2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım, benim Allaha şükür hiçbir problemim kalmadı ama ben sanırım doğuma kadar progestan kullanıcam, daha önce doktorum ve doktor kuzenimle böyle karar verdik,kanıtlanmış bir zararı olmadığı için biz hormon pompalamaya devam edicez sadece önlem yani

neden peki öyle düşündünüz ki? şişirir o seni canım yaa...hiç yan etkisi olmuyo mu? ben uyuyamıyordum mesela hiç...bide sersemlik vardı bende...

değerlerin çok güzel çıkmış, gözün aydın
demek bir oğlumuz daha var, hayırlı olsun inşallah

selam,yenı uye oldum bugun ılk defa gırıyorum.2008 eylul annelerıne gırdıgım zaman sanırım o tarıhte yazılanlar cıkıyo degılmı.kımse varmı

aynılarını (vitaminin markası değişik ama) ben de kullanıyorum. magnezyumu cok yorgun oldugumda belim falan agrirsa kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor.

kasıklarımda batma var dediğim içi banada magnezyum verdi ama ben daha hapı bile almadım erken mi acaba diye okadar rahatsızlık vermeyınce umursamadım pek erken mi sizcede????

selam,yenı uye oldum bugun ılk defa gırıyorum.2008 eylul annelerıne gırdıgım zaman sanırım o tarıhte yazılanlar cıkıyo degılmı.kımse varmı

hoşgeldin hicrant hayırlı olsun ayrıca.Allah bebişi kucağına sağlıcakla almayı nasip etsin.:26:

kasıklarımda batma var dediğim içi banada magnezyum verdi ama ben daha hapı bile almadım erken mi acaba diye okadar rahatsızlık vermeyınce umursamadım pek erken mi sizcede????

magnezyum sabah3-4 gibi vucutta sıfırlanırmış. hamilelikte bacaklarda kasıkta kramplar oluşabiliyor ve ben geçen hamileliğimde kalçalarımda kramp var diye gitmiştim magnezyuma başladım...
gece geç içiyordum ki etkili olsun sabaha kadar diye...
10 gün devam ettim ama inanılmaz etkili oldu...
bence vakit geçirmeden iç şekercim

Arkadaşlar bir konuda yardmınızı rica edicem Adanada bulunan arkadaşlar hangi doktora gidiyorlar menunlarmı ben de Adanadayım ve doktor arıyorum

selammm adana da oturan kdeniz diye bir arkadaşımız var yanlış hatırlamıyorsam ama hangi doktora gidiyor onu bilmiyorum.eğer imkanın varsa cüneyt diye bir doktor var adana da çok iiiii ama soyadını hatırlayamadım.balcalı hastanesindeydi geçen sene.ayrıca özel muayanesi de var ama ücreti biraz fazla.onu önerebilirim sana.geçen sene ablam gidiyordu doğumunu o yaptırdı.adana nın iyi doktorlarından.benim arkadaşım vardı hatay dan ona cüneyt bey e giden.

canım iyiakşamlar! ense kalınlığından bir problem çıkmadıysa çok fazla kafana takma 2li test sonucunu.Allah a şükür normal çıkmış ense kalınlığı.bende pipi gibi gördüm ultrason fotgolarında.ama henüz çok erken kordonu da olabilir.ben erkek hissediyordum ama bende popiş büyümesi var belimde kalınlaşma pek yok.bu belirtilerde kızmış öyle diyorlar.sağlıklı olsun da bebişlerimiz.:26:

slm kızlar,ben uzun zamandır giremiyorum ne güzel testler cinsiyet tahminleri başlamış.bizimde haftaya cumartesi kontrolümüz var yarın 3 aylık oluyoruz artık ay ne çabuk geçiyor zaman yaaa. muhtemelen benimde doktora gidişimde ikili test isteyecek. bi arkadaşım var oda ağustos sonu doğum yapacak geçen hafta doktora gitti yüzde 80 kız demiş bende heyecan yaptım acaba benimde tahmin eder mi diye. hayırlısı bakalım

İyi geceler kızlar :) Nabersiniz.. Benim bi arkadaşımada 3 aylıkkken kesin kız demişlerdi kız oldu :)

ya bugün hamileliğimin başından ber iyiyemediğim tavuğu yedim. Çok şükür düzelme var sanırım. Çok mutluyum bebişime ilk tavuğunu taddıırmış oldum :) onu paylaşacaktım ama ..

damlacım uyuyamayanlardan mısın?? eşin gitti sanırım Allah kavuştursun hem bebiş hem eş beklemekle geçiceek anlaşılan 6 ay.zaman çabuk geçer ama gene de başlarda alışmak zor Allah sabır versin canım

gözünaydın olsun tatlım

günaydın...iyi pazarlarrr
nasıl oldun mymel?ben fazla takip edemiyorum umarım iyisindir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…