uyku tutmadı degil de ben haftasonları zaman hemen gecmesin diye erken kalkıyorum. 8:30 da kalktım bugun misal. daha iyi oluyo.sen nasılsın?
günaydın canım allah hayırlara çıkarsınGünaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Anneciklerr vee bebişlerrrrr
düün gece hayır olsun çok kötü bir kabus gördüm anlatmayacağım çıkmasından korkuorum çünkü ama beni okadar etkilediki bir daha uyku falan hak getire bayadır uyanığım eşimin işe gitmesini bekledim girmek için buraya zaten az olan uykum bu kabus yüzünden iyice gitti
neysee herkes harika bir hafta sonu geçirsinnnn
ben de hala uyuyorumuyku sorunu olmayan biri olarakkk ve dün akşamda iyi uyumuş biri olarak soruyorum gözümdeki uykuya '' nerden çıktın sen yaaa git başımdan çalışmam lazımm''
ben de çalışıyorum ama izindeyimctesidemi çalışıorsun denizzz kıyamammm sanırım tek ctesi çalışan sensinnnn
günaydın iyiyiz sen nasılsınGünaydın hanımlarrrrrrrr, herkes nasıl?
hadi gözünaydınOlleeyyy kahvaltıyaçağrıldımmmm öptümmmmmmmmmmmmmmmmmm
Hanımlar ben temizlige basliyorum. en gec pazartesi gorusmek uzere. kendinizie ve bebüklerinize iyi bakın.
günaydın kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyordum kanamam vardı allaha şükür şuan iyiyiz benim gibi bu haftalarda kanaması yaşayan var mı??
günaydın kızlar ben 3 gündür hastanede yatıyordum kanamam vardı allaha şükür şuan iyiyiz benim gibi bu haftalarda kanaması yaşayan var mı??
geçmiş olsun mymel de sorunlu bir hamilelik geçirdi Allah sağlık versin bebişlerinizi korusun.umarım artık kanamalarınız kalmaz da bundan sonrasının tadını çıkartırsınız bebişlerinizle:26:
ben ben yatıyorum sen nasıl oldun doktor ne dei
geçmiş olsun mymel de sorunlu bir hamilelik geçirdi Allah sağlık versin bebişlerinizi korusun.umarım artık kanamalarınız kalmaz da bundan sonrasının tadını çıkartırsınız bebişlerinizle:26:
Kızlar bir şey soracağım.
Doktor kontrollerinden size kaç ultrason resmi veriyor doktor?
Bizimki hep 1 tane veriyor ama geçen defa diğer doktordan çıkan bir hamile
bayanın elinde bir sürüüü ultrason resmi gördüm
gerçektenmiiii bana nazar değdi sabah kustum şimdide çok öğürdüm ilaçlaradamı bağışıklık kazandım ne
Günaydıııııııııııııııııııınnnnnnnnnnnnnnn
Anneciklerr vee bebişlerrrrr
düün gece hayır olsun çok kötü bir kabus gördüm anlatmayacağım çıkmasından korkuorum çünkü ama beni okadar etkilediki bir daha uyku falan hak getire bayadır uyanığım eşimin işe gitmesini bekledim girmek için buraya zaten az olan uykum bu kabus yüzünden iyice gitti
neysee herkes harika bir hafta sonu geçirsinnnn
canım bende yatıyorum rapor verdi bol bol dinlen dedi
iğne serum kanamayı durdu allaha şükür senin kanama ne zaman oldu??
slm kızlar ben de aranıza katıldım.10 haftalık hamileyim allah izin verirse 26 eylülde bebişim geliyor hepinizin sağlıklı ve mutlu bir hamilelik süreci geçirmesi dileğiyle...
BENİM KANAMA GEÇEN HAFta çarşamba oldu.....kesildi işe gittim tekrar başladı allahtan bebeğim iiii.bende sırtüstü yatıyorum 10 gün dinlen denildi...allahım yardımcımız olsun
Afiyet olsun daha da cagirmasalardı atla otobuse bize gel dicektim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?