Merhaba arkadaşlar aranızda kan hapına baslayanlarınız var mı? Benim doktorum henüz vermedi ama ilk hamileliğimde bu haftalarda basladım diye hatırlıyorum
hayırlı olsun arkadaşım aramıza hoşgeldin
hiç bir şey de bilmiyoz haaaa
kan değerlerinde problem yoksa vermemiştir.Merhaba arkadaşlar aranızda kan hapına baslayanlarınız var mı? Benim doktorum henüz vermedi ama ilk hamileliğimde bu haftalarda basladım diye hatırlıyorum
valla ole haybeye konusuyozherkes konusuyo ama kimse kimseyi dinnlemeden cevap veriyo gibii melis gelirse dovecek bizi. yuhhh dicek her gun forumda ismi gecen kadının kim oldugunu bilmiyomusunuz dicek :95:
benimde tahlilerde kan degerim dusuk cıkmıstı.. ama bulanti yapmasin die 3. aydan sonra verecek
valla ole haybeye konusuyozherkes konusuyo ama kimse kimseyi dinnlemeden cevap veriyo gibii melis gelirse dovecek bizi. yuhhh dicek her gun forumda ismi gecen kadının kim oldugunu bilmiyomusunuz dicek :95:
kan değerlerinde problem yoksa vermemiştir.
geçen sene bu dönemler ben de kullanıyordum kan şurubu ama bu sene değerlerim daha iyi olduğu için başlamadık henüz.
ama beslenmeme çok dikkat ediyorum kansız kalmamak için
Sağol canım ...Iyy bulantılarım zaten var benim dogru duzgun bişi yiyemiyorum
kızlar laptou un zararı var mı bebeğime yanımda duruyorda....annem kızıyor
ben hamile kalana kadar kucağıma alır öyle kullanırdım ama şimdi elle tutulur bir şey bildiğimden değil ama kucağıma alamıyorum tuhaf bir duygu zararı olacakmış gibi geliyor.kızlar laptou un zararı var mı bebeğime yanımda duruyorda....annem kızıyor
Kızıma hamileyken 9 ay tuvalet ve bonyo harıcınde kalkmadan surekli yattım ve laptop surekli onumde acıktı cok sıkılıyordum cunku kızım simdi 1 yasında ha ama su var tabiiki radyasyona maruz kalıyoruz ama heryerde varkızlar laptou un zararı var mı bebeğime yanımda duruyorda....annem kızıyor
aynen 3 kılo verdimbende cok kotuyum...kilo veriyom habireee
kanıtlanmış zarar olmamış amaa ekran işığı zarar verebiliyo.. uzagına koy.mouse yardmyla ekran klavyesi kullan. için rahat etsin
ben hamile kalana kadar kucağıma alır öyle kullanırdım ama şimdi elle tutulur bir şey bildiğimden değil ama kucağıma alamıyorum tuhaf bir duygu zararı olacakmış gibi geliyor.
eğer uzanacaksam yanıma minik bir sehpa alıp üzerine koyuyorum öyle takip ediyorum, onun dışında masadayım.
sormak lazım aslında doktora unutuyoruz
Kızıma hamileyken 9 ay tuvalet ve bonyo harıcınde kalkmadan surekli yattım ve laptop surekli onumde acıktı cok sıkılıyordum cunku kızım simdi 1 yasında ha ama su var tabiiki radyasyona maruz kalıyoruz ama heryerde var
aynen 3 kılo verdim
off seninkide berbatmış şimdi allah var dün gece harici ben uyuduğumda uyanmıorum ama iş uyumakta uyuyana kadar canım çıkıor
slm kızlar bugün ikili taramamızı yaptırdık herşey gayet iyi 1,7 mm ense kalınlığı ama kuzum uyuyodu ne yaptıysak uyandıramadık bide büyük ihtimal kızmış genede yanılma payı var dedi dr.
gamze hoşgeldin aramıza inşallah bu sefer hepimizin yüzü gülecek, mymel ve ben 7 aylık ölü doğum yaptık, bir tane de 8 haftalık kaybettim, bu benim de 3. hamileliğim inşallah bu kez kucağımıza almamız nasip olacak.
biz burda çok güzel bütünleştik sen de bizle beraber oldukça farkedeceksin ki yalnız değilsin, başta ben sadece olumsuzlukları ben yaşıyormuşum gibi geliyordu am ainsanpaylaştıkça görüyor ki beterin beteri var, halimize şükredicez hayırlısıysa her şey çok güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?