2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oku oku bitiremedım ya sabah 1065te bırakmıştım okula gıdıp geldım 30 sayfa ılerlemiş asi 83tü sanırım öksürürken mıdesı bulanan varmı dıye sormuştu ben ben ben sureklı zaten mıdem bulanıyorda oksururken kuscak gıbı oluyorum bırde tuvalete dıye gıdıyorum kusup gelıyorum yemek işlerini eşim benden önce geldiği için o halledıyor gercı ben mutfaga gıremıyorum malesef ama butun işler ona kaldı deterjan ve yemek koksu mahvedıyor yemeği getirirken evın hanımı geldı dıyor zavallımbende baba olarak senın cekecegın sıkıntılarda bunlar sabretcez bırlıkte dıyorum

Kızlar doğum ve sonrası bölümünü okuyorum.
Aman amann neler var..
Ohh şimdi göbişteler tabii rahatız,bakalım o zaman ne yapacağız

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı?galiba bende enfeksiyon var.bu haftasonu doktora gidicem ama.antibiyotik tedavisi oluyomuş heralde

kızlar aranızda idrar yolu enfeksiyonu yaşayan varmı?galiba bende enfeksiyon var.bu haftasonu doktora gidicem ama.antibiyotik tedavisi oluyomuş heralde

Benim idrar tahlilimde çıkmıştı ama beni rahatsız eden bir durum yok..
Bu nedenle doktor antibiyotik falan yazmadı,ben de istemedim zaten.
Bol su iç dedi sadece..
Sanırım çok fazlaysa yazıyorlar antibiyotiği..

galiba benimki biraz fazla canım.hamilelikten öncede yaşamıştım ben bu durumu.ben de antibiyotik kullanmak istemiyorum.bakalım bol su içerek atlatırım inşallah.

Ben daha doğrusu midem bulantısı şddetlenince öksürük geliyo sonra da kusmayı tetikliyo iirenç bi durum..Nolcazzz yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…