evet çok şükür ailem yanımda hepsi deli divane oluyor dünden beri Allah eksikliklerini göstermesin... Insallah cabucak gecer canım tesekkur ederim..
bakarım minik kuzum o benim
Aklıma ne geldi biliyor musun
Eşim askere gitti,tabii o zamanlar sevgiliyiz,evli ya da nişanlı falan değiliz..
E haliyle ağlamalar,sızlanmalar falan..
Bizim birlikte yazdığımız bir günlüğümüz vardı.
Gittiğinin bir gün sonrası şöyle yazmışım:
"Üzülme,göz açıp kapayıncaya kadar geçer diyorlar ama ben dünden beri bekliyorum henüz bitmedi.
Hani ne zaman bitecek bu askerlik:26:"
Geçen gün okudum da tekrar,ne zaman okusam gülerim o satırlarıma
Esra ya çok tatlısın valla güldürdün beni şu halimle
Babası çok güzel bakıyordu sağolsun hep elleriyle besledi bizi canım kocam...Gitmeden söz verdirdi bana benim baktığım gibi besleniceksin diye şimdi aynı düzene devam etmeye çalışıyorum tatlım..
Amiin canım çok sağol..
damlacım benim eşimde askeri personel o yüzden hasreti çok iyi bilirim. sana küçük bi teselli cümlesi yazmak istiyorum... ben bu cümleyi hep yazardım gidişlerinde....
seni benden ayıran yollara kızamam... çünkü yine o yollar seni bana getirecek...
allahım tez zamanda kavuştursun
doktora gitmesem benimde evden çıkacağım yok ama bayılma hissi falan değil benimkisi isteksizlik sadece.bu arada 2gündür falan kasık ağrılarım yok benim korkmaya başladım ben.yarın o yüzden doktora gitcem.inşallah bir problem yoktur yaaa
çok güzeldi cnm ağlattın benizaten dün akşamdan beri sinirlerim bozuk durdukyere ağlıyorum hamilelik psikolojisi sanırım
Canım sen gül diye paylaştım zaten,ben de ne zaman okusam gülerim
Ne psikopatmışım yahu
Damlacım kıyamam sana Allahtan annendesin sana çok iyi bakacak oda elleriyle besleyecek ne güzelEşinede sanada Allah sabırlar versin ama bide şöyle düşün çocuğunuza anlatacak çok şeyiniz olacak hatta yazışmalarınız kaydet ilerde okutursun anısı kalır. Bak ben sana himileyken babanla şu kadar ayrı kaldık diye. Oda göğsüne yaslanır aşkınızın anılarını dinler Teknolojinin nimetlerinden yararlanalım hep birlikte bu zor ama heyca : dolu yolculuğumuzu güle oynaya geçirelim inşallah.
merhaba kızlar oku oku bitmedi geçmiş 2günde baya yol almışsınız damlacım allah kavuştursun canım tez zamanda eşin kollarına geri döner inş. eee neler yapıyorsunuz bakalım esracım tatil nasıldı yaradımı sana bebişe bende çok istiyorum gezeyim yürüyüş yapayım falan ama havalar çok soğuk benim çıkmam demek oğlumunda yanımda olması demek hastalıkla hç uğraşamam valla hiç çekilmiyor bahar gelse şöyle kuşlar çiçek açmış ağaçlar güneş falan sıkıldım karanlıktan artık
merhaba kızlar oku oku bitmedi geçmiş 2günde baya yol almışsınız damlacım allah kavuştursun canım tez zamanda eşin kollarına geri döner inş. eee neler yapıyorsunuz bakalım esracım tatil nasıldı yaradımı sana bebişe bende çok istiyorum gezeyim yürüyüş yapayım falan ama havalar çok soğuk benim çıkmam demek oğlumunda yanımda olması demek hastalıkla hç uğraşamam valla hiç çekilmiyor bahar gelse şöyle kuşlar çiçek açmış ağaçlar güneş falan sıkıldım karanlıktan artık
dmlonr Allah kavuştursun bu süreciniz su gibi akıp geçsin inş.
merhaba kızlar bi kaç gündür giremedim sayfaya umarım iyisinizdir
kızlar benim karnım indi nedendir ki gazdan kurtuldum mu acaba
Canım çok güzeldi tatilcik
Ben çok mutlu oldum,umarım meleğim de sevmiştir
merhaba deruscum,ben iyiyim çokkk,sen nasılsın ?
benimde öyleydi canımsabah akşam içiyorum 200 lükverdi. 2-3 gündür öylekayısı bol bol su içtim ama banamısın demiyor göbişim 4-5 aylık oldu eşimde şaşırıyor şişkinlik ama diyorum kocaman değil daha bebeğimiz diyorum dün karnıma kayuyor hissetmek için ama daha cok ufak ben öylesine bakıyorum diyor kompostoyumu mu denesem bide
çok zor mymel çok zor canım ama geçicek iyiki bebeğim var o büyürken zaman daha çabuk geçicek Allahın izniyle.. desteğin için teşekkür ederim canımm..
ondan bir parça hasretini dindirir.allahım yardımcın olsun....
Selam güzel anneler..
Damlacığım Allah kavuştursun canım,bizler hep burdayız
Biz kısacık tatilciğimizi yaptık geldik
Bol oksijen aldık,doğal doğal beslendik.
Gene doğal bir sürü şeyle geri döndük
Sizler nasılsınız?
slm esrant....
tatil küçük minoşa çok yaramış olmalı.....
çok tatlısın Esracım sağol
Ne güzel şeyler yazmışsın valla gözümde canlandırdım bi an kucağımda meleğim beni dinlerken.Allah o günleri de göstersin inşallah.. Az önce azcık ağladım yine sonra bebeğimle konuştum o bizi henüz duymasada biz hep onunla konuşuyoruz. Özür diledim ondan ağladığım için ama dedim babanı çok seviyorum, çok özlüyorum sende tanıdığında çok seviceksin o yüzden ağlıyorum sakın sen üzülme annen çok iyi dedim.. Kıyamam ben minik kuzuma o da üzülmesin benimle beraber..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?