2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uyku sorunu olmayan biri olarakkk ve dün akşamda iyi uyumuş biri olarak soruyorum gözümdeki uykuya '' nerden çıktın sen yaaa git başımdan çalışmam lazımm''

ctesidemi çalışıorsun denizzz kıyamammm sanırım tek ctesi çalışan sensinnnn

ben hergün yarım gün çalıştığımdan cteside çalışıyorum. 3 de paydos. sabah 8 öğle 3. allahtan rahatım iş yerinde. yoksa hiç çekilmezdi. belkide nazar değdi ya. dün akşam misafirlikteydik. bi tanıdık geldi onunda kardeşi hamileymiş. sen ne güzel hayatına dewam ediyosun dedi. kız hostesmiş. 15 günlük hamileyken işten çıkmış. yatamıyor yiyemiyor. hayatı felç onun dedi. hoop bi sancı aha şimdide uyku bastırdıki hiç olmaz. ben en enerj,k keyifli sabah olurum. eşim der sen nasıl birisin ya gülerek uyanırmı insan der. ben nazara geldim. sende uyuyamıyosun sanırım. bak ayağına sıcak su torbası koy 10 dakikada mayışırsın

güzel fikir onu eşimden rica edeyim ptesi hazırlasın hafta sonu yok fuarda yani gece geç gelecek bugnde yalnızları oynıycammm offfff

buarada dünde bize misafir geldi kızda hamileydi 5.5 aylık dümdüzdü yaaa vaybe dedim imkansız böle bişi olmam herhalde

emin ol oda senin yerinde olmak istemiştir. bizim göbüşler çıktı ya hamile olduğumuz belli. o deseki hamileyim kimse inanmaz. sewimli buluyorum ayrıca hamile göbüşlerini. bebek yokkende gördüğüm hamilelerin göbüşünü sewesim gelirdi

2011 ekim annelerine baktımda baya bir sayfa sayısı olmuş onlarda maşallaahhh çok hoşuma gitti yaaa

benim doktor 26 eylül dedi doğuma ama ekim başı gibi bekli,yorum ben bebişimi. eşim ocak doğumlu ben ekim. onun doğduğu ay yaptık bebişi benim doğduğum aydada gelicek gibi. ortaya karışık yapmışız resmen dimi

ahahahah aferin yaa ayarlasan tutturamazsınn dr ların dediği tarihten 1 hafta önce yada 1 hafta sonra olurmuş normal istiorsan ama sezeryan olursa eylüle mahkumsun neyse tut kendini denizzz ekimde doğurr bende kasıma kadar tutup akrep doğurayım diorum eşime ben akrebimde

Afiyet olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cesssssssss

yahu benide hala kahvaltıya çağırmadılar acaa unuttularmı:44:

yada eşim fuarda diye benide evde yokummu sanıorlar uffffff günde 1 öğünüm var oda elimden gitti galibaa

meliscim cess e erkenciisn diyoruz ama saatte baya geçmiş 10 a çeyrek var. insan erken kalkmaya alışınca izinli olsada uyanıyor. pazar günleri bende erkenden uyanıyorum yatamıyorum bide. hafta içleri bu kadar zindede kalkmıyorum. izinlisin ya illa yatamıycan

buda gıcık bir olaydır yaa bende çalıştığım zamanlar pazar olunca odamı karartırdım evde terör estirirdim sessiz olun diye ama hafta içinden erken kalkardımm ay ne sinirdiiii

yahu ben hala kahvaltıya çağrılmadımmm nolcak bu halimm ne kötü birilerine muhtaç yaşamak çok şükür halime ama acıktım yaa daha ilaçlarımı içicemm ufffffffff

Hanımlar ben temizlige basliyorum. en gec pazartesi gorusmek uzere. kendinizie ve bebüklerinize iyi bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…