Ben yarın doktora 100 Tl vericem bide kontrole gidebilicem. Artı bide 80 laboratuarmış. 130-180 gibi çıkıcak sonuç :)
Ama biyer var kavacıkta herşey dahil 100 dedi. telfon acıp sormuştum.
Bebeğimizi beklerken
YouTube - Parzialmente Nuvoloso - Disney Pixar
Bebek doğduktan sonra
YouTube - EXPLODING BABY: Live!
2011 kasım annelerimiiiiiiii
oleyyyy cidden kıdemlendik
biz 2011 ocakta hamile olduğunu öğrenler topiğinde şubat ayında öğrenenler açıldığında çok duygulanmıştık gururlanmıştık çok güzeldi bu dahada güzelmişşşş inşallah 2012 eylül anneleri topicine girip ayy kızlarrr bizde bu yollardan geçtik diyeceğimiz günleri görürüz
yani senin doktorunda ense kalınlığını ölçebilecek usg var iyimiş e fiyatda çok iyiymiş
buarada inşallah yarın cinsiyetinide görürsünnnn
damlaaaakocişim beylikdüzünden yola çıktı eve gelecek inşallah bu gece içinde neylikdüzünde kar varmışşşşşş
Bunlar süperdi Hande çok teşekkürler
Özellikle ilk videoya bayıldımm
Canım benim daha bebişinle beraber mutlu mutlu izleyeceğiniz nice videolarınız olur inşallah :)
Canım bende Ümraniyedeydim evlenmeden önce annemlere geldiğimde görüşürüz belki yakın sayılırız
bende bende ümraniyedeyimmmçakmağa yakınım bende,benim sat 8 aralık ama geçen hafta en son dk.a gittiğimde geriden geldiğini 9+5 olduğunu söylemişti,10+5 im sanırım,medicalparka gidiyodum fakat bi dk.un densizliğinden dolayı şuan ne doktorum var ne hastanem,ikili test için medical parka 7 marrtta gel deöişti dktr,yani ikili test aşamasındayım ama dk yok :18:
herkes çakmak erdem hastanesine gitmemi sölüyor,eve yakın fiyatı da uygun diye ama çok kalabalık orası..meliscim sen dkturndan memnunsun galiba yazdıklarınızı birbir okudumm,tavsiye edermisin??benim için hastane önemli ama dk daha da önemli,ilgilensin istiyorummm bananeeee
gerçi bi tanıdığımız tavsiyesiyle medipol den randevu aldım önümüzdeki hafta için,eğer dk.u seversem ikili testi orda yaptırırım hmn diyorum,orası uygun ib hastane sanırm aradım muayene ücreti 45 tl dediler sgk lı için,ikili test için 185 dediler,bilmiyorum kafam çokkk karışıkkkk ,dk konusunda çokk huzursuzum :2::2:
buarada çok sık yazamasamda hepinizi ayrı ayrı takip ediyorumm benn,esrantcım şarkı tek kelimeyle süper ve kısacık tatil fikrine bayıldımmm,hatta aşerdim,evet evet tatil aşeriyorum şuann
ayrıca belizberkin çok tatlı miniğin maşallahh 41 kerecess bebişin için aldığın şeylere bayıldım,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..ve mymell tekrar tekrar geçmiş olsun canımm..
dadadadammm feriha başlıyoooo:79:
kızlarr ne kadar çok şey paylaşmışsınız öle oku oku bitmioo göbek şova bile başlamışsınız maşaallah diyorum hepinizeeeben çok giremiyorum artık bebişimin bana en kötü yaptığı şey halsizlik kafamı yataktan kaldıramıorum.dün dra gittim herşey yolunda dedi ikinizde çok sağlıklısınız dedi elinin kolunu kıpırdatıodu bebeğim çok güzell bi duyguymuş yaa cinsiyeti sordum çünkü drum erkek olanlara 11 12 haftalarda sölemiş banada söler dedim ama bizimki yan dönmüş göstermedi bende kız diorum utandı göstermıyoooo
Herkes feriha mı izliyor
2011 kasım annelerimiiiiiiii
oleyyyy cidden kıdemlendik
biz 2011 ocakta hamile olduğunu öğrenler topiğinde şubat ayında öğrenenler açıldığında çok duygulanmıştık gururlanmıştık çok güzeldi bu dahada güzelmişşşş inşallah 2012 eylül anneleri topicine girip ayy kızlarrr bizde bu yollardan geçtik diyeceğimiz günleri görürüz
reklam girdi canım bende bakayım kızlar ne kaynatmış dedim
Kızlar biz bugün akşam eşim ile birlikte kısacık bir tatile çıkacağız
Antalya'nın dışında çok güzel yerler var.
Bol oksijen,temiz hava,açık hava yürüyüşleri,ohh miisss...
Bu akşam çıkacağız 22.30 gibi.
Zaten yarım saat falan sürer.
Yarın tertemiz bir sabah uyanacağız
Cumartesi de kalırız,pazar öğlen döneriz,eşim çalışacak çünkü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?