2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlaaar Günaydınlar herkese Bugün herkes için süper bi gün olur inşallah.

gözünaydın olsun tatlım

Mymelcim teşekkür ederim canım. Darısı başına. Rahat ol bence bizim en büyük sınavımız kanamalardı.

Melissss Allah'ım bebişini korur madem niyeti bozdun be diyelim

gü,naydın melis...

ay ben yanlış biliyormuşum..çek kız kulağımızı hakkındır...ben dedim muhabbete daldı diye....

geçmiş olsun buarada....dikkat et canım

ve kızıyorum:95::95::95::95:

boyama saçlarını....öyle git ne olacak ki minoşu düşünmen lazım
ben de boyamıyorum beyazlarım çıktı....lütfen iii düşün bende seni öpüyorum

inşallah canımmm...evet iyi bir sınavdan geçiyoruz.......

günaydın hanımlar iyi pazarlar nasılsınız? ben dün temizlik yaptım sonrası malum kuyruk sokumum felaket ağrıdı akşam şuan biraz daha iyi gibiyim ama akşam ağladım resmen ağrıdan ayağa kalkıyorum yürüyemiyorum ne zaman geçecek bu ağrı ya ( daha 6 ay benimlemi yoksa

handecim ikilin içinde tebriklerrrrr buarada yazmayı unutmuşum demin cinsiyetede erkekmi dediler onu unuttumm:26:

mymelcim boyandı saçlar ama ben baya bir çakma sarışınım dipler siyah beyaz çıkınca bi tuhaf olduk dr umda boyat diyince düşünmedim bile

esra niye zorladın cnm kendini zatn yatıp dinlenebileceğin vaktin az neden ondada temzilik yapıorsun

hamilelik cidden tuhaf bir durum ben pek ağlamam yani burda aklınızda nası bişi oluştuysa öle biriyim herşeyi gırgıra alan biriyim işte ama çok tuhaf hamile kaldığımdan beri kim hamileyim dese ağlıorum en büyük takıntım buna oldu tv de biri hamileyim dior ben ağlıorum acayip bişilerrr

cnm ev çok batmıştı içim rahat etmiyor öyle gördükçe toz aldım süpürdüm paspas yaptım bide yemek falan yaptım dün ama inan onlar yetti bana çok kötü bi ağrı ya ben hayatımda ağrı çekmiş insan deilim sadece adet sancısı bilirdim ama hamilelikte buda geldi başıma napalım çekicem bebişim için yapacak bişey yok eşimede kızdım biraz insan hamile olunca daha bi ilgi istiyor ama nerdeee yemek yedik bulaşıklar kaldı öylece makinaya atamadım kapıları hızlı çarptım anlasın diye ama hiç tınlamıyo bide fenerin maçı varmış onu izlemeye gidicem dedi ben zaten kocagün yalnızdım evde akşamda yalnız kaldım bi zevki varmış zaten fener maçı onada gitmeseymiş lafa bak dedim fener benden daha önemli ben ağrım var diyorum napayım diyo dinlen erkek milleti ne kadar geniş ya keşke onlarda hamile kalabilseydide halimizi anlasalardı. haa bunlar yetmiyormuş gibi bide kustum akşam kustukça aklıma sen geliyon inan

hayırlısı olsun....ben saçlarımı kendi rengine boyatmıştım hamilelik öncesi...sorun olması diye....boyatmayacağım için...mankür yaptıramıyorum ona canım sıkılıyor mikrop kaparım diye....çocuk doğduktan sonra çok işim var

Kızlarrr esas olay nee Damlacığımızın eşi sefere gitti yolu açık olsun hayırla gidip hayırla gelsin zaman ikisinede su gibi geçsin ve Allah biran önce kavuştursun inşallaah. AMİNNNN

DAMLAAAAA

selam kızlar nasılsınız? mymel iyi olmana sevindim inşallah daha iyi olacaksın. bişey sorcam kızlar sizinde ayaklarınız üşüyormu benim ayaklarım resmen donuyor

evet canım benimde ayaklarım donuyor resmen bu aralar biraz iyiyim ama yaklaşık bir ay öncesi falan ne yapsam ısıtamadım şuan 12+2 oldum kan değerlerimde normal çıkmıştı hamilelikten kaynaklanıyor sanırım

ah canım keşke yapmasaydın....yardımcı alsan olmaz mı....
fazla yorma kendini boşver sinirde yapma...maç izlemeleri çok kötü...allahtan benim eşim maç seyretmez hiç ilgilenmez bile.tuhaf ama ben fanatiğimdir.maça gidelim diyorum...bir sürüü bahane herkes küfür ediyormuş olmazmış...

canım damlacım allah kavuştursun..zor bir durum ama biz yanındayız...allah yolunu açık etsin.zaman su gibi akıp geçsin...öpüyorum canım

ufff erkekler böle yaa bende dün akşam yorgunluktan dayılarda sızıp kaldım çok kalabalıktı ev o an boynum ağrımış ters yatmışım oturduğum yerde iki büklüm olmuşumm yani kimse umursamamış cnmın acısına uyandım bnm adamda yanımda maç izliordu şöle dönüpte bana bakmak üstümü örtmek düzeltmek aklına gelmemiş onun deil kmsenin gelmemiş erkek işte birde ben zaten az yiyebiliorum ama biyerde bişi bulursam yiyorum midemi rahatsız edior sonra bana sürekli diorki çok yeme sonra çok uğraşıoruz yahu ben yemezsem zorlamazsam bu çocuk nasıl beslencek hiçç kafası basmıor bu konuya daha öncede demiştim ya dikkatini çekmior hiç yemek yemior olmam geçte geldiği için bnm neredeyse 1 aydır 1 kere yemek yediğimi gördü ama yadırgamıo

mymelcim bana hiç yakışmıor kendi rengim bnmde şansım hiç manikür pedikür yaptırmamış olmam

kendi setin yokmu onu versen berberine o anda yapsa havluna kadar yani şimdi zaten yapmada soğuma en yakın tarihte yaptır cnm epey bi süre gidemiceksin yine kuaföre çünkü

Kızlaaaarrr ben bıcı bıcıya gidiorummmmmm gelirim yinee annemde interneti yakalrsak girebilioruz yakalabilirsem gelirim çok okcaman öptümmm

benimkide sabah işe giderken bana 21 lik çıtır kıza gidiyorum diyor...(hamileyiz ya )kıskandıracak.ben de
git gözlerini oyarım diyorum..kahkaha göklerde....ellerimle de oyma işareti cadolozsun korkarım zaten diyor:84::84:

demekki bütün erkekler aynı cnm en iyisi umursamamak ama insanız bizde ya heleki hamile olunca çok daha hassas oluyor insan. benimki zaten yıllarca bekar hayatı yaşamış ailesinden uzak o yüzden aile yaşantısını bilmiyor yani eşinin beklentilerini aile reisliğini tam kavrayamadı hala. öyle bi durumda var ama yavaş yavaş öğrenicek inş. bu arada saçların hayırlı olsun güle güle kullan bundan sonra biz düşünücez kendimizi onlar düşünmesede bakıcaz kendimize hem kendimize hem bebişe

var ama yine de korkuyorum sanırım bekleyeceğim....
ilk bebeğim de yaptırdım şimdi korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…