aya kadar tercih etmemiştim ve sırada çok fena beklemekten bunalıyosun sabah erken gitmem gerek. Gözünün bebeğinden durumunu anlıyolar. Bir sürüde tavsiye veriyolar. Bakalım 4. aydan sonra doğum hastanesine başlarım belki.
bir iyileşiyim önce evimi güzelce temizlicem sonrada eve girmicem gezcemmmmm gelirim handeeee çamlıcadayım bnde nasıl olsa
iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın
iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın
E vet ben de haftasonu girmiyorum, pazartesi görüşmek üzereeeee.
meliscim sende fazla beklemeden bence yaptır pencerelerini.bazı masraflardan kısın birazbebiş geliyor artık ev soğuk falan almasın sonra hasta falan olur Allah korusun.inşallah size de gösterir cnm bebişler bereketleriyle şanslarıyla gelsinler
Görüşürüz ces
Kızlar bir şey soracağım.
Doktor kontrollerinden size kaç ultrason resmi veriyor doktor?
Bizimki hep 1 tane veriyor ama geçen defa diğer doktordan çıkan bir hamile
bayanın elinde bir sürüüü ultrason resmi gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?