1000.sayfamızın açılışını ces yaptı
Biz ilerleyelim de sohbetlerde hiç farketmez canım,latife benimki
valla bariz ayrım var kayınvalide ortancayı kayınpeder küçüğü sever eşim ilk çocuk
ama buna en güzel örneği eşimin dayısı vermişti eşime en çok anneannesinin emeği geçmiş üniyi o okutmuş küçükken o bakmış falan ilk torun bide dedeside ayrı sever onu annneanne 2.5 sene önce öldü allah rahmet eylesin bu kış başı kayınvalidemin ortanca kaynımı övmesi onu koruması üzerine eşimin büyük dayısı eşime sarıldı senin annen öldü bu senin ablan bunu böle kabul et biz öle kabul edioruz dedi ciddende doğru
olmayacak iş degil bence de.
valla bariz ayrım var kayınvalide ortancayı kayınpeder küçüğü sever eşim ilk çocuk
ama buna en güzel örneği eşimin dayısı vermişti eşime en çok anneannesinin emeği geçmiş üniyi o okutmuş küçükken o bakmış falan ilk torun bide dedeside ayrı sever onu annneanne 2.5 sene önce öldü allah rahmet eylesin bu kış başı kayınvalidemin ortanca kaynımı övmesi onu koruması üzerine eşimin büyük dayısı eşime sarıldı senin annen öldü bu senin ablan bunu böle kabul et biz öle kabul edioruz dedi ciddende doğru
önemli olan sohbet doğru....iiii alıştık ama birbirimize...az önce kuzenler geldi kapattım aklım sizde kaldı....
olmaz mıyız heç. ama 10.000 için daha da geveze olmamız gerekiyor.
bizimde kayınvalidenin evi yaptıralım yaptırmasınada bizim garantimiz yok burda kayınvalim en çok ortanca oğlunu sever onun tayini ista çıksa birde evlense bize yallah derler hemen zaten sürekli ev alın ev alın diyip duruor ama imkansız ev almamız o yüzden kenardaki paramıda yalıtıma vermek istemiorum e en küçük kayınbiraderde bu sene sınava girior ünide ist kazanırsa istanbula yerleşebilirz diorlar nereye taşıncaklar tabiki buraya bikaç yıl önce sizde kalsın siz okutun diye bir teklif sunmuşlardı ya öle dicekler yada çıkın dicekler allah günah yazmasın ama ben evin heryerini yaptırın baskısınında bundan kaynaklandığını düşünüorum temiz sıcak eve gelip yerleşsinler diye
merak etmeyin zaten son aylarda karnımız daha da büyüyeceğinden dolayı uykusuz geceler bizi bekliyormuş kızlar.son aylarda sabah-gece burda oluruz artık 10binleri görrüz
kuzenler geldi diye sakın ayaklanma oturmada yat yattığın yerden sohbet et onlarlaa tamamı ikramı falan unut ben evime gelenden hemen özür diliorum ikram edemem bişi görmüor gözüm diorum ve oturmaktan rahatsız olunca hemen yatıorum
evet ne de olsa bayanız adımız çıkmış
Forumu kocası okuyan varmı :13::13:
Eminim benimki okusa çok dalga geçerdi benle
gittiler canım...yemek yedirdiler gittiler...yatıyorum bennnn tattığım yerde her şey var.pis oldum ben...
pis ol tabi cnmmmm pis ol yeterkii bebişin sağlıklı olsunnnn gerisi hallolurrr
gittiler canım...yemek yedirdiler gittiler...yatıyorum bennnn tattığım yerde her şey var.pis oldum ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?