2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın tatlım iyiyim...
uyuyamıyorum artık çok acıkıyorum bu aralar sen nasılsın?

çok sevindim iyi olmana..

iyi olmaya çalışıyorum bende..dünden beri sağ kasığımda darbeli bi ağrı var gelip gidiyo... :18:
eşim yoktu 3 gündür bugün dönücek onu bekliyoruz işte

çok sevindim iyi olmana..

iyi olmaya çalışıyorum bende..dünden beri sağ kasığımda darbeli bi ağrı var gelip gidiyo... :18:
eşim yoktu 3 gündür bugün dönücek onu bekliyoruz işte

allah kavuştusun canım..benimde sol kasıkda ara ara iğne batar gibi oluyor...
büyüyor minnoşlar..mide buantım var hafif ....

allah kavuştusun canım..benimde sol kasıkda ara ara iğne batar gibi oluyor...
büyüyor minnoşlar..mide buantım var hafif ....

amin canım gözüm yollarda bekliyorum.. :132:
bulantılara alıştım galiba bende yadırgamıyorum artık pek Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah..
sen ikili testini yaptırdın mı?

amin canım gözüm yollarda bekliyorum.. :132:
bulantılara alıştım galiba bende yadırgamıyorum artık pek Allahım sağlıkla kavuştursun hepimizi inşallah..
sen ikili testini yaptırdın mı?

7 martta gidecem yapılır büyük ihtimal...
şu durumu atlatsam ikili test yapılır inş.sorun çıkmaz...
sen yaptıdın mı.aynı zamandayız

yok yaptırmadım daha benimkide 5 mart..hayırlısıyla bi atlatsak onuda..
ikili testtede normal ultrasonla mı ölçüyo dr. yoksa 3 boyutlu filan biliyomusun?

yok yaptırmadım daha benimkide 5 mart..hayırlısıyla bi atlatsak onuda..
ikili testtede normal ultrasonla mı ölçüyo dr. yoksa 3 boyutlu filan biliyomusun?

benim ilk çocukta normal ultrasyonla ense kalınlığına bakıldı.kan alıcaklar ikili test için....

hayırlısı olsun canımm...

benimde kapım çaldı çıkmak zorunda kaldım..
kendine ve bebişine iyi bak mymel...görüşürüz.. :13:

Günaydın kızlarrr

Sabahı köründe eşim anneme bıraktı o fuara geçti başka ev olunca kahvaltı yapabildim doğru düzgün

şimdddiiiii gelelimmmmm kulağı çekilceklere puiko bukettt mymelllll

ben aile apt da oturuorum ama apt da kayın valideler yok eşimin dayısı yengesi yiğenleri ve dedesi ile bakıcısı var birde kiracımız var öğrenin yarın sınav yapcam ahahahah

ya dün komşum çağırdı 2 haftaya kadar doğurcak bebek eşyalarına bakmaya indim iniş o iniş iki çenesi düşük 6 ya kadar orda takıldı oyyy çok şeker kıyafetleri vardı oğlu olcak onunda darısı başımıza

sonra eve çıktım ama oturmaktan halsiz düşmüşüm baya kötü oldum kötü bir gece geçirdim bulantı ağrı falan anladımki oturmak bana olmuyor yatmam lazım oturunca canım acıyorr

neyse şimdi kızacaksınız ama saçımı boyayacak annemler çok kötü oldu malum haftayada en yakın arkadaşımın nişanı var böle gidilmez

hepinizi çok kocaman öpüorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…