2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ben yarın doktora 100 Tl vericem bide kontrole gidebilicem. Artı bide 80 laboratuarmış. 130-180 gibi çıkıcak sonuç :)
Ama biyer var kavacıkta herşey dahil 100 dedi. telfon acıp sormuştum.

yani senin doktorunda ense kalınlığını ölçebilecek usg var iyimiş e fiyatda çok iyiymiş
buarada inşallah yarın cinsiyetinide görürsünnnn

damlaaaa kocişim beylikdüzünden yola çıktı eve gelecek inşallah bu gece içinde neylikdüzünde kar varmışşşşşş

Evet canım kıdemlendik,ee artık 3. ayımızı bitirdik:87:

yani senin doktorunda ense kalınlığını ölçebilecek usg var iyimiş e fiyatda çok iyiymiş
buarada inşallah yarın cinsiyetinide görürsünnnn

Bizim de ense kalınlığımız doktorumun kullandığı usgde ölçüldü.
Bir şey değişiyor mu ki?

damlaaaa kocişim beylikdüzünden yola çıktı eve gelecek inşallah bu gece içinde neylikdüzünde kar varmışşşşşş

Burayada yağsın ya nolur. ben çok kar istiyorum neden bilmem. Bu sene eşimle anlaşma yapmıştım birbirimize hediye almayacaktık yeni yıl için bi hafta abanta gidicektik. Olmadı. Buralarada yağmadı (

İnşallah canım cinsiyeti bende öğrenmek istiyorum .Ama sanmıyorum doktorum söylesin.Daha çok merak daha çok ziyaret

Canım bende Ümraniyedeydim evlenmeden önce annemlere geldiğimde görüşürüz belki yakın sayılırız

bende bende ümraniyedeyimmm çakmağa yakınım bende,benim sat 8 aralık ama geçen hafta en son dk.a gittiğimde geriden geldiğini 9+5 olduğunu söylemişti,10+5 im sanırım,medicalparka gidiyodum fakat bi dk.un densizliğinden dolayı şuan ne doktorum var ne hastanem,ikili test için medical parka 7 marrtta gel deöişti dktr,yani ikili test aşamasındayım ama dk yok :18:
herkes çakmak erdem hastanesine gitmemi sölüyor,eve yakın fiyatı da uygun diye ama çok kalabalık orası..meliscim sen dkturndan memnunsun galiba yazdıklarınızı birbir okudumm,tavsiye edermisin??benim için hastane önemli ama dk daha da önemli,ilgilensin istiyorummm bananeeee
gerçi bi tanıdığımız tavsiyesiyle medipol den randevu aldım önümüzdeki hafta için,eğer dk.u seversem ikili testi orda yaptırırım hmn diyorum,orası uygun ib hastane sanırm aradım muayene ücreti 45 tl dediler sgk lı için,ikili test için 185 dediler,bilmiyorum kafam çokkk karışıkkkk ,dk konusunda çokk huzursuzum :2::2:

buarada çok sık yazamasamda hepinizi ayrı ayrı takip ediyorumm benn,esrantcım şarkı tek kelimeyle süper ve kısacık tatil fikrine bayıldımmm,hatta aşerdim,evet evet tatil aşeriyorum şuann
ayrıca belizberkin çok tatlı miniğin maşallahh 41 kere cess bebişin için aldığın şeylere bayıldım,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..ve mymell tekrar tekrar geçmiş olsun canımm..

dadadadammm feriha başlıyoooo:79:

:)Hem tatil fikrini hem de şarkıyı beğenmene çok sevindim canım
İyi seyirler

kızlar ıyıakşamlar yaa şu göbiş topiği nerde ben bulmadım da bilen varsa lınk atabılır mı???????

hayırlı olsun canımmmm,
Ben de senin gibi çok halsizdim,bulantılardan,ilk defa bugün süper hissediyorum kendimi geçiyo sanırım bu durumlar,darısı başına

ay gerçekten abi/abla olmuş bebişlerimiz
Hepimizin sağlıkla kucağına almasını diliyorum tekrar kızlar
Melissss,kız ben bugün süperim,bulantılarım geçti,tatlı bile yedim

İyi tatiller Esracım,güle güle git,güle güle gel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…