2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

selam hanımlar nasılsınız?? bebeğim bize uğurlu geldi varolan arsamızı müteahite vedik ve artık bizim de bir evimiz olcak çok şükür ..mutehit ev bitene kadar kira vermeden oturabileceğimiz bir ev thsis etcek şuan tek derdim taşınmakk bu durumda zor olacak benim için çünkü az bir süpürge açsam yer silsem belim korkunç ağrıyor,kalkamıyorum yerimden baklım nasıl olcak

koydum resmimi kızlar göbek showda dün yediğim çiğ köftedenmi oldu acaba dedim ya bozdu bağırsaklarımı ondanmı boşaldıki karnım :))

esraya deil yaa seda ya seda sayan geçen gün bnm belirtileirmde olan birine kesin oğlun olcak dedi bnde tam hastanedeyim kolda serum dalacaktım tv den kadına

sinirlenme kuzum aaaaaaa.

sigortasını yaptıtırsın garantili taşıyolar işte.

çok sevindim gözünüz aydınnnnn inşallah bizede kısmetiyle gelir buara masraftan başımızı kaldıramıoruz ev biranda çürüdü sanki banyo dolapları okdr eskiydiki paslandı aşındı eridi içi küflendi yatak odasının balkonunu yaptırmamız lazım camlar ince rüzgar yağmur ne varsa girior off off daha bi dolu iş birde doğum ve bebek masrafları ALLAHIM bizede göstersin çocuuğumuzun bereketini uğurunu inşallahh

iyiyiz sağol.sen nasılsın?ayy çok güzel ama işte bide taşınma sorunu olmasa.insanın gözünde büyüyor valla.ay cnm sende dikkat et.zorlama kendini

Sağol canım smackdown için fazla çıtkırıldımım ben. Ay ilahi keyfimi yerine getirdin. :76: Burası Manisanın en iyi özel hastanesi güya. Bakıcam başka doktor. Beni endişelendiren kendisiydi. Düşük tehliken var dedi progestan verdi. İlk ultrasona baktığında kan gördüm hep yatıcan dedi. İlişki yasak, ağır kaldırmak yasak dedi. Bense o kadar rahattımki birden telaş yaptım. Bir sonraki muayenedede bi kaç soru sordum aynı şeyi söyledi. Böyle 9 ayı geçiremezmişim. Rahatlamya çalış falan dedi. Rahatlatmaya çalışıyor diye bişey demedim. Birde sonuçlarım temiz çıkmasına rağmen idrarda mikrop üremiş. Antibiyotik verdi. Dedim zararı olurmu bebeğe. Olsa vermezdim gibi laflar etti. Neymiş çok endişeleniyomuşum. Benim bünye zayıf çok ilaç kaldıramıyorum. Sorucam tabi. Gelene kadar nası saydım içimden yüzüne bişey diyemedim. Burda en iyi doktorlar doğum evinde ama alttan muayene edildiği için 4 aya kadar tercih etmemiştim ve sırada çok fena beklemekten bunalıyosun sabah erken gitmem gerek. Gözünün bebeğinden durumunu anlıyolar. Bir sürüde tavsiye veriyolar. Bakalım 4. aydan sonra doğum hastanesine başlarım belki.

Teşekkürler canım
Benim face adresim yoktu canım,yeni sayılır bu.
Bu nedenle sadece sitedeki arkadaşlarım ekli.
Ondan dolayı çyle çok foto falan yok..

Sanırım şişlik falandı o.
Hemen bakıyorum göbek showa

meliscim sende fazla beklemeden bence yaptır pencerelerini.bazı masraflardan kısın biraz bebiş geliyor artık ev soğuk falan almasın sonra hasta falan olur Allah korusun.inşallah size de gösterir cnm bebişler bereketleriyle şanslarıyla gelsinler

4. aydan sonra ikisinide dene cnm birde belki sağlık ocağındaki dr sana sevk verir daha kolay muayene olursun bi araştırırsan bu yöntemi

iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın

Kızlar bir şey soracağım.
Doktor kontrollerinden size kaç ultrason resmi veriyor doktor?
Bizimki hep 1 tane veriyor ama geçen defa diğer doktordan çıkan bir hamile
bayanın elinde bir sürüüü ultrason resmi gördüm

iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın

E vet ben de haftasonu girmiyorum, pazartesi görüşmek üzereeeee.

havalar düzelsin yaptırcaz hepsini sırayla bir bütçemiz vardı doğum için ama böle böle masraflar çıktı birde bizim evin 4 yanı açık yalıtım yok en üst kat okdr soğukturki kayınvalidem yalıtım yaptırın sizin kata dior sürekli ama imkansız yani artık bebişte bizim gibi soğuğa dayanacak kalın giyinecek hamile kaldığımı ilk duyan hemen eyvah o evde nasıl bebek büyür dior buda beni çok üzüor rutubet var tavanlarımız küflenior duvarlarımız akıor eşim elinde çamaşır suyu ve bezle sürekli tavan silior ama bebek olunca nolcakbilmioruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…