2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Libertyy hoşgeldin cnmmm

işe başladınmı bugün ondanmı gündüz giremedin artık akşamlarımı gircen ne çok sordum yaa

kızlar bnmm öğürme krizlerim başladı yine ve çok fena altıma kaçırıorumm off ne rahat yazdım ama tam öğürürkennn oluor yani offf başamı dönüorum ne ilaçlarımda bitmek üzere napcam ben yaaa

canım dr ile konuş istersen ilaç vermesi lazım tekrar.böyle devam edemezki altına kaçırmanda normal canım baskı oluyor sonuçta

panik yapma, başa döndüğün yok. gebelikte birçok insan bu kaçırma olayını yaşıyor sana has bir şey değil yani. bakarsın gülşen hn. farklı bir yol çizer sana bomba gibi olursun, birazcık daha sık dişini

inşallah ama midem acıorr yani yanma bulanma ağrı deil bildiğin acıyor bu akşam üstünden beri iyice kötüleştim eşim aşağıya indi illa sende gel dedi evde yemek kokusu bilmemne beni iyice mahvetti eve geldim öğürme falan derken çok bitkinim şimdii ağlıcam sinirimden

azınlıktayızzz yani ben ptesi gidicem daha 2liye ama hissediorum kızım olacakk

canım Allah gönlünüzze göre versin.sağlıklı olsunlar.bu arada geçmiş olsun gene başladı demişsin sorunlarım ama çok takma geçer psikolojikte olabilir.3. aydan itibaren kalmıyor diyor doktorlar.dikkat et

ya çarşamba bitior dr a göre 3 ayım sata göre ise çok oldu biteli serum yiyorum düzeliorum etkisi geçior kötüleşiorum

meliscim anlıyorum sıkıntın var, biraz kuru ekmek yemeyi denesen.
bazen benim de midemin olduğu yere dokununca acırdı kuru ekmek iyi geliyor, asidi dengeleyip rahatlatıyor, dene istersen

meliscim anlıyorum sıkıntın var, biraz kuru ekmek yemeyi denesen.
bazen benim de midemin olduğu yere dokununca acırdı kuru ekmek iyi geliyor, asidi dengeleyip rahatlatıyor, dene istersen

çizi yiyebiliorum ama günde bir kere sabah 2 dilim ekmekle kahvaltı öğleden sonraqda çizi böle günüm geçior belki yarın güne gidince yerim başka evde yiyebiliorum çünkü ama şuanda yersem mahvolurum hayatımı kaydırır

1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlar eşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf

senin bebişte serdarcı olmasın kız kocan delirir artık bi tane yetiyodu ikincisi geldi diye

eşim cidden delirir şimdi sordum eşime bebişte serdarcı olursa naparsın dedim cvbı buraya yazamam biipppp diyimmm sevgidolu kocamm bnnmmmmmm hep hümanist yaklaşımlarda bulunur

1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlar eşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf

nerden nereye taşınıorsunuz cnm allah kolaylık versin seval31 de taşınma telaşında biri daha vardı oda öleee valla allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin hepinize

nerden nereye taşınıorsunuz cnm allah kolaylık versin seval31 de taşınma telaşında biri daha vardı oda öleee valla allah yardımcınız olsun güç kuvvet versin hepinize

alanyadan konyaya canım burda kimsemiz yok eşimin ailesi de benimkiler de orda aslında burası çok güzel bi yer gitmek istemiyorum ama bundan sonra yanımda birilerine ihtiyacım var malum bebiş olcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…