ay negüzeeelll benim taaaaaaaaaaaaaaaaaa 7 martta ikili için randevum tabi önce ikili yaptırcak yer bulup randevu almam lazım offff
canım çok güzel bir seçim bende çok severim bu şarkıyı sayende tekrar dinleme imkanım oldu
eşim adama takık zaten yaa ben bundan bikaç hafta önce serdar evlenior diye bir haber çıktı tabi arkadaşlarım hemen bana link verdiler ben komada o sırada eşim aradı noldu diye panik dedim serdar evleniormuş herhalde ben evlendimm ama belki ayrılırım diye bekledi ama şimdide hamile kalınca umudu kesti dedim fesuphanallahh dedi kapattı teli
canım kocam hala bnmle evli yaaa gerçekten sevior beniii
bende dinleyip beğendim ama nedense bugün pek bir duygusalım sanırım ailemi çooook ama çoook özledimm:2:Nihayet
Ben de kimse sevmedi sanmıştım:)
Bende çok severek dinlerim Esra'cım teşekkür etmeyi unutmuşum yahu.
Bende şu şarkıyı dinleyip dinleyip motive olmuştum ilk zamanlarında bebişimin.
Dailymotion - Düş Sokağı Sakinleri - Gayret Et Güzelim - Klip - Müzik Kanalı
bende dinleyip beğendim ama nedense bugün pek bir duygusalım sanırım ailemi çooook ama çoook özledimm:2:
kızlar bu arada duygusal olarak çok dengesiz bir dönem yaşıyorum deli gibi ağlarken ansızın gülüyorum eşim şaşırıyor ne oluyor diye.benim gibi olanınız var mı
Canımm
Çok mu uzaksın ailene ?
12 saatlik mesafe daha alışamadım evliliğimin ilk 4senesi yakındım ailemle.3 ay gibi bir süre oldu ayrılalı.daha alışamadım offff.inşallah en yakın zamanda alışıcam.bu arada kızlar yemek hazırlıcam herkese iyi tatillerrrr
kızlar bu arada duygusal olarak çok dengesiz bir dönem yaşıyorum deli gibi ağlarken ansızın gülüyorum eşim şaşırıyor ne oluyor diye.benim gibi olanınız var mı
esrant canım çok sevdim şarkıyı.....iii geldi
Beğenmene sevindim canım,biz artık hayatımızdaki eksiği tamamladık
Erdemde yapmıyolarmı canım? Ümraniye devlet hastanesinde yapıyolar. Bi arkadaşım oraya yaptırdı. 1 haftada aldı sonucu.
ya devlet hastanesi beni kasıor hande yaa çakmak erdem yapıormuş oda 300 tl istedi çamlıca erdem yapmıor bnde yuh dedim öle arıorum işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?