Bütün öpücükler bebişine tebrikler sana cescim
sana yakıştı ces...2000 bakalım kimden olacak
bizimde kayınvalidenin evi yaptıralım yaptırmasınada bizim garantimiz yok burda kayınvalim en çok ortanca oğlunu sever onun tayini ista çıksa birde evlense bize yallah derler hemen zaten sürekli ev alın ev alın diyip duruor ama imkansız ev almamız o yüzden kenardaki paramıda yalıtıma vermek istemiorum e en küçük kayınbiraderde bu sene sınava girior ünide ist kazanırsa istanbula yerleşebilirz diorlar nereye taşıncaklar tabiki buraya bikaç yıl önce sizde kalsın siz okutun diye bir teklif sunmuşlardı ya öle dicekler yada çıkın dicekler allah günah yazmasın ama ben evin heryerini yaptırın baskısınında bundan kaynaklandığını düşünüorum temiz sıcak eve gelip yerleşsinler diye
Ben talibim ben talibim
Bütün öpücükler bebişine tebrikler sana cescim
en son kaça çıkar sizce tahmin yapalım
Ben talibim ben talibim
Ay 1000 sayfanın ilk yazısı benden olsun
Heyooooo tutturdum. hayırlı ugurlu olsun, nice 1000 sayfalara.
Ben talibim ben talibim
doğuma kadar 3500-4000 olur heralde. dogumdan sonra da devam ederiz tabi iyileşince dikişlerimiz falan.
Varmısınız 10.000 i görmeye:92::92::92::92::92:
doğuma kadar 3500-4000 olur heralde. dogumdan sonra da devam ederiz tabi iyileşince dikişlerimiz falan.
eee kim yaptı şimdi...:44:
sana da yakışır esrant....
bakalım kime kısmet
olmaz mıyız heç. ama 10.000 için daha da geveze olmamız gerekiyor.
olmaz mıyız heç. ama 10.000 için daha da geveze olmamız gerekiyor.
[
iiii çene olması lazımmm ama neden olmasın
bizimde kayınvalidenin evi yaptıralım yaptırmasınada bizim garantimiz yok burda kayınvalim en çok ortanca oğlunu sever onun tayini ista çıksa birde evlense bize yallah derler hemen zaten sürekli ev alın ev alın diyip duruor ama imkansız ev almamız o yüzden kenardaki paramıda yalıtıma vermek istemiorum e en küçük kayınbiraderde bu sene sınava girior ünide ist kazanırsa istanbula yerleşebilirz diorlar nereye taşıncaklar tabiki buraya bikaç yıl önce sizde kalsın siz okutun diye bir teklif sunmuşlardı ya öle dicekler yada çıkın dicekler allah günah yazmasın ama ben evin heryerini yaptırın baskısınında bundan kaynaklandığını düşünüorum temiz sıcak eve gelip yerleşsinler diye
Ay Melissss az evvel şu her ay gelip hamileliğinden beri gelmemesine sinir olmuştum şimdi buda 2 oldu. Nasıl bi kayınvalide yahu kocanı o doğurmadımı.Allah büyüktür Meliscim. Sen dua et herşey gönlüne göre oluverir zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?