havalar düzelsin yaptırcaz hepsini sırayla bir bütçemiz vardı doğum için ama böle böle masraflar çıktı birde bizim evin 4 yanı açık yalıtım yok en üst kat okdr soğukturki kayınvalidem yalıtım yaptırın sizin kata dior sürekli ama imkansız yani artık bebişte bizim gibi soğuğa dayanacak kalın giyinecek hamile kaldığımı ilk duyan hemen eyvah o evde nasıl bebek büyür dior buda beni çok üzüor rutubet var tavanlarımız küflenior duvarlarımız akıor eşim elinde çamaşır suyu ve bezle sürekli tavan silior ama bebek olunca nolcakbilmioruz
Sorum geride kaldı
Kızlar bir şey soracağım.
Doktor kontrollerinden size kaç ultrason resmi veriyor doktor?
Bizimki hep 1 tane veriyor ama geçen defa diğer doktordan çıkan bir hamile
bayanın elinde bir sürüüü ultrason resmi gördüm
iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın
Kızlar bir şey soracağım.
Doktor kontrollerinden size kaç ultrason resmi veriyor doktor?
Bizimki hep 1 tane veriyor ama geçen defa diğer doktordan çıkan bir hamile
bayanın elinde bir sürüüü ultrason resmi gördüm
göbek topicinde ağustos annesi demişki maşallah kızlar bizde bile bu kadar göbek yok
1 bu kadar foto eklemek manasındamı sölemiş
2 bize şişkomu demiş zaten alınganım hamileyimmmmmmmmm
3 tane falan veriyor ama ben de daha cok istemeyi düsünüyorum.
benim en son 5 tane, en az 3 tane verdi şimdiye kadar.
hoşçakal canım bebişe iyi bak :80:
canım bende kontrollere giderken diğer resimleri götürüyorum hatta çantamdan hiç çıkarmıyorum drlar 1 tane veriyor genelde belki o kişide benim gibi yapıyordur
göbek topicinde ağustos annesi demişki maşallah kızlar bizde bile bu kadar göbek yok
Ben de isteyeceğim o zaman bu defa gittiğimde
Yok canım ordan çıkarken elindeydi.
Hatta böyle bütün bütün halindeydi..
Artık ben de istiyorum,bana da çok versin benim doktorum,banane
Sanki biraz kinaye var gibi geldi bana da:44:
Amaann çok da önemli değil zaten
Zaten ağustos annelerinin çoğu ile aramızda yalnızca birkaç hafta oynuyor..
Sorum geride kaldı
evet ben 1 eylül'den ağustos saylırım mesela.
iyi oldu öğrendiğimelinemi yapışır versin 5 6 tane albüm yapmak istiyorum bebişime o resimlerle
evet ben 1 eylül'den ağustos saylırım mesela.
ağustosta doğum yapsanızda burdan devam edersiniz dimi bırakmayın bizi sonrasında :18: benimde 27 eylül belki ekime kayar
4. aydan sonra ikisinide dene cnm birde belki sağlık ocağındaki dr sana sevk verir daha kolay muayene olursun bi araştırırsan bu yöntemi
bana en az 2 en fazla 3 verior kese zamanı 1 tane vermişti
ağustosta doğum yapsanızda burdan devam edersiniz dimi bırakmayın bizi sonrasında :18: benimde 27 eylül belki ekime kayar
çok sevindim gözünüz aydınnnnn inşallah bizede kısmetiyle gelir buara masraftan başımızı kaldıramıoruz ev biranda çürüdü sanki banyo dolapları okdr eskiydiki paslandı aşındı eridi içi küflendi yatak odasının balkonunu yaptırmamız lazım camlar ince rüzgar yağmur ne varsa girior off off daha bi dolu iş birde doğum ve bebek masrafları ALLAHIM bizede göstersin çocuuğumuzun bereketini uğurunu inşallahh
havalar düzelsin yaptırcaz hepsini sırayla bir bütçemiz vardı doğum için ama böle böle masraflar çıktı birde bizim evin 4 yanı açık yalıtım yok en üst kat okdr soğukturki kayınvalidem yalıtım yaptırın sizin kata dior sürekli ama imkansız yani artık bebişte bizim gibi soğuğa dayanacak kalın giyinecek hamile kaldığımı ilk duyan hemen eyvah o evde nasıl bebek büyür dior buda beni çok üzüor rutubet var tavanlarımız küflenior duvarlarımız akıor eşim elinde çamaşır suyu ve bezle sürekli tavan silior ama bebek olunca nolcakbilmioruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?