2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

İzlemedim gitti şu diziyi,yakında izlersem sizin yüzünüzden

izle canım ben de seviyorum diziyi...ama ben de şey var...eğer dizide işler yolunda gitmezse sinirlerim bozuluyor izleyemiyorum..yakındır bırakmam.daha çok eğlenceli şeyler var hayatımda....gülecem eğlenecem...stresli bir şeyler seyredemiyorum

gülümsettin beni o kadar bulantıya oğlummu oldu derken şimdide gönlümde oğlan var bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda ben erkek çocuğuna ayrı bi düşükünüm doktorum çakma erdemdeki fatoş özlem hanım kesınlıkle tavsiye ederim ben oğlumda çok doktor değiştirdim hamılelığım sorunluydu düşük tehlıke erken doğum derken pesonel olarakta helekı ebelerı mukemmel dua edıyorum aynı ebeler denk gelsın 2 li testi yaptırmadım doktoruma dedım istemıyorum yüzdede yüz sonuç yok sonuç kötüde olsa hamılelığı sonlandırmycagım için eşimle istemedık doktorumda anlayışla karşıladı

Kızlar ben kaçıp çantalarımızı falan hazırlayayım
Eşim 1 saate kadar gelir.
Bir an önce çıkarız.
Kendinize ve tabii ki en önemlisi bebişlerinize iyi bakın
Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize

iiii tatiller esrantcım...bolbol gez benim yerime...iyi bak minnoşa...görüşmek üzere

saol canım sende bol bol eğlen bebişi ilk tatilciğine çıkar

melekcim ben çamlıca erdeme gidiorum hem evime yakın hem daha boş çakmak erdem ssk gibi diorlar muayene 25 tl normal doğum 750 sezeryan 1000 yada 11oo dr um çok şeker biri tavs,ye ederim tek sorun ikiliyi çakmak erdem yapıor çamlıca yapmıor ama pahalı geldi bnde belki medipolde ikilimi yaptırcam

ay gerçekten abi/abla olmuş bebişlerimiz
Hepimizin sağlıkla kucağına almasını diliyorum tekrar kızlar
Melissss,kız ben bugün süperim,bulantılarım geçti,tatlı bile yedim

gerçektenmiiii bana nazar değdi sabah kustum şimdide çok öğürdüm ilaçlaradamı bağışıklık kazandım ne

bende çamlıca erdemdeyim memnunum bnde ebeler de sekreterlerde drumda çok tatlı sadece ikili test için aramalardayım senide tebrik ediorum cnm ikili yaptırmama kararından ötürü rabbim sana sağlıklı sıhhatli vee gönlünden geçtiği gibi yakışıklı bir erkek çocuk nasip etsin oğluşunada yoldaş olsun

ben kız istiorum kusmamı falan buna bağlıorum kız diye sevindirik oluorum öle işte biri hem kusup hem oğlu olunca üzülüorum kendi adıma

az kişi kaldık

banada srpriz misafir geldi geçmiş olsuna hiç beklemediğim insanlar bayan hamile 5.5 aylık okdr mutlu oldumki tabi tektimde eşim çok sona doğru geldi mahçup oldum bişi ikram edemedim

ya bşi sorcam tuvalete girdim küçüğü yaptım ama kalkmamdan itibaren sol tarafta tam kesenin durduğu yerde bir ağrı başladı halada ağrıor kafama takmıyım diorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…