2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

uyku tutmadı degil de ben haftasonları zaman hemen gecmesin diye erken kalkıyorum. 8:30 da kalktım bugun misal. daha iyi oluyo.sen nasılsın?

çok iyyiim ben. şu 4 saati geçirmeye çalışıyorum. adana yağmurlu günlerdir. plan yapıyorum yarın yataktan hiç çıkmadan film izliycem. acaba ne izlesem diye. ya sonra yı kesin izliycem konusu beni çekti. bencil erkeklerde izlesin. hep onun hayatına göre olsun herşer isteyen erkeler var ya. sonra kaçar tabi kadın. hep ben hep benmi kaldı artık. çalışmak kadınların en büyük özgürlüğü bence. kolay gelsin bu arada. yorma kendinii

günaydın canım allah hayırlara çıkarsın
uyku sorunu olmayan biri olarakkk ve dün akşamda iyi uyumuş biri olarak soruyorum gözümdeki uykuya '' nerden çıktın sen yaaa git başımdan çalışmam lazımm''
ben de hala uyuyorum
ctesidemi çalışıorsun denizzz kıyamammm sanırım tek ctesi çalışan sensinnnn
ben de çalışıyorum ama izindeyim
Günaydın hanımlarrrrrrrr, herkes nasıl?
günaydın iyiyiz sen nasılsın
Olleeyyy kahvaltıyaçağrıldımmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
hadi gözünaydın
Hanımlar ben temizlige basliyorum. en gec pazartesi gorusmek uzere. kendinizie ve bebüklerinize iyi bakın.

kolay gelsin ces

günaydın kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyordum kanamam vardı allaha şükür şuan iyiyiz benim gibi bu haftalarda kanaması yaşayan var mı??

günaydın kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyordum kanamam vardı allaha şükür şuan iyiyiz benim gibi bu haftalarda kanaması yaşayan var mı??

geçmiş olsun mymel de sorunlu bir hamilelik geçirdi Allah sağlık versin bebişlerinizi korusun.umarım artık kanamalarınız kalmaz da bundan sonrasının tadını çıkartırsınız bebişlerinizle:26:

geçmiş olsun mymel de sorunlu bir hamilelik geçirdi Allah sağlık versin bebişlerinizi korusun.umarım artık kanamalarınız kalmaz da bundan sonrasının tadını çıkartırsınız bebişlerinizle:26:

amin canım...inşallah her şey yolunda gider

inşallah ben 4 gündür yatıyorum hiç kalmıyorum sadece ihtiyaclar dışında nazarımız oldu inşallah sonu güzel olucak

sana yine veriyomuş canım bana onu da vermiyo neymiş biraz büyüyünce verevekmiş güzel resimlerini bakalım daha kaç ay beklicez almak için bi tane kendi alıyo onu da dosyaya koyuyo odadan çıkarken ona baka baka çıkıyorum özlüyorum bebişimi yaaa

gerçektenmiiii bana nazar değdi sabah kustum şimdide çok öğürdüm ilaçlaradamı bağışıklık kazandım ne

Yok yok yavaş yavaş atlatıyon bence sende ,devamlı mı bulanıyo,ara ara mı şuan?
Ben de sabah hafif uyandım bulantıyla ama kahvaltıyı yiyince zımba gibi oldum:)

slm kızlar ben de aranıza katıldım.10 haftalık hamileyim allah izin verirse 26 eylülde bebişim geliyor hepinizin sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmesi dileğiyle...

Tersi çıkar canım rüyaların öyle düşün:),Günaydınnnnnnn....

canım bende yatıyorum rapor verdi bol bol dinlen dedi
iğne serum kanamayı durdu allaha şükür senin kanama ne zaman oldu??

BENİM KANAMA GEÇEN HAFta çarşamba oldu.....kesildi işe gittim tekrar başladı allahtan bebeğim iiii.bende sırtüstü yatıyorum 10 gün dinlen denildi...allahım yardımcımız olsun

BENİM KANAMA GEÇEN HAFta çarşamba oldu.....kesildi işe gittim tekrar başladı allahtan bebeğim iiii.bende sırtüstü yatıyorum 10 gün dinlen denildi...allahım yardımcımız olsun

ilaç felan verdi mi hemen hemen aynı hafta kanama başlamış bana progestan ve kan sulandırıcı iğne verdi bide kanama esnasında iğne yapıldı kanama dursun diye pazartesi tekrar kontrole gidicez bakalım allaha emanetler artık ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…