buarada burda çook güzel kar yağıorrr ama ben sevinemiorum kocacımın işyeri ısınmıor üşüordur birde tutarsa yarın karşıya geçicek iş için benide biyerlere bırakcak burda böle kar yağıorsa beylikdüzü bembeyazdır üzülürüm aşkımaa
gamze hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülecek, mymel ve ben 7 aylık ölü doğum yaptık, bir tane de 8 haftalık kaybettim, bu benim de 3. hamileliğim inşallah bu kez kucağımıza almamız nasip olacak.amin canım dua etmekten başka caremiz yok bide bol bol dinlenmemiz lazım inanıyorum bu sefer yavruma yavuşucaz inşallah biz biraz daha dikkat etmemiz lazım bizim yarularımız nazlı biraz ne yapalım şükürler olsun ki hamile kalabiliyoruz allah isteyen her kese sağlıklı zamanında evlatlar versin inşallahhh
gamze hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülecek, mymel ve ben 7 aylık ölü doğum yaptık, bir tane de 8 haftalık kaybettim, bu benim de 3. hamileliğim inşallah bu kez kucağımıza almamız nasip olacak.
biz burda çok güzel bütünleştik sen de bizle beraber oldukça farkedeceksin ki yalnız değilsin, başta ben sadece olumsuzlukları ben yaşıyormuşum gibi geliyordu am ainsanpaylaştıkça görüyor ki beterin beteri var, halimize şükredicez hayırlısıysa her şey çok güzel olacak
mymelcim iğnelerin daha ne kadar sürecekmiş? bu aydan sonra inşallah atlatırsın kötü günlerini.:26: Allah yardımcın olsun
canım çocuk doğana kadar....saol tatlım
mymel, az önce baktım göremedim seni, nasıl oldun?
inşallah canım, bunların sizler için kötü örnek olarak kafanıza yerleşmesini istemem, çok büyük bir talihsizlik yaşadık, Allahım kimselerin başına vermesin, o yüzden bu hamilelikte olumsuz düşünmek hiçbirimiz için yokpuiko çok üzüldüm 7 aylık bir bebiş ALlah ım kimseye yaşatmasın çok zor günler geçirmişsindir.o kadar benimsedikten sonra kaybetmek gerçekten üzücü..neyse ki Rabbim seni bu defa yalnız bırakmayacak inşallah bebişini sağlıcakla alırsın inş.kucağına arkadaşım.
iyiyim hayatım, birkaç gündür hava kapalı ve yağmurlu çok da soğuk üstelik, eve kapandık kaldık.iyiyim tatlım yatıyorum...can sıkıntısı tv açık laptop açık ama ben pufffflardayım....sen nasılsın?
iyiyim hayatım, birkaç gündür hava kapalı ve yağmurlu çok da soğuk üstelik, eve kapandık kaldık.
ben de senin gibi yalnızım takılıyorum eşim gitti.
ama haksızlık etmeyeyim oğlum yanımda benim bir labradorum var dünya tatlısı diizmin dibinden ayrılmaz, can yoldaşım benim
olacak güzelim, hepsi olacak inşallah.ay yerim ben onu....allah bağışlasın...
burda da hava kapalı ve soğuk....eşim işte maalesef....benim can yoldaşım sizlersiniz....
minoşum kucağıma gelirse benimde can yoldaşım olur...allahım nasip etsin
olacak güzelim, hepsi olacak inşallah.
bak haftalar bir bir geride kalıyor, her biten hafta yavrumuza kavuşmak için attığımız sağlıklı bir adım gibi geliyor bana
aynen benimki de... onun içinde çok şeyler yarım kaldı, bilirsin hep teselli edilen hoş tutulan bizler olduk, onlar hep güçlüyü oynadılar. hep hayalleri vardı bahçemiizn bir köşesini gösterir burda kucağıma alıcam dans edicem kızımla diye hayal kuruyordu şimdi de hayalleri var inşallah bu kez yüzündeki o mutlu ifadeyi görmek istiyorum.evet haklısın tatlım....inşallah zaman hepimiz için güzel geçer....eşimin baba olmasını öyle istiyorum ki....çok istiyor...
aynen benimki de... onun içinde çok şeyler yarım kaldı, bilirsin hep teselli edilen hoş tutulan bizler olduk, onlar hep güçlüyü oynadılar. hep hayalleri vardı bahçemiizn bir köşesini gösterir burda kucağıma alıcam dans edicem kızımla diye hayal kuruyordu şimdi de hayalleri var inşallah bu kez yüzündeki o mutlu ifadeyi görmek istiyorum.
normalde de çok keyifli adamdır kocam ama ben suratlı geziyorsam modumu düşürdün beni de kendine benzettin der somurtur ama biraz yüzümü gülerken görsün ondan keyiflisi yoktur, sadece bana has değil genelde suratsız insanları itici ve güvenilmez bulur.
ne bileyim işte keyfi baba olarak da hep daim olsun istiyorum senin gibi
ben de daha detaylı anlatıyordum ki sildim az önce yazdıklarımı, inşallah bu kez sevinç gözyaşları dökücez, hadi dağıtalım bu kasvetli havayı :)evet biz ağlarken onlar hep içlerine attılar.ben 7 aylık ölü doğum yaptığımda eşimin gözlerini hiç unutamam.doğumhaneden çıktığımda kan çanağı gözlerini hiç unutamıyorum....yine de gülümsüyordu....biz de çekiyoruz ama onlarda paylaşıyorlar işte....yine doldu gözlerimmmmmmmmm
ben de daha detaylı anlatıyordum ki sildim az önce yazdıklarımı, inşallah bu kez sevinç gözyaşları dökücez, hadi dağıtalım bu kasvetli havayı :)
melis nerde yok yine ortalarda, kızı mı yine halsiz düşürdü acaba :))
gelsin de soralım çok merak ettim, sabahtan da yazyıp durmuş unuttular çağırmıyorlar beni diye.
komşuları mı çağırıyor akrabaları falan mı var apartmanda
kayınvalidesi galiba
yanlış biliyorda olabilirimmmmmmmmmmmm
dayısının hanımı olması gerek.. sallıyorda olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?