sağol canım gercekte bu topikte insan rahatlıyor inşallah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alıcaz allahın izniyle
gözün aydın canım maşallah diyelim kızımıza yanıldıysak değiştiririz :))slm kızlar bugün ikili taramamızı yaptırdık herşey gayet iyi 1,7 mm ense kalınlığı ama kuzum uyuyodu ne yaptıysak uyandıramadık bide büyük ihtimal kızmış genede yanılma payı var dedi dr.
mymel, uyudun mu biraz?
kaç saatti yokum neler birikmiştir dedim hiç yazmamışsınız :)
iyiyim hayatım, alışverişe gittim ama pişman oldum haftasonu herkes çoluk çocuk tıklım tıklımdı marketpuiko tatlım ne var ne yok
melis gelmemiş hala....muhabbeti koyu galiba....
gamze nasılsın canım.....
yüreğini ferah tut doğuracağız hayırlısıyla minoşlarımızı....
tatlım ben de yeni açtım....uyudum biraz
kimsecikler yazmamış.haftasonuya herkes kaçmış biryerlere...
ah şu tehlikeyi bi atlatsam ortalığı takataya vuracam(burda öyle derler)gezecem valla
iyiyim hayatım, alışverişe gittim ama pişman oldum haftasonu herkes çoluk çocuk tıklım tıklımdı market
neyse ki aldım, biraz da mutfakta yeşilliklerle uğraştım, ellerim dondu valla
bak sen melis'e iyi demek ki takılıyor misafirlikte :))
iyiyim canım şuan az kafverengi akıntım geliyor o da biter dedi doktorum içimde kalan kanama kurumuş oymuş inşallah canımsen nasılsın ??
gez valla hakkındır canım, bakma benim de çıkıp dolandığıma hep bir tedirginlik var..
en son kasada ödeme yaptım ayrılıcam bacaklarımın arasından bir şey boşaldı, progestanın akıntısı olduğunu bildiğim halde buz kestim.
yani çok ayakta kalıp çok dolaşmıyorum.
bir sonraki kontrolde sorucam ne zaman gönül rahatlığıyla yürüyebiliirim diye
teşekkür ederim kızlar ay inşallah değişmez cinsiyeti tabiki farketmez ama içten içe hep kız istiyodum
benim annem izmir'de keşke yanımda olsa o da bıraktırmaz bana hiçbir işi, kayınvalidem burda ama o da çalışıyor öğretmen.tatlım benim alışverişi annem halletti bugün.uğraşıp duruyor nasıl ödeyecem hakkını bilmem....evi tadilatta.ama o benimle uğraşıyor.....dikkat et kendine üşeme öyle....
gerçi kim yapacak mecburuzda....ben bayağıdır mutfakla uğraşmıyorum.evimin işi bile annemde.anneme üzülüyorum sanırım yardımcı alacam...havalar biraz ısınsa...daha iii olacak temizlik...
sorma melis hala yok....hiç de sevmez konuşmayı ya
benim annem izmir'de keşke yanımda olsa o da bıraktırmaz bana hiçbir işi, kayınvalidem burda ama o da çalışıyor öğretmen.
annem 2 hafta önce geldi kapı pencere ne varsa tertemiz yaptı, evde ellenmedik yer kalmadı ben temiz bırakıyorum bundan böyle yardımcı al bu düzeni korusun sen de mutfak dışında elini hiçbir işe sürme dedi.
şimid evim hala temiz süpürge tutuyorum, toz bir de viledayla yerler.
ben de hiç sevmem vileda temizlğini ama elimden bu geliyor.
gez valla hakkındır canım, bakma benim de çıkıp dolandığıma hep bir tedirginlik var..
en son kasada ödeme yaptım ayrılıcam bacaklarımın arasından bir şey boşaldı, progestanın akıntısı olduğunu bildiğim halde buz kestim.
yani çok ayakta kalıp çok dolaşmıyorum.
bir sonraki kontrolde sorucam ne zaman gönül rahatlığıyla yürüyebiliirim diye
saol tatlımselam kızlar nasılsınız? mymel iyi olmana sevindim inşallah daha iyi olacaksın.bişey sorcam kızlar sizinde ayaklarınız üşüyormu benim ayaklarım resmen donuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?