http://www.kadinlarkulubu.com/dogum...bisler-icin-alinmasi-gerekenler-nelerdir.html
Bu linkte bizim için de faydalı olabilecek bilgiler var kızlar
Libertyy hoşgeldin cnmmm
işe başladınmı bugün ondanmı gündüz giremedin artık akşamlarımı gircen ne çok sordum yaa
kızlar bnmm öğürme krizlerim başladı yine ve çok fena altıma kaçırıorumm off ne rahat yazdım ama tam öğürürkennn oluor yani offf başamı dönüorum ne ilaçlarımda bitmek üzere napcam ben yaaa
canım dr ile konuş istersen ilaç vermesi lazım tekrar.böyle devam edemezkialtına kaçırmanda normal canım baskı oluyor sonuçta
Libertyy hoşgeldin cnmmm
işe başladınmı bugün ondanmı gündüz giremedin artık akşamlarımı gircen ne çok sordum yaa
kızlar bnmm öğürme krizlerim başladı yine ve çok fena altıma kaçırıorumm off ne rahat yazdım ama tam öğürürkennn oluor yani offf başamı dönüorum ne ilaçlarımda bitmek üzere napcam ben yaaa
oh ohh gelsin erkeklerr ben forumdaki tek kız annesi olcam inşallah
bende kız annesi olcam inşallah canım doktorum pipi göremedi herhalde erkekler daha çabuk belli olurmuş ya o yüzden kıza meyilliyim ben dedi galiba
panik yapma, başa döndüğün yok. gebelikte birçok insan bu kaçırma olayını yaşıyor sana has bir şey değil yani. bakarsın gülşen hn. farklı bir yol çizer sana bomba gibi olursun, birazcık daha sık dişini
azınlıktayızzz yani ben ptesi gidicem daha 2liye ama hissediorum kızım olacakk
canım Allah gönlünüzze göre versin.sağlıklı olsunlar.bu arada geçmiş olsun gene başladı demişsin sorunlarım ama çok takma geçer psikolojikte olabilir.3. aydan itibaren kalmıyor diyor doktorlar.dikkat et
meliscim anlıyorum sıkıntın var, biraz kuru ekmek yemeyi denesen.inşallah ama midem acıorr yani yanma bulanma ağrı deil bildiğin acıyor bu akşam üstünden beri iyice kötüleştim eşim aşağıya indi illa sende gel dedi evde yemek kokusu bilmemne beni iyice mahvetti eve geldim öğürme falan derken çok bitkinim şimdii ağlıcam sinirimden
ben doğururum seerdaaarrrr derimmmmm bakkk bu sendende olabilirdiii o hasta denen kadınla nereyee kadar derimmmmmmmm
azınlıktayızzz yani ben ptesi gidicem daha 2liye ama hissediorum kızım olacakk
meliscim anlıyorum sıkıntın var, biraz kuru ekmek yemeyi denesen.
bazen benim de midemin olduğu yere dokununca acırdı kuru ekmek iyi geliyor, asidi dengeleyip rahatlatıyor, dene istersen
senin bebişte serdarcı olmasın kız kocan delirir artık bi tane yetiyodu ikincisi geldi diye
1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlareşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf
nerden nereye taşınıorsunuz cnm allah kolaylık versin seval31 de taşınma telaşında biri daha vardı oda öleee valla allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?