2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ay çok şekersin ya baya güldümmm eşinde katlancak yani serdar fanatiğisin

kızlar bu arada duygusal olarak çok dengesiz bir dönem yaşıyorum deli gibi ağlarken ansızın gülüyorum eşim şaşırıyor ne oluyor diye.benim gibi olanınız var mı

Canımm
Çok mu uzaksın ailene ?

12 saatlik mesafe daha alışamadım evliliğimin ilk 4senesi yakındım ailemle.3 ay gibi bir süre oldu ayrılalı.daha alışamadım offff.inşallah en yakın zamanda alışıcam.bu arada kızlar yemek hazırlıcam herkese iyi tatillerrrr

Anladım canım,sağlık olsun..
Sana da iyi tatiller,afiyet olsun

kızlar bu arada duygusal olarak çok dengesiz bir dönem yaşıyorum deli gibi ağlarken ansızın gülüyorum eşim şaşırıyor ne oluyor diye.benim gibi olanınız var mı

Ben artık aynı ses tonuyla gülüp ağlıyorum bide :89:
Katıla katıla ağlayıp kahkahalarla gülüyorum arka arkaya üst üste yanyana

Mahvoldu dengem..Kızlar görüşürüzz

Kızlar 2011 Ekim annelerinden sonra
2011 Kasım anneleri topiği de açılmış
Biz sanırım bir hayli kıdemli olduk artık:87:

Erdemde yapmıyolarmı canım? Ümraniye devlet hastanesinde yapıyolar. Bi arkadaşım oraya yaptırdı. 1 haftada aldı sonucu.

ya devlet hastanesi beni kasıor hande yaa çakmak erdem yapıormuş oda 300 tl istedi çamlıca erdem yapmıor bnde yuh dedim öle arıorum işte

ya devlet hastanesi beni kasıor hande yaa çakmak erdem yapıormuş oda 300 tl istedi çamlıca erdem yapmıor bnde yuh dedim öle arıorum işte

Ben yarın doktora 100 Tl vericem bide kontrole gidebilicem. Artı bide 80 laboratuarmış. 130-180 gibi çıkıcak sonuç :)
Ama biyer var kavacıkta herşey dahil 100 dedi. telfon acıp sormuştum.

2011 kasım annelerimiiiiiiii

oleyyyy cidden kıdemlendik

biz 2011 ocakta hamile olduğunu öğrenler topiğinde şubat ayında öğrenenler açıldığında çok duygulanmıştık gururlanmıştık çok güzeldi bu dahada güzelmişşşş inşallah 2012 eylül anneleri topicine girip ayy kızlarrr bizde bu yollardan geçtik diyeceğimiz günleri görürüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…