2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ben hergün karnımdan iğne yapıyorum doktorum kanama öncesi vrmişti.progestan baştan beri kullanıyordum.iğne neden veriyorsun dedim ozaman kanama yoktu...bir şey olması diye veriyorum dedi....okadar şeye yine kanama oldu...şimdi gelmiyor benim zaten 1 kere kırmıızı geldi sonra kahverengi leke.....hayırlısı olsun canım...allahım korusun bebişlerimizi

aaaa buda kötüymüş yaa bi usg kağıdındanmı kaçıor ne insanlar var yaa neyse vardır bir bildiği ama ben hep son usg kağıdımı yanımda taşıorum durup durup bakmak için ısrarla iste bidahaki sefere isterse aynı görüntüden 100 tane verebilir çünkü

Yok yok yavaş yavaş atlatıyon bence sende ,devamlı mı bulanıyo,ara ara mı şuan?
Ben de sabah hafif uyandım bulantıyla ama kahvaltıyı yiyince zımba gibi oldum:)

ilaçlarımı içtiğimde geçior ama ilaçlarn etkisi geçmeye başlayınca yine başlıor birde istemsiz kusmam var yani ne bulantı ne öğürme hazırlıksız yakalanıorum tuhaf bişi işte

Karnındanmıııııııııııııııııııııııııııı karnından iğnemi yapıorsun senmi yapıorsun iğnenin iğne kısmı kaç cnm nasıl yapıorsun acımıormu ay çok geçmiş olsun çok zormuş mymel ya

vermiyo canım ya daha güzel resimlerini vercez diye bekliyom bakalım doktoruma iyi diyorlar ama biraz cins bi kadın sinir ediyor beni

ilaçlarımı içtiğimde geçior ama ilaçlarn etkisi geçmeye başlayınca yine başlıor birde istemsiz kusmam var yani ne bulantı ne öğürme hazırlıksız yakalanıorum tuhaf bişi işte

Umarım biran önce hafifler canımmm,ama kız olma ihtimalini kuvvetlendiriyor durumun,bunlar tam bi cadının işi çünkü

benimde ilk kırmızı geldi sonra kahverengi geldi hakkımızda hayırlısı olsun... bu benim 3. hamileliğim 1 düşükle sonuçlandı diğeri erken doğum oldu 5 gün yaşadı yavrum allah hiç bir insanı evladıyla sınamasın cok zor takdir allahın ...

vermiyo canım ya daha güzel resimlerini vercez diye bekliyom bakalım doktoruma iyi diyorlar ama biraz cins bi kadın sinir ediyor beni

belki özel muayenesiyse cimrilik yapıor olabilir ben usg cihazlarını kullanmayı iyi biliorum kağısı ucuzda mürekkebi pahalıdır yada hastane bunlara kota koyduysa ondanda yapıor olabilir

hayır canım ucları ince acımıyor...ama karnımda morarmalr var....zor evet..aynı saatte yapıyorum...allahım korusun bebeğiminde her şeye razıyım

buarada burda çook güzel kar yağıorrr ama ben sevinemiorum kocacımın işyeri ısınmıor üşüordur birde tutarsa yarın karşıya geçicek iş için benide biyerlere bırakcak burda böle kar yağıorsa beylikdüzü bembeyazdır üzülürüm aşkımaa

belki özel muayenesiyse cimrilik yapıor olabilir ben usg cihazlarını kullanmayı iyi biliorum kağısı ucuzda mürekkebi pahalıdır yada hastane bunlara kota koyduysa ondanda yapıor olabilir

artık her kontrole gittiğimde fotosunu çekcem ya da videoya alcam onlarla idare etcez

hayır canım ucları ince acımıyor...ama karnımda morarmalr var....zor evet..aynı saatte yapıyorum...allahım korusun bebeğiminde her şeye razıyım

o iğnelerden bende yaıpıyorum bnede karından yapıyordum koldan ve bacaktanda yapabilirsin hastanede hemşire kolumdan yaptı daha ii sanki :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…