2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

eşim cidden delirir şimdi sordum eşime bebişte serdarcı olursa naparsın dedim cvbı buraya yazamam biipppp diyimmm sevgidolu kocamm bnnmmmmmm hep hümanist yaklaşımlarda bulunur

olur ama olur anası nasılsa kızı da onun gibi olur bizimki de tancı yada gökhancı olmasa bari bizim adam da delirir

1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlar eşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf

canım bende 2 haftaya kadar taşıncam inşallah yarın yavaştan toplamaya başlıcam mutfaktan başlıcam ilk.ayyy normalde zordur taşınmak hamileyken daha bir zor olur sanırım.ama şunu düşün ne güzel memleketine taşınıyorsun

alanyadan konyaya canım burda kimsemiz yok eşimin ailesi de benimkiler de orda aslında burası çok güzel bi yer gitmek istemiyorum ama bundan sonra yanımda birilerine ihtiyacım var malum bebiş olcak

hayırlısı olsun alanya gerçekten güzeldir ama olsun artık tatillerde gidersiniz iş güç falan ayarlandıysa ailelere yakın olmakta fayda var çok ihtiyaç oluor

ay kıyamam bak seval kuzu nasıl içlendi memleket diyince sevalcim hakkında hayırlısı olsun kuzum üzülmee

1-2 haftaya kadar memlekete taşınıyoruz kızlar eşya toplama ev taşıma işi ne kadar zor ya offf

kızlar allah yardımcınız olsun ben bulantıdan ve halsizlikten günlük işimi bile yapamıyorum sizler ev taşıyacaksınız yardım edenler varmı bari kızlar ağır falan kaldırmayın kendinizi yormayın hiçbirşey bebişten önemli değil

mart annelerini okuorumda doğuranlar olmuş yarın doğurcaklar var birde görseniz şubat ayı bitti diye sevinçten uçuorlar maşallah hepsine çok tatlılarrr darısı başımaaa

meliscim napim ama burda tanıdığım kimse yok.komşu bile yok Allah tan sizler varsınız.bide yen, taşıncağım yer site.umarım tek tük birileriyle tanışırım.ben eski oturduğum yerde sürekli gezerdim evde oturduğumu pek bilmem.birilerii geliyorsa evdeyimdir ordayken.sudan çıkmış balığa döndüm yahuuu

vazgeçtim marttan şubat anneleri devam topicindeyimmm fenalaşmak üzereyim ama çokk zorluk çekiorlar allah yardımcıları olsun inşallaahhh

offf oda çok zor bnde insan severim mesela ama istediğim an insan görcem istediğim an yalnız kalcam şuanda böle bir lüksüm var iyiyim çok şükürr inşallah yeni evde yeni komşular yeni hayat herşey çok güzel olurr

ne açıdan zorluk çekiyorlar meliscimmmm
herşey sorun ama en başta uykusuzluk
2 gaz
3 göğüslerdeki yaralar
4 emzirirken bebeklerin boğazına süt kaçması biranda süt foşş diye geliormuş bebeklerin boğazına kaçıormuş allah korusun
sezeryanlı annelerin ağrıları daha çok şey var göz çapakları tırnakları bile sorun

ama herkes kokularından bahsediooorrr çok güzeeelll

offf ezeli hiç seyretmem anlamıorum bnm kapasiteyi aşıor hamilelik yüzünden mutfak ve oturma odasınada giremiorum oyüzden eşim ne izlerse onu izliorum bugünde ezel 22 de başladııı eşim uyuyor tabi demin reklama girdi seslendim seslendim eşim duymadı en sonn baya güçlü bağırdım uyandı dedimki aşkım hadi ezel bitti yatalım artık bu uyku sersemi yedi tabi tmm aşkım dedi kalktı bende tv yi kapattım hemen bu önden kombiyi kapatmaya gitti mutfakta saate bir bakmış 22:30 yaa aşkımmm neden böle yapıorsun diorr mutfaktaki saat olmasaydı yemiştii yaa offffff

slm benim eşiminde pireler uçuşuyor şu an oğlumda 8de uyudu inş. yine sabah 5te kalkmaz mahvoluyorum bitiriyor beni sabah sabah bende bakayım bi mart annelerine

yazık kız rahat bırak adamı

napim yaaa adam hem uyuyor hem tv yi gaspedior gerçi tümg ece uyudu ezel başladı diye uyandıı bende gıcıklık olsun diye şöle yapıorum

aşkkııııımmmmmmm hiç bebeğimiizin cinsiyetini düşünüomusun tahminin var mı

evet gündüz kız diorum akşam erkek dio

aşkııımkmmm mutlumusun peki bebeğğeeeemizide seviormusun diorum

hıhı dio

aşkımmm bak kerpeten çocuunu ve azapı ne güzel seviooo bnmdee göbeğeemmdee bebek varr sen niye sevmiosunnn

ya melis allahını seversen ama yaa bi dizim var yaa neden ben bu evde bişi yapamıorum yaaaaaaa dio

beni sevioooooo

canım ya bende bakayım dedim de okudukça bunaldım en iyisi kapatmak oldu.zaten korkuyorum ağrılar sızılar napar beni bilmiyorum.kalan aylarda kara kara hem düşüncem hem de bebişime kavuşucam diye mutlu olcam.ayyy bişeyleri daha şimdiden bilmeyeyim.hiç bilmiyorum değil ama olsunnn

yanlış zamanlama yapıyosun bırak dizisini izlesinnn

kızlar hepinize iyi geceler güzel rüyalar...bebişlerinizi görürsünüz inşallah:26:

o konuda haklsın seval ürkütücü gözüküor okuyunca en iyisi çok okumamak ben hamile kalmadan önce sürekli doğum hikayelerini okurdum şimdi okumuorum belki birara gaza gelir okurumdaa korkuorum o anlardan sonrasından ne olacağını bilmediğimiz zamanlar işte

sen beni öldürcenmi kıssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…