2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım işi olsunda arada geç gelsin. istanbulluların kaderi bu trafik hem bak dediğin gibi bizler varız

sende ben gibisin canım benim eşimde karşıda çok çalışır tirafik mağlum bende çamlıcaya yakınım

Neyse canım sağlık olsun,burda zaman geçirirsin..

Kızlar biz bugün akşam eşim ile birlikte kısacık bir tatile çıkacağız
Antalya'nın dışında çok güzel yerler var.
Bol oksijen,temiz hava,açık hava yürüyüşleri,ohh miisss...
Bu akşam çıkacağız 22.30 gibi.
Zaten yarım saat falan sürer.
Yarın tertemiz bir sabah uyanacağız
Cumartesi de kalırız,pazar öğlen döneriz,eşim çalışacak çünkü..

16. haftamııı okdr sürecekmi bnde aynı dertten muzaribimde birde okdr bulantıya oğlunmu oldu yaa

birdeee yaşasın bir anadolu yakalı daha bulduk eşim normalde maltepede çalışıorda fuar var o yüzden karşıya geçti birde maltepede olsa akşamları 1 1.5 saatten aşağı gelemior eve garibim

hangi dr a gidiorsun 2li test yaptırdınmı nerde yaptırdın amma sordum yaaa

canım bizim yerimizede çek oksijen içine. inşallah çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.hayırlı yolculuklar

tadını çıkar canım..iii tatiller

ay maşallaahhhhh Allah içinize sindirsin esracım sen bahsederken bile hava aldım sanki harikaaaaa

canım bizim yerimizede çek oksijen içine. inşallah çok güzel bir hafta sonu geçirirsiniz.hayırlı yolculuklar

tadını çıkar canım..iii tatiller

Çok teşekkürler kızlar
Bebiş için iyi olacak,böyle doğal ortamlara ihtiyaç oluyor gerçekten de..
Kendimi düşündüğüm yok gerçekten,sırf bebeğim için

ay maşallaahhhhh Allah içinize sindirsin esracım sen bahsederken bile hava aldım sanki harikaaaaa

Sağol Melisciğim,inşallah..
Böyle ekili dikili sebzeler var,koparıp koparıp yeme düşüncesindeyim ama
bendeki bu iştahsızlık izin verirse tabii:)

esra erolu izliorum birazdan içim çıkacak ağlamaktannn ne hikayeler ne hayatlar var çok şükür halimize

esra erolu izliorum birazdan içim çıkacak ağlamaktannn ne hikayeler ne hayatlar var çok şükür halimize

İzleme yahu durup dururken neden canını sıkıyosun. Müzik dinle canım. Doktorlar ne kadar mümkün değil desede bize bebek anne rahmine düştüğü andan itibaren bir kamera gibi herşeyi kaydeder diye öğrettiler

Sağol Melisciğim,inşallah..
Böyle ekili dikili sebzeler var,koparıp koparıp yeme düşüncesindeyim ama
bendeki bu iştahsızlık izin verirse tabii:)

En güzelini yaparsın yemeğe çalışarak canım. Tadını çıkar değişikliğin. Bizim içinde bolbol Toros havası doldur ciğerlerini

ay çok zor istanbul un trafiği ya bide mesafeler çok.Allah yardımcın olsun.cumartesi bile çalışması da iğrenç oluyor.pazar günleride adam yorgunluğunu atmak için uyuyor öğlene kadar.offf yaa.akşam feriha yı bende izlicem yaşasın

reklama girdide yaa ne hayatlar var kadıncağız belli akıldan eksik 2 gündür takip ediorum meğer kadının 6 oğlu bir kızı varmış ama çoğu şeyi hatırlamıor işin acı tarafı gecekonduda sefil bir şekilde yaşıor ama kadın normalde çok zenginmiş allah korusun yaa

handeee yaa ben müzik dinlemekten nefret ederimmm niyeyse o alışkanlığım olmadı hiç bir sersarım ortacımı dinlerim diğerilerini denk gelirsemm işte bnde acayip bir serdar ortaç hastalığı var evde albümlerini açar koyarım sanki çerçevede resim gibi ama eşim hamile kalın kaldırdı ona benzemesin diye

bilare serdarım ortacım maceralarımı anlatırımmm efsaneyimdir bu konuda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…