Canım biz böyle konuşunca kafanız karışmasın.Herkes kendi doktoru ne derse onu yapsın bence. Çünkü her doktor farklı bi sistem uyguluyor. En doğrusu doktorunun söylediklerini dinlemen.Devam et dediyse devam etmelisin demir hapını da kullan canım..
Benim içimden hiçbir şey geçmiyor:44:
Ama eşim erkek delisi olduğu için
az da olsa aşinalık kazansın diye kızım diye seviyorum onun yanında
O yokken ise sadece bebeğim diyorum
Canlarım iyi pazarlar diliyorum hepinize.. Güzel dilekleriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Şu an hissettiklerimi yazmam imkansız zaten ekranı zor görüyorum çünkü sürekli ağlıyorumAğlamak istemiyorum bebeğimi düşünüyorum ama elimde değil tabi. Hep böyle olur gittikten sonra ilk ve son 2 hafta kabus gibi geçer. Ama şimdi hormonların da etkisiyle daha bi zor oldu ayrılmak. Zaten havaalanına bile gidemedim babam götürdü yoksa bırakamazdım kocamı.. inşallah zaman su gibi akıp geçer hem yavrularımıza hem de ben kocacığıma kavuşurum...Yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim, iyiki varsınız
....umarım hepiniz iyisinizdir???
dün randevum vardı doktorda 11+1 olmuş bebişim 4bucukda boyu olmuş....
ikili test yapıldı birde... inşallah herşey yolundadır sonuclarım haftaya kaldı ama sizler gibi ense kalınlıgı ile ilgili birşey demedi??sadece herşey yolunda oldugunu ve bir problem olmadıgını söyledi.
birde gebelik paketi diye birşey yaptırmamı istedi kan felan alındı ve idrar aldılar.
ya bu arada sanırım en tombiş anne ben olcam yahuuu....
fotolara bakıyorumda hepiniz ne güzel zayıfsınız
haa bu arada esrantcim benim beklenen tarih 15eylül oldu ......
Damlacığım senin erken döllenme mi olmuş canım ?
Selam güzel anneler..
Damlacığım Allah kavuştursun canım,bizler hep burdayız
Biz kısacık tatilciğimizi yaptık geldik
Bol oksijen aldık,doğal doğal beslendik.
Gene doğal bir sürü şeyle geri döndük
Sizler nasılsınız?
Yok Esracım normal benim. 12.haftadan sonra bebek 1 hafta öne geçti ama döllenme zamanında olmuş.
canım Allah kavuştursun zor bir süreç olacak senin için ama bizler varız tabi eşinin yerini tutamayız ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu süreç
Insallah cabucak geçicek canım hepimiz çabucak geçsin istiyoruz bebeklerimize kavuşmak için. Ben 2 kat fazla çabuk geçsin istiyorum ikisine kavuşmak için :) Sizlerle daha güzel ve rahat geçicek zaman iyiki varsınız canım..
hoş geldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim
Hoşbuldum Özgecim,teşekkür ederim
canım hayırlı olsun sonuçlar güzel çıkmış maşallah size
Sen benim resimleri görmedin sanırım
haoşgeldin buarada canım temiz hava yaramıştır inşallah bebişine
sagolsın birde ikili testimin sonucları belli olursa daha güzel olur herşey
gayet normal görünüyorsun ama canım öyle abartılı birşeyin yok yani ....
ben bir ay önce 71dim doktorda tartıldıgım zmaan dün tekrar tartıldım 72 olmuşumoffffofff
Ben henüz kilo almadım iştahsızlıktan.
Alırsam da kontrollü almam gerekecek,bakacağız artık.
Bu arada listede düzenlemeni yaptım canım[/B]
Anladım canım.
Maaşallah o zaman annesi çok güzel bakıyor kuzusuna
damla alaah kavuştursun zaman su gibi akıp geçer inşallah
Babası çok güzel bakıyordu sağolsun hep elleriyle besledi bizi canım kocam...Gitmeden söz verdirdi bana benim baktığım gibi besleniceksin diye şimdi aynı düzene devam etmeye çalışıyorum tatlım..
Amiin canım çok sağol..
Babası çok güzel bakıyordu sağolsun hep elleriyle besledi bizi canım kocam...Gitmeden söz verdirdi bana benim baktığım gibi besleniceksin diye şimdi aynı düzene devam etmeye çalışıyorum tatlım..
Amiin canım çok sağol..
hayırlısıyla gidip gelir inş eşin cok zordur mutlaka ama aılen yanında en azından goz acıp kapayıncaya kadar gıder gelır ınş
Tabii ki bakacak annesi bakmaz mı hiç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?