2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Tebriklerr cesssssss valla sana yakıştı ilk mesajjjj

çenemizin ne kadar düşük olduğunu böylece ispatlamış olduk biri doğuma kadar 3000 olur demişti ama 6. ay diorum ben

Ay Melissss az evvel şu her ay gelip hamileliğinden beri gelmemesine sinir olmuştum şimdi buda 2 oldu. Nasıl bi kayınvalide yahu kocanı o doğurmadımı.Allah büyüktür Meliscim. Sen dua et herşey gönlüne göre oluverir zaten

canım o zaman idare edin valla merak etme bebiş kısmetiyle gelir içini ferah tut.daha çok doğalgaz parası ödersiniz olur biter.zaten istanbul da eski soğuklar kalmamış bu sene bile çok fazla kar yağmadı.idare edilmicek gibi değil yani.hazıra konmak ohhh yok yok yok ben asla yapttırmazdım valla.

valla bariz ayrım var kayınvalide ortancayı kayınpeder küçüğü sever eşim ilk çocuk
ama buna en güzel örneği eşimin dayısı vermişti eşime en çok anneannesinin emeği geçmiş üniyi o okutmuş küçükken o bakmış falan ilk torun bide dedeside ayrı sever onu annneanne 2.5 sene önce öldü allah rahmet eylesin bu kış başı kayınvalidemin ortanca kaynımı övmesi onu koruması üzerine eşimin büyük dayısı eşime sarıldı senin annen öldü bu senin ablan bunu böle kabul et biz öle kabul edioruz dedi ciddende doğru

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…