Ayy kızlar canınız çektiyse yapıp yiyin de gönlü kalmasın bebişlerinizin
Pff uzun zamandır ilk defa yemek yaptım
Ama en zor kısmı,onları yemek
Ayy kızlar canınız çektiyse yapıp yiyin de gönlü kalmasın bebişlerinizin
Pff uzun zamandır ilk defa yemek yaptım
Ama en zor kısmı,onları yemek
amanınn 5.aydan sonra hastanede mi yatmış ben mi yanlış anladım? Allah analı babalı büyütsün minik bi kız gelmiş
kendi yapınca yiyemiyor insan yaaaa ben şahsen biyere gittim mii nası yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi AMAA evde maalesef hiiç çekici gelmiyorr..
kendi yapınca yiyemiyor insan yaaaa ben şahsen biyere gittim mii nası yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi AMAA evde maalesef hiiç çekici gelmiyorr..
cesss izmirdekilereeee kısır yapsınnnnnn
kızlar buarada ben yarın öğlen güne gitcem öğleden sonra nette olmam haberiniz olsun.
ofoffff benim daha öyle bir fırsatım olmadı biryere gidipde yemek yemek.hamile oldum olalı ben yapıyorum yapabildigim kadar yemek vs......şahsen hergün yapasım gelmiyor mutfakta midem bulanıyor cogu zaman eşime diyorumki bizim ev kokuyor bana güler burnum cok hassas olmuş cok kötü bi kurtulamadm.eşim işden gelince bazen yemek yapmamış oluyorum yemek yokmu der yok derim anla beni derim birşey demez şükür.....ama zor bir durum kızlar
merhaba bende 2011 eylül anne adayıyım...
sen de haklı olabilirsin ama bazen de iyi oluyor yani aa evet bunu yiyebilirim diyebiliyor insan.aynenn! burada yiyeceklerden bahsedilmesi olmuyor ki herkes hamiş sonuçtaaa
Gerçekten de işin çok zormuş canım..
Evet ya bu koku hassasiyeti de ne böyle?
Dün eşim işten geldi,dedim biri yanında sigara mı içti
Hayır dedi,sonra bi hatırladı bi ara sigara kullanan bi arkadaşı yanına oturmuş.
Yok artık dedi bana
Güldüm ben de
Gerçekten de işin çok zormuş canım..
Evet ya bu koku hassasiyeti de ne böyle?
Dün eşim işten geldi,dedim biri yanında sigara mı içti
Hayır dedi,sonra bi hatırladı bi ara sigara kullanan bi arkadaşı yanına oturmuş.
Yok artık dedi bana
Güldüm ben de
Evet haklısın,bana da bu durum çok garip gelirdi yaşamadan önce ama şimdi anlıyorum ne zor olduğunu
Ayy hiç alışamadım ben şu gün ortamlarına
Sana iyi eğlenceler canım
evet eveeett hatta geçen hafta çıkmıştı hastaneden bu hafta doğurmuş belkide hazırlıklar için çıktı hazırlandı döndü
daha bomba geçen tv de sinem güven i izliorum kadın doğuma 4 ay kala odasını ayarlamış amerkan hastanesinde süslemelerini halletirmiş catering firması ile tüm organizasyonu yapmış yuhaannnziiiii dedim ama işte kısmet olmamış drunun işi çıkınca mecbur yeşilköydeki international e gitmiş orda doğurmuş
cok fena bir durum...her yer kokar gibi oldu artık bitsin gitsin bu durum cok kötü bu durumu bilmeyen anlayamaz zaten.
birde öksürünce birden kusmam geliyor zor tutuyorum kendimi kusmamak icin bunu yaşayan varmı sizlerden ?????????cok merak ettim
evlendiğimden beri 3 ayrı güne katıldım hepsininde seviyesini düşürdümmm ondan acayip rağbet görürüm gün olaylarındanhatta sürekli birilerinin gününe konuk giderim
daha bombası şuan içinde olduğum günde en küçük bnm en büyük 60 küsür yaşında ben hamilelikten onlar menapozdan darlanıp duruoruzzz pek eğlenceli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?