2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

benimde 3.hamilelik ilk 7 aylıkölü doğumoldu....ikici 9 haftalık kalbi durdu....allahım tekrra yaşatmasın...allahım korusun bebeişlerimizi....

hayır canım ucları ince acımıyor...ama karnımda morarmalr var....zor evet..aynı saatte yapıyorum...allahım korusun bebeğiminde her şeye razıyım

ay canım rabbim bunların karşılığını versin inşallah

gamzecim sanda cnm rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasınn

o iğnelerden bende yaıpıyorum bnede karından yapıyordum koldan ve bacaktanda yapabilirsin hastanede hemşire kolumdan yaptı daha ii sanki :26:
bi arkadaşım öyle yapıyor ama bana doktorum karnından dediii...soracam ben...
hoşbulduk mymel sana da çok geçmiş olsun.
saol canım.
ay canım rabbim bunların karşılığını versin inşallah

gamzecim sanda cnm rabbim hepimizin bebeklerini bağışlasınn
inşallah canım
ay kıyamam sana her şeyimiz onlar ben de hep düşünürüm.....

canım 1 ay heyet raporu verdi bol bol dinlen dedi olmazsa eve bir yardımcı alıcam cünkü bu benim 3 . hamileliğim

Canım şimdi okudum diğer 2 gebeliğini Allah sabır versin çok ozr şeyler yaşamışsın Rabbim bundan yüzünü güldürsün bir yardımcıda al mutlaka kıyamam zor durumun çünkü birde burda daha çok takıl oldumu kafan dağılır ama oturmadan yattığın yerden eğer laptop un yoksa çok gelme oturma cnm

benimde 3.hamilelik ilk 7 aylıkölü doğumoldu....ikici 9 haftalık kalbi durdu....allahım tekrra yaşatmasın...allahım korusun bebeişlerimizi....

amin canım dua etmekten başka caremiz yok bide bol bol dinlenmemiz lazım inanıyorum bu sefer yavruma yavuşucaz inşallah biz biraz daha dikkat etmemiz lazım bizim yarularımız nazlı biraz ne yapalım şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz allah isteyen her kese sağlıklı zamanında evlatlar versin inşallahhh

amin canım sağol arada takılıyorum laptopum var ordan giriyorum artık daha cok giricem iştende rapor aldım bu güzel süreci beraber yaşıcaz allahın izniyle

amin inşallah canım aynı kaderi yaşamışız....ben de inanıyorum herşey yoluna girecek....

eylul sonu ekim bası dedi doktorumuz amaa sizin muhabbete dayanamadım kayıt oldum. bide melis annecik saolsunnn...HERKESE BOL SAGLIKLI HAYIRLIII HAMİLEİKLEEERRRRRR

eylul sonu ekim bası dedi doktorumuz amaa sizin muhabbete dayanamadım kayıt oldum. bide melis annecik saolsunnn...HERKESE BOL SAGLIKLI HAYIRLIII HAMİLEİKLEEERRRRRR

Hoşgeldin canımcımmmm

KIzlarrr buket aşerme uzmanıdır mevsimde ne yoksa bulur aşerir müthiş yetenekliiiii

Haberi okuyamıorumkiii midemi bulandırıor
neyse inşallah tüketmioruzdur gerçi ben konserve mısır çok alırdım salatalar için hamilelik öncesi kesin listede vardır

hazır gıdalarda çok varmış. içerik kısmında msg diye yazmıyomuş. tat arttırıcı diyormuş. anne karnındaki bebek ve 2 yaşına kadar çocuklarda kansere yol açıyormuş. çocukların büyüme hormonlarını durduruyomuş. sadece çocuk değil yetişkinlerede zararı varmış. körlük yapıyomuş. off daha bi sürü. allah kahretsin bunları hayatımızla nasılda oynuyorlar 3 kuruş için:2: en çokda cips te varmış. soslarda mayonez. hazır gıdalarda işte. salam falan. sinirlerim bozuldu. hazır meyve suları faln. daha saymayayım

mymelcim iğnelerin daha ne kadar sürecekmiş? bu aydan sonra inşallah atlatırsın kötü günlerini.:26: Allah yardımcın olsun

ebeeeet o benim işte
selam kızlar, güzel annecikler nasılsınız?
meliscim burda da kar yağıyor, daha iri iriydi şimdi biraz inceldi sanki ama izlemesi keyifli.
biz iyiyiz kalktık kahvaltımızı yaptık, kocam gitti ben de süpürgeyi çıkardım salona getirdim öylece duruyor buraya girdim ve kaldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…