Sağol canım hepiniz için çekeceğim içime temiz havayı
ay çok zor istanbul un trafiği ya bide mesafeler çok.Allah yardımcın olsun.cumartesi bile çalışması da iğrenç oluyor.pazar günleride adam yorgunluğunu atmak için uyuyor öğlene kadar.offf yaa.akşam feriha yı bende izlicem yaşasın
Kızlar bilmiyorum zevkinize uyar mı ama size bir şarkı önereceğim.
Ezginin günlüğü-eksik bir şey var..
Ben dinlerken inanılmaz dinleniyorum.
Umarım siz de beğenirsiniz
Kızlar biz bugün akşam eşim ile birlikte kısacık bir tatile çıkacağız
Antalya'nın dışında çok güzel yerler var.
Bol oksijen,temiz hava,açık hava yürüyüşleri,ohh miisss...
Bu akşam çıkacağız 22.30 gibi.
Zaten yarım saat falan sürer.
Yarın tertemiz bir sabah uyanacağız
Cumartesi de kalırız,pazar öğlen döneriz,eşim çalışacak çünkü..
canım sıkıldı yatmaktan offfffff puffffffff
reklama girdide yaa ne hayatlar var kadıncağız belli akıldan eksik 2 gündür takip ediorum meğer kadının 6 oğlu bir kızı varmış ama çoğu şeyi hatırlamıor işin acı tarafı gecekonduda sefil bir şekilde yaşıor ama kadın normalde çok zenginmiş allah korusun yaa
handeee yaa ben müzik dinlemekten nefret ederimmm niyeyse o alışkanlığım olmadı hiç bir sersarım ortacımı dinlerim diğerilerini denk gelirsemm işte bnde acayip bir serdar ortaç hastalığı var evde albümlerini açar koyarım sanki çerçevede resim gibi ama eşim hamile kalın kaldırdı ona benzemesin diye
bilare serdarım ortacım maceralarımı anlatırımmm efsaneyimdir bu konuda
sıkıcan iyidir kolay çıkmazz bekar olsan evlendirelim de derdimyatt yahu işin neee netten dizi izle aaa buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-170.html
otur bunu oku gülmektennn bitik düşersin çok eğlenceli topic bunu oku bitir zaman geçer
dinleyeyin bakalım sıkıntı gidecek mi
esracım tadını çıkar oralar sıcaktır şimdi bide.vücudun güneş alsın bol bol yürüyüş yap.iyi dinlenmeler sanaa bebişe iyi bak
sıkıcan iyidir kolay çıkmazz bekar olsan evlendirelim de derdimyatt yahu işin neee netten dizi izle aaa buldum
http://www.kadinlarkulubu.com/ilisk...3347-esinize-ilk-zaman-rezil-oldunuz-170.html
otur bunu oku gülmektennn bitik düşersin çok eğlenceli topic bunu oku bitir zaman geçer
:) İyiymiş amma. Bende severim Serdar Ortaç'ı. Müziklerinde oynar yahu en azından. Esrayı izleyip ağlamasın bebişin.
ayyyyy kızlaaaaaaarrrrrr yarın doktora gidicem laklak yaparken randevu almayı unutmuşum
benim yazdıklarımı ben değilmişim gibi okuyun yarın öbür gün yüzyüze gelirizz utanırımyada vazgeçtim ben utanmam öle bir yapım varrr
aynen yaa gerçi ben gibi psikopat karısı olan adam pazar en geç 10da itina ile uyandırılır ben 8de kalkıorum tv açıorum 9 da gürültü yapmaya başlıorum saat 10 oldumu yüksek seslee şarkı sölüorumm nekadannn sevecen bir eşim dimiiiiiiii
abooovvvvvvvvvvvvvvbirileri varmıdır şimdi arasann
Kızlar bilmiyorum zevkinize uyar mı ama size bir şarkı önereceğim.
Ezginin günlüğü-eksik bir şey var..
Ben dinlerken inanılmaz dinleniyorum.
Umarım siz de beğenirsiniz
Azıcık geç saate oldu ama aldım :) Yarın saat 3te bebişimle buluşucam yaşasınnnn
eşim adama takık zaten yaa ben bundan bikaç hafta önce serdar evlenior diye bir haber çıktı tabi arkadaşlarım hemen bana link verdiler ben komada o sırada eşim aradı noldu diye panik dedim serdar evleniormuş herhalde ben evlendimm ama belki ayrılırım diye bekledi ama şimdide hamile kalınca umudu kesti dedim fesuphanallahh dedi kapattı teli
canım kocam hala bnmle evli yaaa gerçekten sevior beniii
Çok üstüne gitme canım sende adamınArtık iş işten geçti dediğin gibi bari elindekini Serdarın Ortaçın yap sende
Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?