Hiç bırakır mıyım yahu... Burdan devam ederim. Ağustostakileri tanımıyorum bilem.
cesss yazılara hız ver işten çıkmadan 1000 yapalım sayfayı
Hımm evet bi araştırıyım sağol cesscim desteğin için geriden geriden takip ediyorum napıyım anca :44:
Hımm anladım canım,benim doktor az veriyormuş anlaşıldı
Ben ne zaman doğurursam doğurayım burdayım
havalar düzelsin yaptırcaz hepsini sırayla bir bütçemiz vardı doğum için ama böle böle masraflar çıktı birde bizim evin 4 yanı açık yalıtım yok en üst kat okdr soğukturki kayınvalidem yalıtım yaptırın sizin kata dior sürekli ama imkansız yani artık bebişte bizim gibi soğuğa dayanacak kalın giyinecek hamile kaldığımı ilk duyan hemen eyvah o evde nasıl bebek büyür dior buda beni çok üzüor rutubet var tavanlarımız küflenior duvarlarımız akıor eşim elinde çamaşır suyu ve bezle sürekli tavan silior ama bebek olunca nolcakbilmioruz
tamambu arada sayfamız 1000 olacak birazdan
Ay 1000 sayfanın ilk yazısı benden olsun
Heyooooo tutturdum. hayırlı ugurlu olsun, nice 1000 sayfalara.
Toplam 16 kullanıcı konuyu okuyor. (13 üye ve 3 ziyaretçi)
MLSFB,hande2310,ozgekurt+,iremay,esrant,kivim,mymel,ces1234,snwdrop,seval31,feyruka,siya81,ayşegül çelik,
kızlaarrr neden konuşmuorsunuz
zaten topicte şöle bir gidişat var sabah 9 11 arası başlıoruz yazmaya sonra öğlen oluor uyku açlık öğle arası derken 2 gibi ancak hız kazanıoruz tekrardan saat 4 5 gibi yine düşüor mod 6 7 arası duruor nerdeyse gece bir vakit oluor coşuor herkes yine sonra herkesss uykudaaa
kızlar benim bekarlıktan beri diş macunundan midem bulanıyo her türlü markayı denedim.eskiden öğürürdüm diş fırçalarken şimdi nasıl fırçalıyayım kusuyorum hamileliğinde etkisiyle.nedir benim bu diş fırçalamaktan çektiğim
inşallah bizler doğum yaptığımızda bizlerim doğumlarını duyarsınız burdan.benim normalde 2eylül doğum aama sezeryan yaparsam ağustos annesi olcam cesaretim olursa normal doğum istiyorum çok.hakkımızda hayırlısı bakalım.
Meliscim bebişleri dinlediriyoruz gözleri çalıştırıyoruz. 1000. sayfa hayırlı uğurlu olsun
Bi kutlama şart oldu:13:
sana yakıştı ces...2000 bakalım kimden olacak
Canım benim kıyamam ya ev hanımı olmak zor herşeyi düşünüyorsun işte. Bizde bi ev aldık ama ev eski 35 senelik binaymış :44: yalıtım sorunu kesin bizdede yaşanıcak kapıları penceleri falan yaptırcaz Allahtan doğalgaz bu sene geldi Manisayada doğalgazıda yaptırdıkmı bebiş üşümez. Bizdede masraf ayyuka kadar çıkacak malesef. Kredi falan yapıcaz bişeyler. Sizin doğal gaz varsa yalıtım yaptırın yada inşallah Allah daha konforlu biryer kısmet eder hakikaten ben bunu herkeste gördüm bebek kısmetiyle gelir derler. Bir ylou bulunur hiç yorma kafanı kasıma kadar soğuk olmaz zaten o zamana kadar bişeyler yaparsınız.
HErkes sırayla olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?