....umarım hepiniz iyisinizdir???
dün randevum vardı doktorda 11+1 olmuş bebişim 4bucukda boyu olmuş....
ikili test yapıldı birde... inşallah herşey yolundadır sonuclarım haftaya kaldı ama sizler gibi ense kalınlıgı ile ilgili birşey demedi??sadece herşey yolunda oldugunu ve bir problem olmadıgını söyledi.
birde gebelik paketi diye birşey yaptırmamı istedi kan felan alındı ve idrar aldılar.
canım ben daha önce yazmışım.. bende de aynı sorun vardı çok rahatsız oldum kayısı falan fayda etmedi doktora söyledim suda eriyen magnezyumlardan verdi bana hemen etki ediyor çok rahatladım doktorunun telefonu varsa arayıp sor istersen çok rahat ediceksin. Ben hergün 1 tane içiyorum kas ağrılarına da iyi geliyormuş.
....umarım hepiniz iyisinizdir???
dün randevum vardı doktorda 11+1 olmuş bebişim 4bucukda boyu olmuş....
ikili test yapıldı birde... inşallah herşey yolundadır sonuclarım haftaya kaldı ama sizler gibi ense kalınlıgı ile ilgili birşey demedi??sadece herşey yolunda oldugunu ve bir problem olmadıgını söyledi.
birde gebelik paketi diye birşey yaptırmamı istedi kan felan alındı ve idrar aldılar.
maşallah kocaman olmuş bebişin
Sonuçların iyi olmasına sevindim darısı başımaaaa
doğru söylüyorsun dr.umu arıyayım en iyisi sağol canım olmazsa dr.uma söyliyeyim ilaçın adı versin cok sıkıştırıyor(
Gözün aydın canım. Benim doktorumda ense kalınlığını söylememişti ama ultrasondan sonra verdiği kağıdın üzerinde yazıyordu. Kağıda bi bak istersen orda yazıyor olabilir.
ilk Öncelikle tekrar Allah kavuştursun tez vakitte yine beraber olursunuz inşallah canım.....
cok sagol birde ikili testin sonucu belli olsa.ultrason fotorafınımı diyorsun ondamı yazıyor...
sağol canım çok teşekkürler. Ultrason fotosu değil ama ultrasondan çıktıktan sonra sonuç kağıdı verdiler bana ordan okudum. Sadece kan sonucunu 4 gün sonra aldım. Sana hepsini sonra vericekler demek ki..
ok anladım tşk ederim.daha henüz birşey vermediler.
sanırım dün kontrolde bir terslik olsa derdi ense kalınlıgı ile alaklı o yüzden icim azda olsa rahat
birde ikili testin sonucunuda alsam bir oh cekerim.
1ay sonra tekrar randevum var o zaman cinsiyetde belli olur inşallah birde 4lü test yapılacak o zaman.
bebişim dün kendini yaymış ayaklarını yukarı kaldırmış dedi doktor ve sanırım elide yüzüne dogru uzatmıştı cok tuhaf birşey ya bebişim kendini iyice belli etmeye başladı bunda bir ay önce cok ufak birşeydi yaaaaa annesi yesin onu
slm arkadaşlar bişey sorucam kafama takıldı 12 haftasında kontrole gidipte folikasit alımı durdurulan arkadş varmı aranızda bana daha folikasit kullanma dedi doktorum onun yerine gylafon diye bir demir hapı verdi kafama takıldı
tşk ederim cnm senin bebiş nekadarlık cinsiyeti bellimi ufaklığınevet canım doğru 12.haftadan sonra folik asidin bi faydası kalmıyor artık. Ek vitaminlere geçiliyor merak etme.
evet canım doğru 12.haftadan sonra folik asidin bi faydası kalmıyor artık. Ek vitaminlere geçiliyor merak etme.
selam kızlar nabersiniz?
ben folic asit kullanmaya devam ediyorum doktorum prof ve kullanmaya devam et dedi. başka ilave vitaminde vermedi şimdilik gerek yok dedi.
tşk ederim cnm senin bebiş nekadarlık cinsiyeti bellimi ufaklığın
inşallah bebişlerimizin hicbiri utanmazda kendini gösterir ama oluyor öyle durumlardaEvet canım sorun olsa söylerdi içini ferah tut.. Her geçen gün daha güzel oluyor bebişlerimiz Allah hepimizin kucağında nasip etsin inşallah sağlıkla..1 ay sonra öğrenirsin canım cinsiyetini utangaçlık yapmazsa bebiş
slm arkadaşlar bişey sorucam kafama takıldı 12 haftasında kontrole gidipte folikasit alımı durdurulan arkadş varmı aranızda bana daha folikasit kullanma dedi doktorum onun yerine gylafon diye bir demir hapı verdi kafama takıldı
Selam güzel anneler..
Damlacığım Allah kavuştursun canım,bizler hep burdayız
Biz kısacık tatilciğimizi yaptık geldik
Bol oksijen aldık,doğal doğal beslendik.
Gene doğal bir sürü şeyle geri döndük
Sizler nasılsınız?
benim bebiş 13 haftalık ama 1 hafta önden gidiyormuş 14 haftalık oldu artık tosunumCinsiyeti ikili testte bakan doktor kıza benziyor dedi 1 hafta sonra kendi doktorum erkek gibi sanki dedi o yüzden bilemiyoruz bi dahaki kontrolde kesinleşir 20 gün sonra falan giderim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?