benim kocam cetvel varya ona bakıyor...ben bıdığımı özledim bi açsana diyor....okumaz hayatta...
amann mymelcim bi kaç ay pis oluver bebiş gelsinde gönül rahatlığıyla nasıl olsa geçici bir durum.Eşin anlayışlıymış bu konuda üzmezda seni boşverr :93:
şimdi herkes mesaisinin bitmesini 4 gözle bekliyor sanırım.şimdiden herkese iyi hafta sonları kızlar
Benimki msnine sayaç yaptıBizim çizelgeler gibi onunda bir ileti yazın kısmında karpuz şu kadar oldu yazıyor Yata yata büyüdüğünden adını karpuz koydukta
Benimki msnine sayaç yaptıBizim çizelgeler gibi onunda bir ileti yazın kısmında karpuz şu kadar oldu yazıyor Yata yata büyüdüğünden adını karpuz koydukta
evet kızlar esim 10 dakkaya geliyomuş. gördünüz mü kocişimin adını andım hemen aradı beni geliyorum diye. cancazım kayınvaldemlere gidiyoruz aksam. özendirmek gibi olmasın sanki ben kayınvaldemin kızıyım da esim damat. o kadar korurlar gozlerler beni. Hiç bişeye de karışmazlar sagolsunlar. Neyse yine çenem düştü sizlere iyi akşamlar iyi haftasonları. paartesi gorusuruz haftasonu girmem heralde. hepinizi kucakladım. bebeklerinie iyi bakııın.
İyi hafta sonları iyi gezmeler canım. Maşallah de kayınvalidenede
evet valla çok haklısın öldürdü faturalar beni, ne göz kalde ne kafa.
sanada iyi haftasonları canım.
ahahahah duyduğum en şeker ve mantıklı lakap bnmki hıyar dior beni çok üzüor hasta edior diyee hıyarım nasıl dior arada evde durup dururken hıyarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr diye bağırıor çok gülüorum ozamanlar delimi ne ahaha
evet valla çok haklısın öldürdü faturalar beni, ne göz kalde ne kafa.
sanada iyi haftasonları canım.
evet kızlar esim 10 dakkaya geliyomuş. gördünüz mü kocişimin adını andım hemen aradı beni geliyorum diye. cancazım kayınvaldemlere gidiyoruz aksam. özendirmek gibi olmasın sanki ben kayınvaldemin kızıyım da esim damat. o kadar korurlar gozlerler beni. Hiç bişeye de karışmazlar sagolsunlar. Neyse yine çenem düştü sizlere iyi akşamlar iyi haftasonları. paartesi gorusuruz haftasonu girmem heralde. hepinizi kucakladım. bebeklerinie iyi bakııın.
Allah kolaylık versin tüm çalışan annelere,adaylarına.ama iyi ki çalışıyorsunuz ev hanımı olsanız topikte belki de bu kadar fazla kişiyi görmek mümkün olmayacaktı.bana hergün tatil zaten haftasonu da kociş yok bi pazar evde.iyiki varsnız
Babasının kızı de sende ona canım
Ben kaçıyım kızlarr ocakta yemeğim var :) Ay nası kızgındım bide muyene parası aldılar eczaneden 15 tl ilaç zten reçetesiz 8 tl onada sinir olmuştum. tüğ gibiyim şimdi iyiki varsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?