2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım bizler nasıl büyüdüysek onlar da öyle büyücek korkma. benim büyüdüğüm evde kalorifer falan yoktu. e eski dogramalar malum ahsap, rüzgarın yarısı icerde olur. ama noldu yok ben burda büyümem mi dedik, büyüdük. boşver sen de. yapabildiginiz, gücünüz yettigi kadarını yapın, gerisi de kalıversin.

benim en son 5 tane, en az 3 tane verdi şimdiye kadar.

iyi haftasonları, iyi tatiller kızlar. p.tesi görüşürüz inşalh. benim evde internet olmaıdğı için giremiyorum. kendinize ve bebeğinize iyi bakın

hoşçakal canım bebişe iyi bak :80:

canım bende kontrollere giderken diğer resimleri götürüyorum hatta çantamdan hiç çıkarmıyorum drlar 1 tane veriyor genelde belki o kişide benim gibi yapıyordur

göbek topicinde ağustos annesi demişki maşallah kızlar bizde bile bu kadar göbek yok

1 bu kadar foto eklemek manasındamı sölemiş

2 bize şişkomu demiş zaten alınganım hamileyimmmmmmmmm

göbek topicinde ağustos annesi demişki maşallah kızlar bizde bile bu kadar göbek yok

galiba şişko demiş bize. ama sen alınma ne de olsa dünyanın en mutlu şikoları biziz şu an. ay hiç üstüme alınmam bilem.

3 tane falan veriyor ama ben de daha cok istemeyi düsünüyorum.

benim en son 5 tane, en az 3 tane verdi şimdiye kadar.

Ben de isteyeceğim o zaman bu defa gittiğimde

hoşçakal canım bebişe iyi bak :80:

canım bende kontrollere giderken diğer resimleri götürüyorum hatta çantamdan hiç çıkarmıyorum drlar 1 tane veriyor genelde belki o kişide benim gibi yapıyordur

Yok canım ordan çıkarken elindeydi.
Hatta böyle bütün bütün halindeydi..
Artık ben de istiyorum,bana da çok versin benim doktorum,banane

Sanki biraz kinaye var gibi geldi bana da:44:
Amaann çok da önemli değil zaten
Zaten ağustos annelerinin çoğu ile aramızda yalnızca birkaç hafta oynuyor..

Son düzenleme:
Ben de isteyeceğim o zaman bu defa gittiğimde

Yok canım ordan çıkarken elindeydi.
Hatta böyle bütün bütün halindeydi..
Artık ben de istiyorum,bana da çok versin benim doktorum,banane

iyi oldu öğrendiğim elinemi yapışır versin 5 6 tane albüm yapmak istiyorum bebişime o resimlerle

çok şekersin...

iyi oldu öğrendiğim elinemi yapışır versin 5 6 tane albüm yapmak istiyorum bebişime o resimlerle

Değil mi ama versin ne olacak sanki

evet ben 1 eylül'den ağustos saylırım mesela.

Benim de 4 Eylül ama kesin Ağustos'ta gelir benim bebiş
Çok da bir şey yok yani..
Amaann olsa da olsun napalım şişkoyuz

4. aydan sonra ikisinide dene cnm birde belki sağlık ocağındaki dr sana sevk verir daha kolay muayene olursun bi araştırırsan bu yöntemi

Hımm evet bi araştırıyım sağol cesscim desteğin için geriden geriden takip ediyorum napıyım anca :44:

acanım allah kolaylık versin size de ,bebeğinizin uğuruyla hallolsun işleriniz tz zamanda.

ay canım bizde de aynı sorun evin yalıtımı iyi değil.alt kat garaj,üst kat boş yanlar açık.o kadar da kira ödüyoruz üstüne bisürü doğalgaz parası.küflenme de var evde.ev yeni yapılmış güya.bende eşime dedim ben bu evde oturmam diye.o vesileyle ev almaya karar verdik.senin durumda kötü allah yardımcın olsun.:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…