eşim cidden delirir şimdi sordum eşime bebişte serdarcı olursa naparsın dedim cvbı buraya yazamam biipppp diyimmm sevgidolu kocamm bnnmmmmmm hep hümanist yaklaşımlarda bulunur
1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlareşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf
alanyadan konyaya canım burda kimsemiz yok eşimin ailesi de benimkiler de orda aslında burası çok güzel bi yer gitmek istemiyorum ama bundan sonra yanımdabirilerine ihtiyacım var malum bebiş olcak
canım bende 2 haftaya kadar taşıncam inşallah yarın yavaştan toplamaya başlıcam mutfaktan başlıcam ilk.ayyy normalde zordur taşınmak hamileyken daha bir zor olur sanırım.ama şunu düşün ne güzel memleketine taşınıyorsun
1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlareşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf
hayırlısı olsun alanya gerçekten güzeldir ama olsun artık tatillerde gidersiniz iş güç falan ayarlandıysa ailelere yakın olmakta fayda var çok ihtiyaç oluor
ay kıyamam bak seval kuzu nasıl içlendi memleket diyince sevalcim hakkında hayırlısı olsun kuzum üzülmee
vazgeçtim marttan şubat anneleri devam topicindeyimmm fenalaşmak üzereyim ama çokk zorluk çekiorlar allah yardımcıları olsun inşallaahhh
meliscim napim ama burda tanıdığım kimse yok.komşu bile yokAllah tan sizler varsınız.bide yen, taşıncağım yer site.umarım tek tük birileriyle tanışırım.ben eski oturduğum yerde sürekli gezerdim evde oturduğumu pek bilmem.birilerii geliyorsa evdeyimdir ordayken.sudan çıkmış balığa döndüm yahuuu
herşey sorun ama en başta uykusuzlukne açıdan zorluk çekiyorlar meliscimmmm
offf ezeli hiç seyretmem anlamıorum bnm kapasiteyi aşıor hamilelik yüzünden mutfak ve oturma odasınada giremiorum oyüzden eşim ne izlerse onu izliorum bugünde ezel 22 de başladııı eşim uyuyor tabi demin reklama girdi seslendim seslendim eşim duymadı en sonn baya güçlü bağırdım uyandı dedimki aşkım hadi ezel bitti yatalım artık bu uyku sersemi yedi tabi tmm aşkım dedi kalktı bende tv yi kapattım hemen bu önden kombiyi kapatmaya gitti mutfakta saate bir bakmış 22:30 yaa aşkımmm neden böle yapıorsun diorr mutfaktaki saat olmasaydı yemiştii yaa offffff
herşey sorun ama en başta uykusuzluk
2 gaz
3 göğüslerdeki yaralar
4 emzirirken bebeklerin boğazına süt kaçması biranda süt foşş diye geliormuş bebeklerin boğazına kaçıormuş allah korusun
sezeryanlı annelerin ağrıları daha çok şey var göz çapakları tırnakları bile sorun
ama herkes kokularından bahsediooorrrçok güzeeelll
napim yaaa adam hem uyuyor hem tv yi gaspedior gerçi tümg ece uyudu ezel başladı diye uyandıı bende gıcıklık olsun diye şöle yapıorum
aşkkııııımmmmmmm hiç bebeğimiizin cinsiyetini düşünüomusun tahminin var mı
evet gündüz kız diorum akşam erkek dio
aşkııımkmmm mutlumusun peki bebeğğeeeemizide seviormusun diorum
hıhı dio
aşkımmm bak kerpeten çocuunu ve azapı ne güzel seviooo bnmdee göbeğeemmdee bebek varr sen niye sevmiosunnn
ya melis allahını seversen ama yaa bi dizim var yaa neden ben bu evde bişi yapamıorum yaaaaaaa dio
beni sevioooooo
napim yaaa adam hem uyuyor hem tv yi gaspedior gerçi tümg ece uyudu ezel başladı diye uyandıı bende gıcıklık olsun diye şöle yapıorum
aşkkııııımmmmmmm hiç bebeğimiizin cinsiyetini düşünüomusun tahminin var mı
evet gündüz kız diorum akşam erkek dio
aşkııımkmmm mutlumusun peki bebeğğeeeemizide seviormusun diorum
hıhı dio
aşkımmm bak kerpeten çocuunu ve azapı ne güzel seviooo bnmdee göbeğeemmdee bebek varr sen niye sevmiosunnn
ya melis allahını seversen ama yaa bi dizim var yaa neden ben bu evde bişi yapamıorum yaaaaaaa dio
beni sevioooooo
yanlış zamanlama yapıyosun bırak dizisini izlesinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?