denizgb aramıza hoşgeldin
benimde ilk kırmızı geldi sonra kahverengi geldi hakkımızda hayırlısı olsun... bu benim 3. hamileliğim 1 düşükle sonuçlandı diğeri erken doğum oldu 5 gün yaşadı yavrum allah hiç bir insanı evladıyla sınamasın cok zor takdir allahın ...
hayır canım ucları ince acımıyor...ama karnımda morarmalr var....zor evet..aynı saatte yapıyorum...allahım korusun bebeğiminde her şeye razıyım
Umarım biran önce hafifler canımmm,ama kız olma ihtimalini kuvvetlendiriyor durumun,bunlar tam bi cadının işi çünkü
bi arkadaşım öyle yapıyor ama bana doktorum karnından dediii...soracam ben...o iğnelerden bende yaıpıyorum bnede karından yapıyordum koldan ve bacaktanda yapabilirsin hastanede hemşire kolumdan yaptı daha ii sanki :26:
saol canım.hoşbulduk mymel sana da çok geçmiş olsun.
inşallah canımay canım rabbim bunların karşılığını versin inşallah
gamzecim sanda cnm rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasınn
ay kıyamam sana her şeyimiz onlar ben de hep düşünürüm.....buarada burda çook güzel kar yağıorrr ama ben sevinemiorum kocacımın işyeri ısınmıor üşüordur birde tutarsa yarın karşıya geçicek iş için benide biyerlere bırakcak burda böle kar yağıorsa beylikdüzü bembeyazdır üzülürüm aşkımaa
canım 1 ay heyet raporu verdi bol bol dinlen dedi olmazsa eve bir yardımcı alıcam cünkü bu benim 3 . hamileliğim
artık her kontrole gittiğimde fotosunu çekcem ya da videoya alcam onlarla idare etcez
benimde 3.hamilelik ilk 7 aylıkölü doğumoldu....ikici 9 haftalık kalbi durdu....allahım tekrra yaşatmasın...allahım korusun bebeişlerimizi....
Canım şimdi okudum diğer 2 gebeliğini Allah sabır versin çok ozr şeyler yaşamışsın Rabbim bundan yüzünü güldürsün bir yardımcıda al mutlaka kıyamam zor durumun çünkü birde burda daha çok takıl oldumu kafan dağılır ama oturmadan yattığın yerden eğer laptop un yoksa çok gelme oturma cnm
amin canım dua etmekten başka caremiz yok bide bol bol dinlenmemiz lazım inanıyorum bu sefer yavruma yavuşucaz inşallah biz biraz daha dikkat etmemiz lazım bizim yarularımız nazlı biraz ne yapalım şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz allah isteyen her kese sağlıklı zamanında evlatlar versin inşallahhh
amin canım sağol arada takılıyorum laptopum var ordan giriyorum artık daha cok giricem iştende rapor aldım bu güzel süreci beraber yaşıcaz allahın izniyle
eylul sonu ekim bası dedi doktorumuz amaa sizin muhabbete dayanamadım kayıt oldum. bide melis annecik saolsunnn...HERKESE BOL SAGLIKLI HAYIRLIII HAMİLEİKLEEERRRRRR
ben hergün karnımdan iğne yapıyorum doktorum kanama öncesi vrmişti.progestan baştan beri kullanıyordum.iğne neden veriyorsun dedim ozaman kanama yoktu...bir şey olması diye veriyorum dedi....okadar şeye yine kanama oldu...şimdi gelmiyor benim zaten 1 kere kırmıızı geldi sonra kahverengi leke.....hayırlısı olsun canım...allahım korusun bebişlerimizi
ebeeeet o benim iştepuikoooooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?