2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Ayy kızlar canınız çektiyse yapıp yiyin de gönlü kalmasın bebişlerinizin

Pff uzun zamandır ilk defa yemek yaptım
Ama en zor kısmı,onları yemek

Ayy kızlar canınız çektiyse yapıp yiyin de gönlü kalmasın bebişlerinizin

Pff uzun zamandır ilk defa yemek yaptım
Ama en zor kısmı,onları yemek

kendi yapınca yiyemiyor insan yaaaa ben şahsen biyere gittim mii nası yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi AMAA evde maalesef hiiç çekici gelmiyorr..

amanınn 5.aydan sonra hastanede mi yatmış ben mi yanlış anladım? Allah analı babalı büyütsün minik bi kız gelmiş

evet eveeett hatta geçen hafta çıkmıştı hastaneden bu hafta doğurmuş belkide hazırlıklar için çıktı hazırlandı döndü

daha bomba geçen tv de sinem güven i izliorum kadın doğuma 4 ay kala odasını ayarlamış amerkan hastanesinde süslemelerini halletirmiş catering firması ile tüm organizasyonu yapmış yuhaannnziiiii dedim ama işte kısmet olmamış drunun işi çıkınca mecbur yeşilköydeki international e gitmiş orda doğurmuş

cesss izmirdekilereeee kısır yapsınnnnnn

kızlar buarada ben yarın öğlen güne gitcem öğleden sonra nette olmam haberiniz olsun.

kendi yapınca yiyemiyor insan yaaaa ben şahsen biyere gittim mii nası yiyorum kıtlıktan çıkmış gibi AMAA evde maalesef hiiç çekici gelmiyorr..

ofoffff benim daha öyle bir fırsatım olmadı biryere gidipde yemek yemek.hamile oldum olalı ben yapıyorum yapabildigim kadar yemek vs......şahsen hergün yapasım gelmiyor mutfakta midem bulanıyor cogu zaman eşime diyorumki bizim ev kokuyor bana güler burnum cok hassas olmuş cok kötü bi kurtulamadm.eşim işden gelince bazen yemek yapmamış oluyorum yemek yokmu der yok derim anla beni derim birşey demez şükür.....ama zor bir durum kızlar

Evet haklısın,bana da bu durum çok garip gelirdi yaşamadan önce ama şimdi anlıyorum ne zor olduğunu

cesss izmirdekilereeee kısır yapsınnnnnn

kızlar buarada ben yarın öğlen güne gitcem öğleden sonra nette olmam haberiniz olsun.

Ayy hiç alışamadım ben şu gün ortamlarına
Sana iyi eğlenceler canım

Gerçekten de işin çok zormuş canım..
Evet ya bu koku hassasiyeti de ne böyle?
Dün eşim işten geldi,dedim biri yanında sigara mı içti
Hayır dedi,sonra bi hatırladı bi ara sigara kullanan bi arkadaşı yanına oturmuş.
Yok artık dedi bana
Güldüm ben de

aynenn! burada yiyeceklerden bahsedilmesi olmuyor ki herkes hamiş sonuçtaaa
sen de haklı olabilirsin ama bazen de iyi oluyor yani aa evet bunu yiyebilirim diyebiliyor insan.
hatta sana şöyle söyleyeyim tv'de eğer yemek masası filan görüyorsam özellikle bakıyorum ne yiyorlar diye çünkü bazen ne yesem diye düşünmekten yoruluyorum.

cok fena bir durum...her yer kokar gibi oldu artık bitsin gitsin bu durum cok kötü bu durumu bilmeyen anlayamaz zaten.

birde öksürünce birden kusmam geliyor zor tutuyorum kendimi kusmamak icin bunu yaşayan varmı sizlerden ?????????cok merak ettim

cok fena bir durum...her yer kokar gibi oldu artık bitsin gitsin bu durum cok kötü bu durumu bilmeyen anlayamaz zaten.

birde öksürünce birden kusmam geliyor zor tutuyorum kendimi kusmamak icin bunu yaşayan varmı sizlerden ?????????cok merak ettim

Evet haklısın,bana da bu durum çok garip gelirdi yaşamadan önce ama şimdi anlıyorum ne zor olduğunu

Ayy hiç alışamadım ben şu gün ortamlarına
Sana iyi eğlenceler canım

evlendiğimden beri 3 ayrı güne katıldım hepsininde seviyesini düşürdümmm ondan acayip rağbet görürüm gün olaylarından hatta sürekli birilerinin gününe konuk giderim

daha bombası şuan içinde olduğum günde en küçük bnm en büyük 60 küsür yaşında ben hamilelikten onlar menapozdan darlanıp duruoruzzz pek eğlenceli

bugün tahlil sonuçlarım faxlandı bana özelde kendi isteğimle yaptırdığım tahliller
kanım 34e şekerim 55e düşmüş hep sınırın altında yarın dr. sorucam kan hapı var onu verir herhalde şekeri ne yaparız acep??hamilelikte hipoglisemi mi ne deniyormuş çok kötü değilmiş olabiliyormuş diye okudum ama sürekli düşük olursa çocuğa zararlıymış galiba beslenme listesi önericek..baş ağrım felaketti 2 haftadır meğerse bundanmış yahuuuuu...
sizde arada baktırın kızlar şeker tahlili basit bir test parmak ucundan pıt diye bakıyorlar her ne kadar ben ondan bile korksamda

hay allahım ya 4 ay önceden oda ayarlamak yuh artık

Evet kesinlikle yaşayan bilirmiş!

Hımm bilmiyorum canım ama birden ani bir refleks sonucu oluyor sanırım..

cccccccc çok fazla ccccc hoşgeldinnn cnmmmmm ne kadarlık hamilesinnnn

buaarada kızlar ben azcık kestireyimmm uyuyscağımm fena oldummm sanki uyanık olsam kuscamm gelirim yinee öptümm

Çok şekersin yaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…