2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)

MLSFB,hande2310,ozgekurt+,iremay,esrant,kivim,mymel,ces1234,snwdrop,seval31,feyruka,siya81,ayşegül çelik,

kızlaarrr neden konuşmuorsunuz

zaten topicte şöle bir gidişat var sabah 9 11 arası başlıoruz yazmaya sonra öğlen oluor uyku açlık öğle arası derken 2 gibi ancak hız kazanıoruz tekrardan saat 4 5 gibi yine düşüor mod 6 7 arası duruor nerdeyse gece bir vakit oluor coşuor herkes yine sonra herkesss uykudaaa

Ay 1000 sayfanın ilk yazısı benden olsun

Heyooooo tutturdum. hayırlı ugurlu olsun, nice 1000 sayfalara.

Son düzenleme:
Hımm anladım canım,benim doktor az veriyormuş anlaşıldı

Ben ne zaman doğurursam doğurayım burdayım

inşallah bizler doğum yaptığımızda bizlerim doğumlarını duyarsınız burdan.benim normalde 2eylül doğum aama sezeryan yaparsam ağustos annesi olcam cesaretim olursa normal doğum istiyorum çok.hakkımızda hayırlısı bakalım.

Canım benim kıyamam ya ev hanımı olmak zor herşeyi düşünüyorsun işte. Bizde bi ev aldık ama ev eski 35 senelik binaymış :44: yalıtım sorunu kesin bizdede yaşanıcak kapıları penceleri falan yaptırcaz Allahtan doğalgaz bu sene geldi Manisayada doğalgazıda yaptırdıkmı bebiş üşümez. Bizdede masraf ayyuka kadar çıkacak malesef. Kredi falan yapıcaz bişeyler. Sizin doğal gaz varsa yalıtım yaptırın yada inşallah Allah daha konforlu biryer kısmet eder hakikaten ben bunu herkeste gördüm bebek kısmetiyle gelir derler. Bir ylou bulunur hiç yorma kafanı kasıma kadar soğuk olmaz zaten o zamana kadar bişeyler yaparsınız.

Meliscim bebişleri dinlediriyoruz gözleri çalıştırıyoruz. 1000. sayfa hayırlı uğurlu olsun
Bi kutlama şart oldu:13:

Misvak kullan hacı hoca varsa etrafta onlar bilir nerden alınacağını :) Bana ananem vermişti 2 sene önce bugün kullanıyorum çok rahat. Bende her seferinde öksür öksür ölüyorum dişmacununda şimdi rahatım misvak sayesinde

İnşallah canım.
Hayırlısı bakalım ne zaman doğacaklar

bizimde kayınvalidenin evi yaptıralım yaptırmasınada bizim garantimiz yok burda kayınvalim en çok ortanca oğlunu sever onun tayini ista çıksa birde evlense bize yallah derler hemen zaten sürekli ev alın ev alın diyip duruor ama imkansız ev almamız o yüzden kenardaki paramıda yalıtıma vermek istemiorum e en küçük kayınbiraderde bu sene sınava girior ünide ist kazanırsa istanbula yerleşebilirz diorlar nereye taşıncaklar tabiki buraya bikaç yıl önce sizde kalsın siz okutun diye bir teklif sunmuşlardı ya öle dicekler yada çıkın dicekler allah günah yazmasın ama ben evin heryerini yaptırın baskısınında bundan kaynaklandığını düşünüorum temiz sıcak eve gelip yerleşsinler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…