evlendiğimden beri 3 ayrı güne katıldım hepsininde seviyesini düşürdümmm ondan acayip rağbet görürüm gün olaylarındanhatta sürekli birilerinin gününe konuk giderim
daha bombası şuan içinde olduğum günde en küçük bnm en büyük 60 küsür yaşında ben hamilelikten onlar menapozdan darlanıp duruoruzzz pek eğlenceli
Evet kesinlikle yaşayan bilirmiş!
Hımm bilmiyorum canım ama birden ani bir refleks sonucu oluyor sanırım..
cccccccc çok fazla ccccc hoşgeldinnn cnmmmmm ne kadarlık hamilesinnnn
buaarada kızlar ben azcık kestireyimmm uyuyscağımm fena oldummm sanki uyanık olsam kuscamm gelirim yinee öptümm
bende 3 aylık hamileyim mide bulantılarm azda olsa azaldı gerçekten hamilelik her kadının yaşaması gerekn mükemmel bir duygu diyip konuya giriş yapıyorum
en önemlisi bebişlerimizin iyi olmaları bunlarda gelir gecer artık
sizlere iyi sohbetler canım ben kacar
o zaman hoşgeldin aramızaa nerelerdensin?
hoşbuldum cnm ben istanbuldan katılıyorum aranıza beylikdüzü
anaaaaammm komşum gelmiş neresindesin beylikdüzünün bende ordayım
Ve işte günün en zor kısmı,yemek yeme zamanı
Bana iyi şanslar dileyin kızlar
Görüşmek üzere..
büyükşehir sen nerdesin ay çok sevindim
ay sorma sen beylikdüzü deyince kalbim çarptı hahahaben innovia evlerindeyim realin orda biliyor musun?
biliyorum tabi cnm bilmezmiyim
ee anlat neler yapıyosun,çalışıyo musun? doktora kime gidiyosun çok meraklıyım dimi
Ben avcılar medicanaya gidiyorum ama bu ay itibariyle beylikdüzü medicana international e geçicem hem Mehtap hanımı çok tavsiye ettiler hem de eve daha yakın diye oraya geçicem artık..
bende oaraya gitmeyi düşünüyorum bakırköy uzak ama doktorum çok ii bakıcaz artık..
ben 15-20 gün sonra gidicem bakalım inşallah memnun kalırım..
kızlar ben kaçar hepinizi öpüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?