2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet kızlar esim 10 dakkaya geliyomuş. gördünüz mü kocişimin adını andım hemen aradı beni geliyorum diye. cancazım kayınvaldemlere gidiyoruz aksam. özendirmek gibi olmasın sanki ben kayınvaldemin kızıyım da esim damat. o kadar korurlar gozlerler beni. Hiç bişeye de karışmazlar sagolsunlar. Neyse yine çenem düştü sizlere iyi akşamlar iyi haftasonları. paartesi gorusuruz haftasonu girmem heralde. hepinizi kucakladım. bebeklerinie iyi bakııın.

Benimki msnine sayaç yaptı Bizim çizelgeler gibi onunda bir ileti yazın kısmında karpuz şu kadar oldu yazıyor Yata yata büyüdüğünden adını karpuz koydukta

ahahahah duyduğum en şeker ve mantıklı lakap bnmki hıyar dior beni çok üzüor hasta edior diyee hıyarım nasıl dior arada evde durup dururken hıyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıor çok gülüorum ozamanlar delimi ne ahaha

İyi hafta sonları iyi gezmeler canım. Maşallah de kayınvalidenede

evet valla çok haklısın öldürdü faturalar beni, ne göz kalde ne kafa.

sanada iyi haftasonları canım.

Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere,adaylarına.ama iyi ki çalışıyorsunuz ev hanımı olsanız topikte belki de bu kadar fazla kişiyi görmek mümkün olmayacaktı.bana hergün tatil zaten haftasonu da kociş yok bi pazar evde.iyiki varsnız

Ben kaçıyım kızlarr ocakta yemeğim var :) Ay nası kızgındım bide muyene parası aldılar eczaneden 15 tl ilaç zten reçetesiz 8 tl onada sinir olmuştum. tüğ gibiyim şimdi iyiki varsınız

Babasının kızı de sende ona canım

evet valla çok haklısın öldürdü faturalar beni, ne göz kalde ne kafa.

sanada iyi haftasonları canım.

kivimmmm senin nicki gördükçe kivi yemek gelior aklımaa en yararlı nick ödülünü sana veriorum bebişimin aldığı tek vitamin olduğu için kendileri büyük sevaptasın

iyi hafta sonları cnmm kayınvalideyede maşallaahhhhh bnmkide uzaktaki en iyi kaynanadır DD

bnmde kocacım yokkk ctesi bile 8 9 gibi gelior eve birde bu hafta sonu fuar var pazarda yok gece yarılarına kadar hemde garibim kara kara beni nereye bıraksa diye düşünüor

Hoşçakal cess..
Kayınvalidene de maaşallah
;Ben de bu konuda çok şanslı olanlardanım

yav kocamı aradım aramaz olaydım daha beylikdüzüne gidior trafikteymiş daha yeni karşıya geçebilmiş beylikdüzüne varacaktaaaaa orda standı ayarlayacaklarrdaaaaaaaaaaaa birde çamlıcaya dönecek ben bu gece yalnızım neysee sizlerleyim birde ferihamı izlerimmmm barii

arkadaşlar ben bayadır gırmıyodum amma muhabbetınız olmuş maşallah imrendım sıze bulantı yok bide bende gitse ne yapıcam şaşırdım bazen çok kötü oıluyorum nasıl gecicek 13 hafta yarın bıtıyo ALLAHIM bi hayırlısıyla 16 hafta desem dıyorum oğlumda o zaman geçmişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…