hayırlı olsun canım çok sevindim maşallah bebişinize
canım, benim Allaha şükür hiçbir problemim kalmadı ama ben sanırım doğuma kadar progestan kullanıcam, daha önce doktorum ve doktor kuzenimle böyle karar verdik,kanıtlanmış bir zararı olmadığı için biz hormon pompalamaya devam edicez sadece önlem yanicanım 12. haftada, progestan kullanılıyor muymuş? ben en fazla 9. 10. haftalar diye biliyordum.
ama bende çok hızlı işe yaradı hakkını yememek lazım progestanın... sersem yapsa bile beni hemen ayağa kaldırmıştı...
canım, benim Allaha şükür hiçbir problemim kalmadı ama ben sanırım doğuma kadar progestan kullanıcam, daha önce doktorum ve doktor kuzenimle böyle karar verdik,kanıtlanmış bir zararı olmadığı için biz hormon pompalamaya devam edicez sadece önlem yani
değerlerin çok güzel çıkmış, gözün aydınKızlaaaar geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
aynılarını (vitaminin markası değişik ama) ben de kullanıyorum. magnezyumu cok yorgun oldugumda belim falan agrirsa kullanıyorum gercekten cok iyi geliyor.
selam,yenı uye oldum bugun ılk defa gırıyorum.2008 eylul annelerıne gırdıgım zaman sanırım o tarıhte yazılanlar cıkıyo degılmı.kımse varmı
kasıklarımda batma var dediğim içi banada magnezyum verdi ama ben daha hapı bile almadım erken mi acaba diye okadar rahatsızlık vermeyınce umursamadım pek erken mi sizcede????
Arkadaşlar bir konuda yardmınızı rica edicem Adanada bulunan arkadaşlar hangi doktora gidiyorlar menunlarmı ben de Adanadayım ve doktor arıyorum
Kızlaaaar geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
Kızlaaaar geldik biz ikili testten. Kan değerlerini henüz almadık ama ense kalınlığı ölçümüz 1.1 çıktı. Yani büyük ihtimal sorun yokBir de sanki tahminimizce bir pipi vardı orda Ama eminde değiliz tabi sadece tahmin. Bu sefer kameraya kaydettik bebişimizi Dev ekranda inceleyeceğiz acaba gördüğümüz pipi gerçekmiydi diye. Amaaan ense kalınlığı korkutuyordu beni şükür geçtik bunuda
günaydın...iyi pazarlarrr
nasıl oldun mymel?ben fazla takip edemiyorum umarım iyisindir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?