2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

iyiyim canım.iyice azaldı lekelenme....arada sol kasığa iğne batıyor gibi....nedendir ki

Kasık ağrıları bizde de oluyor merak etme. O durumunla alakalı degildir heralde. lekenlenmen de azalmış maşallah, artık geçecek.

dün gece rüya gördüm kızlarr

bebeğim doğmuş ama yüzünü göremiyorum pespembe yanakları var kız bebekmiş bende o kadar iyiyimki hiç doğum yapmış gibi değilim tombul bir bebek. hastanedeyim telefon ediyorum birilerine falan çok güzeldi yaaa

Allah gerçekte de sorunsuz dogumlar versin, hayırlara vesile olsun rüyaaan.

merhabalarrr
arkadaşlar bu aralar ne tür ilaçlar kullanıyorsunuz ben folik asit kullanıyordum gecen haftaya kadar onu bıraktırıp demir hapı verdi gyno ferro sanol diye yanında da cal-d vita diye kalsiyum hapı verdi
ayrıca magnezyum da verdi ama kaslarında bi kasılma olunca alırsın dedi

aynılarını (vitaminin markası değişik ama) ben de kullanıyorum. magnezyumu cok yorgun oldugumda belim falan agrirsa kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor.

aynılarını (vitaminin markası değişik ama) ben de kullanıyorum. magnezyumu cok yorgun oldugumda belim falan agrirsa kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor.

cess
peki demir hapını günde 2 tane mi alıyorsun aç alınca yazdı eczane ama doktor bu kadar katı kurala gerek yok dedi öncesinde ve sonrasında 2 saat yemediğin sürece her zaman kullanabilirsin dedi
sizler nasıl kullanıyorsunuz

slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyorum.umarım hepinizin hamileligi güzel bir şekilde geçiyordur.mymel sen nasıl oldun canım?

benim doktor vitamşn falan vermedi başından beri

geçen hafta gittiğimde idrar yolu enfeksiyonu ve kansızlık çıktı bir antibiyotik verdi dün bitti ayrıca günde 3 defa içilecek sıvı bir kan ilacı verdi o kadar ısrarla folik diyorum doktor ısrarla hayır diyor 1 sene kullanmıştım o yüzden artık gerek yok dedi..... 12 martta testlerim tekrarlanacak bakalım o zaman ilaca falan gerek görecekmi?

Kızlaaaar geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yok Bir de sanki tahminimizce bir pipi vardı ordaAma eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimiziDev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda

hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah bebişinize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…