2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

meliscim ara sıra bana da ağrı giriyor ama ani hareketlerde ya da wc ye gitmeyi beklettiysem.ama seninki biraz daha farklı.çok uuzun süreler ağrın devam ediyorsa doktoruna danış biran evvel.

meliscim ara sıra bana da ağrı giriyor ama ani hareketlerde ya da wc ye gitmeyi beklettiysem.ama seninki biraz daha farklı.çok uuzun süreler ağrın devam ediyorsa doktoruna danış biran evvel.

şuanda yatarken hissetmiorumda ayaktaa oldu sanırım ilk dediğin seval yaa çok ttuttum da girdim ondan olabilir

Meliscim sancılar normalmiş bu günlerde. Bağlar iyice kuvvetleniyormuş.O yüzden panik yapma. Dikkat.
Mide bulantısına gelince benimki her gün biraz daha artıyor. Bakalım yarın doktora soracağım.Ne diyecek. Sende ilaçları tekrar sor doktoruna.

yahu şu uykuyu banada öğretinnnnnnn bende uyumak istiorum zaten veledim doğunca uyuyamıcammmm bari şimdiden uyku depolasak

ben ara ara uyuyorum....

canım 2dkka gözlerimi kapatsam tekrar açtığımda sabah olmuş oluyor o yüzden direniyorum.Meliscim senin durumun gerçekten zorr yaa bebiş olduktan sonra da uyku düzenin daha da değişecek.uyumaya çalış sen en iyisi koyun sayman bazen uyuyamadığımda sayıyorum valla

nerde bi tuhaflık hepsi üzerimde tövbe yarabbim isyan etmiorum ama bari bunların üzerine sağlıklı ve sakin bir bebişim olsunnn

ben çok uyanıyorum....kesik kesik...sırt ağrılarım oluyor

benide eklermisiniz

ii geceler guzel anneler.nasılsınız?
benım mide bulantılarım gecti cok sukur.ama karnımda ve sırtımda agrılar oluyor.uyku duzenım bozuldu.gece cok sık sık uyanıyorum.

yahu şu uykuyu banada öğretinnnnnnn bende uyumak istiorum zaten veledim doğunca uyuyamıcammmm bari şimdiden uyku depolasak

aynı dert bendede var cnm benimde uyku problemim var ama şöyleki gündüz hic uykum yok ama birşey yapasımda gelmiyor zaten burnum bu aralar o kadar hassaski herşeye midem kalkıyor cok kötü kurtulmak istiyorum cok pis kokular almaktan
geceleride cok zorlanıyorum uyumak icin saga dön sola dön derken bu sefer tuvaletim geliyor eriniyorum ama kalkmak zorunda kalıyorum kalkıyorum ama yataga tekrar girince mide bulantısı başlıyor zaten sabah olmaya başlıyor ondan sonra bir uyku cekiyorum oda bir kac saat

son ayda uyumakta çok zorlanırsınız, hatta dönemezsınız, nefes alamazsınız... galıba bebek dogunca uykusuz kalamaya vucut kendını alıştırıyor...

sıze tavsıyem boll boll dınlenın.. gezın...

ben sadece gökyuzunu göruyorum... bebekle hiç bir yere soguktan gıdemıyoruz...

Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn

Anneciklerr vee bebişlerrrrr

düün gece hayır olsun çok kötü bir kabus gördüm anlatmayacağım çıkmasından korkuorum çünkü ama beni okadar etkilediki bir daha uyku falan hak getire bayadır uyanığım eşimin işe gitmesini bekledim girmek için buraya zaten az olan uykum bu kabus yüzünden iyice gitti

neysee herkes harika bir hafta sonu geçirsinnnn

off seninkide berbatmış şimdi allah var dün gece harici ben uyuduğumda uyanmıorum ama iş uyumakta uyuyana kadar canım çıkıor

haklısın birde sıcaklara denk gelicek son zamanlar ztn sıcaktan uyuyamazken birde göbekten ve sıkıntıdan uyuyamıcaz ayyy düşünmek bile istemiorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…