2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya benim doktor çok bişe konuşmuyor ki.bende sağolun sizlerin doktorlarınızın söylediği ,internetten okuduğum şeyler hakkında sorular sorruyo+rum.zor konuşan bir adam.13+2 olduk bugün.neyse yarın başka doktora gitcem zaten ona sorayım en iyisi.

Benim içimden hiçbir şey geçmiyor:44:
Ama eşim erkek delisi olduğu için
az da olsa aşinalık kazansın diye kızım diye seviyorum onun yanında
O yokken ise sadece bebeğim diyorum

ya bu arada sanırım en tombiş anne ben olcam yahuuu....
fotolara bakıyorumda hepiniz ne güzel zayıfsınız

haa bu arada esrantcim benim beklenen tarih 15eylül oldu ......

kızlar bu sene kız senesi olacak içime öyle doğuyor. geçen sene kimle konuşsam erkekti. bilmiyorum bakalım merkalardayız

canım Allah kavuştursun zor bir süreç olacak senin için ama bizler varız tabi eşinin yerini tutamayız ama elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız.İnşallah göz açıp kapayıncaya kadar geçer bu süreç

canım hayırlı olsun sonuçlar güzel çıkmış maşallah size

hoş geldin canım tatilinizin güzel geçmesine sevindim

canım hayırlı olsun sonuçlar güzel çıkmış maşallah size

sagolsın birde ikili testimin sonucları belli olursa daha güzel olur herşey

Sen benim resimleri görmedin sanırım

gayet normal görünüyorsun ama canım öyle abartılı birşeyin yok yani ....
ben bir ay önce 71dim doktorda tartıldıgım zmaan dün tekrar tartıldım 72 olmuşum offffofff

haoşgeldin buarada canım temiz hava yaramıştır inşallah bebişine

Umarım yaramıştır,her şey onun için

Ben henüz kilo almadım iştahsızlıktan.
Alırsam da kontrollü almam gerekecek,bakacağız artık.

Bu arada listede düzenlemeni yaptım canım

Ben henüz kilo almadım iştahsızlıktan.
Alırsam da kontrollü almam gerekecek,bakacağız artık.

Bu arada listede düzenlemeni yaptım canım[/B]

sagol cnm .....
yaa ben fazla yemiyorum akşamlarıda hic yedigim yok hamile oldugumdan beri bendede iştahsızlık var.
sabah kavhaltı hic yapamam midem kaldırmıyor onun yerine ögle hafif yemek yeme calışıyorum veya ona benzer ama fazla degil akşam yemegindede fazla yiyemiyorum midem yüzünden ama yinede 1kilo almışım ben tatlıyı seven insan onu bile yemiyorum artık cünkü oda ilgimi cekmiyorartık

Anladım canım.
Maaşallah o zaman annesi çok güzel bakıyor kuzusuna

Babası çok güzel bakıyordu sağolsun hep elleriyle besledi bizi canım kocam...Gitmeden söz verdirdi bana benim baktığım gibi besleniceksin diye şimdi aynı düzene devam etmeye çalışıyorum tatlım..

damla alaah kavuştursun zaman su gibi akıp geçer inşallah

Amiin canım çok sağol..

hayırlısıyla gidip gelir inş eşin cok zordur mutlaka ama aılen yanında en azından goz acıp kapayıncaya kadar gıder gelır ınş

Tabii ki bakacak annesi bakmaz mı hiç

hayırlısıyla gidip gelir inş eşin cok zordur mutlaka ama aılen yanında en azından goz acıp kapayıncaya kadar gıder gelır ınş

evet çok şükür ailem yanımda hepsi deli divane oluyor dünden beri Allah eksikliklerini göstermesin... Insallah cabucak gecer canım tesekkur ederim..

Tabii ki bakacak annesi bakmaz mı hiç

bakarım minik kuzum o benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…