2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlarrr esas olay nee Damlacığımızın eşi sefere gitti yolu açık olsun hayırla gidip hayırla gelsin zaman ikisinede su gibi geçsin ve Allah biran önce kavuştursun inşallaah. AMİNNNN

DAMLAAAAA

canım damlacım allah kavuştursun..zor bir durum ama biz yanındayız...allah yolunu açık etsin.zaman su gibi akıp geçsin...öpüyorum canım

Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız

damlacım tatlım benim zor biliyorum ama bebeğini düşünmen lazım...allahım sağlık versin kavuşursunuz...zaman çabuk geçecek bak göreceksin.öpüyorum seni ve yanındayım unutma

kızlar merhaba,
nasılsınız?
ben çok güzel uyudum ama sol kasığımda batma ile uyandım, büyüdükçe rahim bağlarını geriyor herhalde.
Damlacım eşin gitti mi? dün gece yatarken aklıma geldin biliyor musun acaba yarın mı p.tesi mi gidiyor diye düşündüm.
Allah kavuştursun canım, sağlıkla su gibi aksın geçsin günleriniz inşallah.

Meliscimmmm gözümüz yollarda kaldı, biz hanım kızımız nerelerde halsizlikle mi cebelleşiyor acaba derken, siz güzelleşme yolculuğuna çıkmışsınız. bu arada yine sarı değil biraz kumral yapsaydın da diplerin çıkınca göze batmazdı. güle güle kullan canım mis gibi olmuştur şimdi ama bir daha boyama tamam mı canım?

canıım kıyamamm sana ne kadar zorr ama Allahım sabrını versin kendimi senin yerine koydumda.. kötü oldum inanılmaz kötü oldumm..çabucak geçsin inşallah zaman canımm.. bebiş için tpğlamaya çalış kendinii.. üzme yeğenimizi dee

Damlacım aynı anda yazmışızi demek gönderdin eşini, bunlar güzel ayrılıklar öyle düşün, daha önce de konuştuk sende en güzel parçasını bırakıp gitti, geldiğinde de o en güzel parçayı beraber kucaklayacaksınız inşallah :)
tabi ki ağlayacaksın kim yapma dese senin için farketmeyecek, biz burdayız ne zaman istersen oturur konuşur, ağlaşırız da tamam mı canım.
kocan da bir telefon uzağında böyle düşün rahat geçir onsuz zamanlarını

bugün daha iyiyim şimdlik lekelenme yok....ama karnım indi nedenki puiko
sen nasılsın?
sevindim demek yatıp dinlenmek işe yarıyormuş.
şişkinlik hepimizin derdi, geçen gün kocaman karnım vardı ne kadar çabuk şiştim böyle dedim sonra bir anda iniverdi gaz mı bilmiyorum ama beni o kadar şişiren gaza da bravo yani
muhtemelen seninki de aynısıdır.

galiba tatlım....gaz ne kötüymüş helal olsun ona.....
nereye gitti gaz anlamadım uykumda yok oldu...

gamze tatlım nasılsın?

iyiyim canım lekelenmem az az geliyo koyu kahve yarın felan biter her halde canım söylemesi ayıptır kabız olmuşum :95: karnımı resmen sıkıştırıyor 2 gündür dr gitsem mi? kanamamı acar diye korkuyorum nerden cıktı anlamadım progestan ilaçımı yptı galiba dozunu 2 kat yükselti

canım zorlama kendini....kayısı ye iyi gelecektir.bol bol su....nasıl 2 kat kaç tane içiyorsun.....

....umarım hepiniz iyisinizdir???

dün randevum vardı doktorda 11+1 olmuş bebişim 4bucukda boyu olmuş....
ikili test yapıldı birde... inşallah herşey yolundadır sonuclarım haftaya kaldı ama sizler gibi ense kalınlıgı ile ilgili birşey demedi??sadece herşey yolunda oldugunu ve bir problem olmadıgını söyledi.
birde gebelik paketi diye birşey yaptırmamı istedi kan felan alındı ve idrar aldılar.

canım zorlama kendini....kayısı ye iyi gelecektir.bol bol su....nasıl 2 kat kaç tane içiyorsun.....

sabah akşam içiyorum 200 lükverdi. 2-3 gündür öyle kayısı bol bol su içtim ama banamısın demiyor göbişim 4-5 aylık oldu eşimde şaşırıyor şişkinlik ama diyorum kocaman değil daha bebeğimiz diyorum dün karnıma kayuyor hissetmek için ama daha cok ufak ben öylesine bakıyorum diyor kompostoyumu mu denesem bide

damlacım tatlım benim zor biliyorum ama bebeğini düşünmen lazım...allahım sağlık versin kavuşursunuz...zaman çabuk geçecek bak göreceksin.öpüyorum seni ve yanındayım unutma

çok zor mymel çok zor canım ama geçicek iyiki bebeğim var o büyürken zaman daha çabuk geçicek Allahın izniyle.. desteğin için teşekkür ederim canımm..

Amin canım benim.. Dün sabaha karşı gitti annemlere geldim eve dönmedim şimdi eve gitsem daha zor olucak heryerde eşyalarını gördükçe alışma süresini annemlerde geçiricem sonra annemle evime geçicem..Beraber geçiricez inşallah bu zor süreci..

canım gece aklına geldim demek ki çok mutlu oldumm ne kadar incesiniz hepiniz yaa..Allah kocamı başımdan eksik etmesin o kadar çok seviyoruz ki birbirimizi o yüzden bu kadar zor geliyor göndermek. Ama dediğin gibi bebeğimiz var onu büyütücem sizlerle beraber çok güzel geçicek vakit.. 2 kişi bekliyorum artık sabırsızlıkla :)

canım ben daha önce yazmışım.. bende de aynı sorun vardı çok rahatsız oldum kayısı falan fayda etmedi doktora söyledim suda eriyen magnezyumlardan verdi bana hemen etki ediyor çok rahatladım doktorunun telefonu varsa arayıp sor istersen çok rahat ediceksin. Ben hergün 1 tane içiyorum kas ağrılarına da iyi geliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…