2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Umarım olmuştur,çünkü sırf onun için gittim
Tam 2 saat yürüdük eşimle sıpamız için

Amiin biz hep kızımız olsun istedik ama oğluşumuz da olursa başımızın tacı tabi. İlk çocuğum olacak ilk göz ağrım :) Bende okuyorum ara ara çok heyecanlı oluyor Allah bizlere de göstersin o günleri inşallahh.

Umarım olmuştur,çünkü sırf onun için gittim
Tam 2 saat yürüdük eşimle sıpamız için

ne güzel bebiş bol bol temiz hava almış keşke bende yürüye bilsem eşim çalışıyor bugün yalnız canım çıkmak istemedi birde sanırım tansiyonum düşüyor biraz ayakta kalsam bayılacakmış gibi oluyorum

amin en yakın zamanda inşallah bizde görürüz hayırlısıyla ben ilk hamileliğimden birşey anlamadım öyrendiğimde üç aylıktı zaman çok çabuk geçti bir baktım doğmuş bile mart yedide yedi yaşında olucak oğlum ama bu hamileliğimde çok heyecanlıyım zaman birtürlü geçmiyor sanki 13 hafta değilde bir sene geçmiş gibi geldi senin için daha heyecanlıdır ilk çocuk daha bir başka oluyor

neden cogumuzun icinde kız geciyor ya erkek olursa
zaten ne olursa olsun saglıklı olsunda bazen kızım diye seviyorum konuşuyorum bebişimle bazende ogluşum diye seviyorum bebişimi artık ne oldusa ........

zaten icimden kız geciyor ama erkek olursa ismi coktan hazır kız olursa daha henüz bir isim düşünemedik.....

evet canım doğru 12.haftadan sonra folik asidin bi faydası kalmıyor artık. Ek vitaminlere geçiliyor merak etme.

selam kızlar bana doktorum folik asiti kullanma demedi amaa üstüne birde demir hapı verdi bu durumda benim ne yapmam gerek???

canım benim içimden erkek geçiyordu ama doktor perşembe kıza benziyor dedi sağlıklı olsunlarda kız olmuş erkek olmuş önemi yok sonuçta ne olursa olsun bizim meleklerimiz onlar

Yürüyüşe ben de başlayamadım henüz maalesef.
İşte böyle ara sıra kaçamaklarda oluyor.
Havalar ısınsa çok iyi olacak yürüyüş yapmak..

oh çok iyi yapmışsın şimdi temiz havayı alınca uyuyodur senin tospalak :))

Gündüz uyudu uyudu tabii,gece beni hiç uyutmadı kuzum
Tüm gece kasık ağrıları ve kramplarla uğraştım.
Ama o kadar gezmeye dolaşmaya da normal yani

oo bayaa geç öğrenmişsin ben 4 haftalık öğrendim regl olmam gereken günde :) Ne güzel kocaman olmuş oğlun inşallah birde kızın olur sağlıklı.. Valla çok heyecanlıyım ben merak ediyorum nasıl olucak,iyi bir anne olabilecek miyim,kime benziyor,kız mı erkek mi, huyu nasıl olacak falan çatlıyorum hatta meraktan ama geçicek zaman bak oğlun 7 yaşına gelmiş dün gibidir doğduğu zamanlar. Bızdıklarımız da büyüyecek inşallah..

Ya ben kız çocuklarını daha bi çok seviyorum eşim de öyle. Herkesin gönlünden geçen başka oluyor tabiki sağlıklı olması, hayırlı bi evlat olması herşeyden önce geliyor.İkisi de canımız, kanımız sonuçta. Ben birazda bencillik yapıyorum kız isterken hani kızlar anneyle daha bi yakın olurlar ilerki zamanlarda. Erkekler evlenince biraz daha kopuyorlar ama kızlar öyle olmuyor..Allah hayırlı evlatlar versin inşallah tek dileğim o benim..

canım benim içimden erkek geçiyordu ama doktor perşembe kıza benziyor dedi sağlıklı olsunlarda kız olmuş erkek olmuş önemi yok sonuçta ne olursa olsun bizim meleklerimiz onlar

tabi canım ne olursa olsun onlar bizim canımız meleklerimiz herşeyimiz yeterki saglıklı olsunlar saglıklı büyüsünler bebişlerimiz

damlacım dün gece göndermişsin eşini.aslında gece 3 gibi netteydim sana da yazdım görmedin sanırım.Allah kavuştursun.Allah daha kötü ayrılıklar yaşatmasın canım bunlar güzel olanları şükür ki.inşallah 6 ay sonra hem bebişine hem kocişine kavuşucaksın inşallah.

Benim içimden hiçbir şey geçmiyor:44:
Ama eşim erkek delisi olduğu için
az da olsa aşinalık kazansın diye kızım diye seviyorum onun yanında
O yokken ise sadece bebeğim diyorum

doktorada gitmek olmasa nerdeyse evden çıkmıycam sizdede bayılma hissi oluyormu merak ediyorum kasık ağrılarım kramplarım benimde çok

selam kızlar bana doktorum folik asiti kullanma demedi amaa üstüne birde demir hapı verdi bu durumda benim ne yapmam gerek???

Canım biz böyle konuşunca kafanız karışmasın.Herkes kendi doktoru ne derse onu yapsın bence. Çünkü her doktor farklı bi sistem uyguluyor. En doğrusu doktorunun söylediklerini dinlemen.Devam et dediyse devam etmelisin demir hapını da kullan canım..

doktorada gitmek olmasa nerdeyse evden çıkmıycam sizdede bayılma hissi oluyormu merak ediyorum kasık ağrılarım kramplarım benimde çok

doktora gitmesem benimde evden çıkacağım yok ama bayılma hissi falan değil benimkisi isteksizlik sadece.bu arada 2gündür falan kasık ağrılarım yok benim korkmaya başladım ben.yarın o yüzden doktora gitcem.inşallah bir problem yoktur yaaa

benim eşimde diyor kız ama dedigin gibi herşeyden önce tabiki sağlıklı olması, hayırlı bi evlat olması.
erkekde olsa kızda olsa yine cok heyecanla beklerim yinede mutlu olurum allahım bize saglık versin

Sağol Sevalcim amiinn.. Görmemişim canım yazdığını leyla gibiydim zaten. Skype yüklüyoduk bilgisayarıma kocacımla.. Şöyle bi baktım foruma ama görmemişim yazdığını tatlım..

Tansiyonun düşük olabilir mi canım? Benim genelde düşüktür şimdi çok ayakta kalınca öyle bi his oluyo uzanınca geçiyor. Tansiyonuna bi baktır istersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…