2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bilmiyorum zevkinize uyar mı ama size bir şarkı önereceğim.
Ezginin günlüğü-eksik bir şey var..
Ben dinlerken inanılmaz dinleniyorum.
Umarım siz de beğenirsiniz

aynen yaa gerçi ben gibi psikopat karısı olan adam pazar en geç 10da itina ile uyandırılır ben 8de kalkıorum tv açıorum 9 da gürültü yapmaya başlıorum saat 10 oldumu yüksek seslee şarkı sölüorumm nekadannn sevecen bir eşim dimiiiiiiii

esracım tadını çıkar oralar sıcaktır şimdi bide.vücudun güneş alsın bol bol yürüyüş yap.iyi dinlenmeler sanaa bebişe iyi bak

:) İyiymiş amma. Bende severim Serdar Ortaç'ı. Müziklerinde oynar yahu en azından. Esrayı izleyip ağlamasın bebişin.

ayyyyy kızlaaaaaaarrrrrr yarın doktora gidicem laklak yaparken randevu almayı unutmuşum

dinleyeyin bakalım sıkıntı gidecek mi

Dinle bakalım

esracım tadını çıkar oralar sıcaktır şimdi bide.vücudun güneş alsın bol bol yürüyüş yap.iyi dinlenmeler sanaa bebişe iyi bak

Sağol canım.
sıcak değil buralar maalesef yağmurlu ama olsun.
gene de yürüyüş yaparım ben
Toprak mis gibi kokuyordur eminim

Ben okuyorum zaman buldukça,çok iyi bir topic

benim yazdıklarımı ben değilmişim gibi okuyun yarın öbür gün yüzyüze gelirizz utanırım yada vazgeçtim ben utanmam öle bir yapım varrr

hafta içi istediğin kadar uyuyorsun diyip susturuyor beni.uyusun uyusun ilerde bebişi pazar günleri ona baktırtıcam sabah kalkar kalkmaz.padişah dönemini yaşasın bu arada serdar ortaç olayına güldüm yaaa eşin benzemesin demiş ya

eşim adama takık zaten yaa ben bundan bikaç hafta önce serdar evlenior diye bir haber çıktı tabi arkadaşlarım hemen bana link verdiler ben komada o sırada eşim aradı noldu diye panik dedim serdar evleniormuş herhalde ben evlendimm ama belki ayrılırım diye bekledi ama şimdide hamile kalınca umudu kesti dedim fesuphanallahh dedi kapattı teli

canım kocam hala bnmle evli yaaa gerçekten sevior beniii

Kızlar bilmiyorum zevkinize uyar mı ama size bir şarkı önereceğim.
Ezginin günlüğü-eksik bir şey var..
Ben dinlerken inanılmaz dinleniyorum.
Umarım siz de beğenirsiniz

canım çok güzel bir seçim bende çok severim bu şarkıyı sayende tekrar dinleme imkanım oldu

Çok üstüne gitme canım sende adamınArtık iş işten geçti dediğin gibi bari elindekini Serdarın Ortaçın yap sende
Eldeki kuş daldaki kuştan iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…