slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyorum.umarım hepinizin hamileligi güzel bir şekilde geçiyordur.mymel sen nasıl oldun canım?
İyiyim canım.evde canım sıkılıyor sadece.seni sormalı,bebişin nasıl?bengü canım nasılsın
MErhabalaaar,
Mymel nasıl oldun? geçti mi lekelenmen?
İyiyim canım.evde canım sıkılıyor sadece.seni sormalı,bebişin nasıl?
iyiyim canım.iyice azaldı lekelenme....arada sol kasığa iğne batıyor gibi....nedendir ki
Kasık ağrıları bizde de oluyor merak etme. O durumunla alakalı degildir heralde. lekenlenmen de azalmış maşallah, artık geçecek.
ben deldimmmmmmmmmmm
ne yapıyorsunuz kızlar
dün gece rüya gördüm kızlarr
bebeğim doğmuş ama yüzünü göremiyorum pespembe yanakları var kız bebekmiş bende o kadar iyiyimki hiç doğum yapmış gibi değilim tombul bir bebek. hastanedeyim telefon ediyorum birilerine falan çok güzeldi yaaa
merhabalarrr
arkadaşlar bu aralar ne tür ilaçlar kullanıyorsunuz ben folik asit kullanıyordum gecen haftaya kadar onu bıraktırıp demir hapı verdi gyno ferro sanol diye yanında da cal-d vita diye kalsiyum hapı verdi
ayrıca magnezyum da verdi ama kaslarında bi kasılma olunca alırsın dedi
aynılarını (vitaminin markası değişik ama) ben de kullanıyorum. magnezyumu cok yorgun oldugumda belim falan agrirsa kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor.
İyiyim canım.evde canım sıkılıyor sadece.seni sormalı,bebişin nasıl?bengü canım nasılsın
slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyorum.umarım hepinizin hamileligi güzel bir şekilde geçiyordur.mymel sen nasıl oldun canım?
Kızlaaaar geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?