Kızlarrr esas olay nee Damlacığımızın eşi sefere gitti yolu açık olsun hayırla gidip hayırla gelsin zaman ikisinede su gibi geçsin ve Allah biran önce kavuştursun inşallaah. AMİNNNN
DAMLAAAAA
canım damlacım allah kavuştursun..zor bir durum ama biz yanındayız...allah yolunu açık etsin.zaman su gibi akıp geçsin...öpüyorum canım
Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız
Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız
kızlar cinsiyet öğrenen var mı tahmin de olsa
kızlar cinsiyet öğrenen var mı tahmin de olsa
Merhabalar benım 1o+3 12 .haftamda muayenem var acaba bellı olurmu cok merak edıyorum
bisde perşembe gideceğizz dr.a 11.haftayı doldurmuş olacaağızz bende çok merak ediyorum canım ya..
mymel, sen nasıl oldun canım? bitti mi lekeler az da olsa geliyor mu?
sevindim demek yatıp dinlenmek işe yarıyormuş.bugün daha iyiyim şimdlik lekelenme yok....ama karnım indi nedenki puiko
sen nasılsın?
sevindim demek yatıp dinlenmek işe yarıyormuş.
şişkinlik hepimizin derdi, geçen gün kocaman karnım vardı ne kadar çabuk şiştim böyle dedim sonra bir anda iniverdi gaz mı bilmiyorum ama beni o kadar şişiren gaza da bravo yani
muhtemelen seninki de aynısıdır.
gamze tatlım nasılsın?
iyiyim canım lekelenmem az az geliyo koyu kahve yarın felan biter her halde canım söylemesi ayıptır kabız olmuşum :95: karnımı resmen sıkıştırıyor 2 gündür dr gitsem mi? kanamamı acar diye korkuyorum nerden cıktı anlamadım progestan ilaçımı yptı galiba dozunu 2 kat yükselti
canım zorlama kendini....kayısı ye iyi gelecektir.bol bol su....nasıl 2 kat kaç tane içiyorsun.....
damlacım tatlım benim zor biliyorum ama bebeğini düşünmen lazım...allahım sağlık versin kavuşursunuz...zaman çabuk geçecek bak göreceksin.öpüyorum seni ve yanındayım unutma
canıım kıyamamm sana ne kadar zorr ama Allahım sabrını versin kendimi senin yerine koydumda.. kötü oldum inanılmaz kötü oldumm..çabucak geçsin inşallah zaman canımm.. bebiş için tpğlamaya çalış kendinii.. üzme yeğenimizi dee
Damlacım aynı anda yazmışızi demek gönderdin eşini, bunlar güzel ayrılıklar öyle düşün, daha önce de konuştuk sende en güzel parçasını bırakıp gitti, geldiğinde de o en güzel parçayı beraber kucaklayacaksınız inşallah :)
tabi ki ağlayacaksın kim yapma dese senin için farketmeyecek, biz burdayız ne zaman istersen oturur konuşur, ağlaşırız da tamam mı canım.
kocan da bir telefon uzağında böyle düşün rahat geçir onsuz zamanlarını
sabah akşam içiyorum 200 lükverdi. 2-3 gündür öylekayısı bol bol su içtim ama banamısın demiyor göbişim 4-5 aylık oldu eşimde şaşırıyor şişkinlik ama diyorum kocaman değil daha bebeğimiz diyorum dün karnıma kayuyor hissetmek için ama daha cok ufak ben öylesine bakıyorum diyor kompostoyumu mu denesem bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?