ctesidemi çalışıorsun denizzz kıyamammm sanırım tek ctesi çalışan sensinnnn
ben hergün yarım gün çalıştığımdan cteside çalışıyorum. 3 de paydos. sabah 8 öğle 3. allahtan rahatım iş yerinde. yoksa hiç çekilmezdi. belkide nazar değdi ya. dün akşam misafirlikteydik. bi tanıdık geldi onunda kardeşi hamileymiş. sen ne güzel hayatına dewam ediyosun dedi. kız hostesmiş. 15 günlük hamileyken işten çıkmış. yatamıyor yiyemiyor. hayatı felç onun dedi. hoop bi sancı aha şimdide uyku bastırdıki hiç olmaz. ben en enerj,k keyifli sabah olurum. eşim der sen nasıl birisin ya gülerek uyanırmı insan der. ben nazara geldim. sende uyuyamıyosun sanırım. bak ayağına sıcak su torbası koy 10 dakikada mayışırsın
güzel fikir onu eşimden rica edeyim ptesi hazırlasın hafta sonu yok fuarda yani gece geç gelecek bugnde yalnızları oynıycammm offfff
buarada dünde bize misafir geldi kızda hamileydi 5.5 aylık dümdüzdü yaaa vaybe dedim imkansız böle bişi olmam herhalde
2011 ekim annelerine baktımda baya bir sayfa sayısı olmuş onlarda maşallaahhh çok hoşuma gitti yaaa
benim doktor 26 eylül dedi doğuma ama ekim başı gibi bekli,yorum ben bebişimi. eşim ocak doğumlu ben ekim. onun doğduğu ay yaptık bebişi benim doğduğum aydada gelicek gibi. ortaya karışık yapmışız resmen dimi
Günaydın hanımlarrrrrrrr, herkes nasıl?
aaaaa cesss günaydın ne işin varrr burdaaa bugünn bu saatteeee
Olleeyyy kahvaltıyaçağrıldımmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
günaydınnn uykumu tutmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?