2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az. inşallah kayınvaliden dayınınn dediğinden bişiler anlayabilmiştir ama anlattıklarına gore hic de ders almamış.

Zor vallahi Meliscim. Bebişin kısmetiyle gelecektir elbette. Sabret sıkıntı yapma. Eğer kaynanan öyle bi teklifle gelirse sana zaten bırak 2.ye söyletme bile.Sende ona göre davranırsın.
Sen anne olacaksan oda babanne olacak.Ama anlayana.
Amaaaaaaan takma kafana bebişini düşün sen.Boşver böyle şeyleride.
Bebişin nasibiyle kısmetiyle elleri kolları dolu dolu gelecektir.

önemli olan sohbet doğru....iiii alıştık ama birbirimize...az önce kuzenler geldi kapattım aklım sizde kaldı....

kuzenler geldi diye sakın ayaklanma oturmada yat yattığın yerden sohbet et onlarlaa tamamı ikramı falan unut ben evime gelenden hemen özür diliorum ikram edemem bişi görmüor gözüm diorum ve oturmaktan rahatsız olunca hemen yatıorum

olmaz mıyız heç. ama 10.000 için daha da geveze olmamız gerekiyor.

merak etmeyin zaten son aylarda karnımız daha da büyüyeceğinden dolayı uykusuz geceler bizi bekliyormuş kızlar.son aylarda sabah-gece burda oluruz artık 10binleri görrüz

Bu kadar acımasız olamazlar ya. Genelde büyükler daha çok sevilir ortancalar arada kaynar ama o senin şansına olmuş. Bizimkide ortanca herşeyi kendim yapıcam derdinde garibim. Büyükle küçük bizdede aileye sadece masraf açar bitek benim kocam askerde bile kendi kazandığını harcadı, düğün için bile garibim ailesine yük olmadı onlarda çok esirgemezler ama benimkinin karakteri öyle Bana göre iyi çünkü nede olsa el. Yarın birgün şununu biz yaptık demeleini istemem bende. Canım bak yaz bi kenara o çocukta kısmetlerle gelecek :82: inşallah beklemediğin yerden kapılar açılır sen yeterki endişelerinden kurtul bir yolu olacak elbet diye zamana bırak. Ordan artar burdan birikir bi şekilde olur. İçimden yeni bi eve kavucakmışsınız gibi geliyor ama büyük söylemiyim diyede tutuyorum kendimi

Son düzenleme:
merak etmeyin zaten son aylarda karnımız daha da büyüyeceğinden dolayı uykusuz geceler bizi bekliyormuş kızlar.son aylarda sabah-gece burda oluruz artık 10binleri görrüz

evet dogru diyosun. uyuyamadıkça konuşuruz artık. parmak kaslarımız kuvvetlencek bu gidişle.

gittiler canım...yemek yedirdiler gittiler...yatıyorum bennnn tattığım yerde her şey var.pis oldum ben...

ben zaten eşimeakşamları anlatıorum şu dr şöle bu böle bebekler böle diye dün forum hariç anlatcak bişeyin kalmadı dedi e napiim dedim tüm gün yatıorumm dedim...

şimdi herkes mesaisinin bitmesini 4 gözle bekliyor sanırım.şimdiden herkese iyi hafta sonları kızlar

gittiler canım...yemek yedirdiler gittiler...yatıyorum bennnn tattığım yerde her şey var.pis oldum ben...

amann mymelcim bi kaç ay pis oluver bebiş gelsinde gönül rahatlığıyla nasıl olsa geçici bir durum.Eşin anlayışlıymış bu konuda üzmezda seni boşverr :93:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…