2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba arkadaşlar aranızda kan hapına baslayanlarınız var mı? Benim doktorum henüz vermedi ama ilk hamileliğimde bu haftalarda basladım diye hatırlıyorum

benimde tahlilerde kan degerim dusuk cıkmıstı.. ama bulanti yapmasin die 3. aydan sonra verecek

hiç bir şey de bilmiyoz haaaa

valla ole haybeye konusuyoz herkes konusuyo ama kimse kimseyi dinnlemeden cevap veriyo gibii melis gelirse dovecek bizi. yuhhh dicek her gun forumda ismi gecen kadının kim oldugunu bilmiyomusunuz dicek :95:

Merhaba arkadaşlar aranızda kan hapına baslayanlarınız var mı? Benim doktorum henüz vermedi ama ilk hamileliğimde bu haftalarda basladım diye hatırlıyorum
kan değerlerinde problem yoksa vermemiştir.
geçen sene bu dönemler ben de kullanıyordum kan şurubu ama bu sene değerlerim daha iyi olduğu için başlamadık henüz.
ama beslenmeme çok dikkat ediyorum kansız kalmamak için

valla ole haybeye konusuyoz herkes konusuyo ama kimse kimseyi dinnlemeden cevap veriyo gibii melis gelirse dovecek bizi. yuhhh dicek her gun forumda ismi gecen kadının kim oldugunu bilmiyomusunuz dicek :95:

bence de melis bu her şey yapabilir
gelsin de takılalım biraz, ama geçen gün kocasının yeğeninden şikayetçiydi yenge gerçeği var herhalde

zamanla alışacaz kaçırdığımız şeyler olabilir,,,,,,idare edecez artık....

melis gel de öğrenelim yahu

Canım ben hiç dikkat edemiyorum mide bulantılarım bitiriyor beni birşey yiyemıyorum kı

kızlar laptou un zararı var mı bebeğime yanımda duruyorda....annem kızıyor

kanıtlanmış zarar olmamış amaa ekran işığı zarar verebiliyo.. uzagına koy.mouse yardmyla ekran klavyesi kullan. için rahat etsin

ben hamile kalana kadar kucağıma alır öyle kullanırdım ama şimdi elle tutulur bir şey bildiğimden değil ama kucağıma alamıyorum tuhaf bir duygu zararı olacakmış gibi geliyor.
eğer uzanacaksam yanıma minik bir sehpa alıp üzerine koyuyorum öyle takip ediyorum, onun dışında masadayım.
sormak lazım aslında doktora unutuyoruz

Kızıma hamileyken 9 ay tuvalet ve bonyo harıcınde kalkmadan surekli yattım ve laptop surekli onumde acıktı cok sıkılıyordum cunku kızım simdi 1 yasında ha ama su var tabiiki radyasyona maruz kalıyoruz ama heryerde var

bende cok kotuyum...kilo veriyom habireee
aynen 3 kılo verdim

kanıtlanmış zarar olmamış amaa ekran işığı zarar verebiliyo.. uzagına koy.mouse yardmyla ekran klavyesi kullan. için rahat etsin

kızlar ben kapatayım tekrara girerim yatarak yazamıyorum kuçağıma alıyorum ne olur ne olmaz ara ara açarım öpt.bye

tamam canım dinlen biraz sonra görüşürüz.
aslında ben de çıksam iyi olur, biraz alışveriş yapayım hiç yoğurdum yok.
öpüyorum daha sonra görüşürüz

Arkadaşlar bir konuda yardmınızı rica edicem Adanada bulunan arkadaşlar hangi doktora gidiyorlar menunlarmı ben de Adanadayım ve doktor arıyorum

slm kızlar bugün ikili taramamızı yaptırdık herşey gayet iyi 1,7 mm ense kalınlığı ama kuzum uyuyodu ne yaptıysak uyandıramadık bide büyük ihtimal kızmış genede yanılma payı var dedi dr.

slm kızlar bugün ikili taramamızı yaptırdık herşey gayet iyi 1,7 mm ense kalınlığı ama kuzum uyuyodu ne yaptıysak uyandıramadık bide büyük ihtimal kızmış genede yanılma payı var dedi dr.

hadi gözün aydın kızımızda geliyor.....

sağol canım gercekte bu topikte insan rahatlıyor inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…