İyi tatiller Esracım,güle güle git,güle güle gel:)
İzlemedim gitti şu diziyi,yakında izlersem sizin yüzünüzden
16. haftamıııokdr sürecekmi bnde aynı dertten muzaribimde birde okdr bulantıya oğlunmu oldu yaa
birdeee yaşasın bir anadolu yakalı daha bulduk eşim normalde maltepede çalışıorda fuar var o yüzden karşıya geçti birde maltepede olsa akşamları 1 1.5 saatten aşağı gelemior eve garibim
hangi dr a gidiorsun 2li test yaptırdınmı nerde yaptırdın amma sordum yaaa
iiii tatiller esrantcım...bolbol gez benim yerime...iyi bak minnoşa...görüşmek üzereKızlar ben kaçıp çantalarımızı falan hazırlayayım
Eşim 1 saate kadar gelir.
Bir an önce çıkarız.
Kendinize ve tabii ki en önemlisi bebişlerinize iyi bakın
Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize
iiii tatiller esrantcım...bolbol gez benim yerime...iyi bak minnoşa...görüşmek üzere
Teşekkürler canım,gezerim tabii ki zevkle
Sen de çok iyi bak bebişine ve kendine..
Öpüyorum çok
Kızlar ben kaçıp çantalarımızı falan hazırlayayım
Eşim 1 saate kadar gelir.
Bir an önce çıkarız.
Kendinize ve tabii ki en önemlisi bebişlerinize iyi bakın
Mutlu hafta sonları diliyorum hepinize
ayyyyyyyyy tek kaldım bennnnnnn
Tek değilsin canımda ben kendimi bebek odalarına kaptırdım vallahi neler var öyle :)
evet ben yaptırmayı düşünüyorum...kendi eserim olacak...ama daha var...bi atlatayım şu kötü evreyi bakıcam sonra
Bende canım bende aynı senin gibi düşünüyorum. Ama geçecek bu günler...
iyi akşamlar kızlar
neler yapıyorsunuz
süpermiş yaaa bnmkinde yapılmıorda bnde ayrı yer arıorum ondan söledimEvet canım kıdemlendik,ee artık 3. ayımızı bitirdik:87:
Bizim de ense kalınlığımız doktorumun kullandığı usgde ölçüldü.
Bir şey değişiyor mu ki?
bende bende ümraniyedeyimmmçakmağa yakınım bende,benim sat 8 aralık ama geçen hafta en son dk.a gittiğimde geriden geldiğini 9+5 olduğunu söylemişti,10+5 im sanırım,medicalparka gidiyodum fakat bi dk.un densizliğinden dolayı şuan ne doktorum var ne hastanem,ikili test için medical parka 7 marrtta gel deöişti dktr,yani ikili test aşamasındayım ama dk yok :18:
herkes çakmak erdem hastanesine gitmemi sölüyor,eve yakın fiyatı da uygun diye ama çok kalabalık orası..meliscim sen dkturndan memnunsun galiba yazdıklarınızı birbir okudumm,tavsiye edermisin??benim için hastane önemli ama dk daha da önemli,ilgilensin istiyorummm bananeeee
gerçi bi tanıdığımız tavsiyesiyle medipol den randevu aldım önümüzdeki hafta için,eğer dk.u seversem ikili testi orda yaptırırım hmn diyorum,orası uygun ib hastane sanırm aradım muayene ücreti 45 tl dediler sgk lı için,ikili test için 185 dediler,bilmiyorum kafam çokkk karışıkkkk ,dk konusunda çokk huzursuzum :2::2:
buarada çok sık yazamasamda hepinizi ayrı ayrı takip ediyorumm benn,esrantcım şarkı tek kelimeyle süper ve kısacık tatil fikrine bayıldımmm,hatta aşerdim,evet evet tatil aşeriyorum şuann
ayrıca belizberkin çok tatlı miniğin maşallahh 41 kerecess bebişin için aldığın şeylere bayıldım,Allah güle güle kullanmayı nasip etsin..ve mymell tekrar tekrar geçmiş olsun canımm..
dadadadammm feriha başlıyoooo:79:
ay gerçekten abi/abla olmuş bebişlerimiz
Hepimizin sağlıkla kucağına almasını diliyorum tekrar kızlar
Melissss,kız ben bugün süperim,bulantılarım geçti,tatlı bile yedim
gülümsettin beni o kadar bulantıya oğlummu oldu derken şimdide gönlümde oğlan var bakalım hayırlısı sağlıklı olsunda ben erkek çocuğuna ayrı bi düşükünüm doktorum çakma erdemdeki fatoş özlem hanım kesınlıkle tavsiye ederim ben oğlumda çok doktor değiştirdim hamılelığım sorunluydu düşük tehlıke erken doğum derken pesonel olarakta helekı ebelerı mukemmel dua edıyorum aynı ebeler denk gelsın 2 li testi yaptırmadım doktoruma dedım istemıyorum yüzdede yüz sonuç yok sonuç kötüde olsa hamılelığı sonlandırmycagım için eşimle istemedık doktorumda anlayışla karşıladı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?