sen beni öldürcenmi kıssss
yahu oda anlamıorki diziyiii bu ne diorum dur dio noldu şimdi diorum sus dio e anlamıosan ne diye izliosun diorum anlamak için dio
kocişten haber var mı damla ??
vaybee bir erkek dahaselam kızlar..bugun ikili yaptırdım cok sukur bebegimiz iyi, sağlıklı..ve erkek..
herkes iyi çok şükür bugün mymel işe gitti raporuna rağmen sonrada hiç sesi çıkmadı bir kaç kişide kayıp mesela belizberkinde yok yaa bir sürü erkek var onları duymuşsundurnapıyosunuz kızlar nasıl geçiyor zamanınız okuyamıyorum geçmişi çok birikiyor kim ne yapmış bilemiyorum valla
kıssllaaarr kocişşşiimm bana ne almış süprizz olaraakkk???el doppleriartııkkk evimisdee bebişimisin kalp atışlarını pıt pıtlarını dinlioruss harika bişeyy çok rahat ettiim endişelenmeme gerek kalmadıı artık kendimde duyabiliom çok mutluyum kıslarr
kıssllaaarr kocişşşiimm bana ne almış süprizz olaraakkk???el doppleriartııkkk evimisdee bebişimisin kalp atışlarını pıt pıtlarını dinlioruss harika bişeyy çok rahat ettiim endişelenmeme gerek kalmadıı artık kendimde duyabiliom çok mutluyum kıslarr
bizim evde izlene tek dizi ezel, onun dışında hiçbir diziyi izlemez izlettirmez kocam,ay allah korusunnn bakk dizi reklama girdi adam bnm salonda olmadığımı anladııı bravoooooo aşkımaaaaa hayırlısıyla şu tırtlar vadisi ile ezel bir bitsede rahatlasammmmm hatta birde mümkünse kenan imirzalıoğlu ülkeyi terketsee ohh mis gibi hayatım olurr
ay inanmıyorum özlem bence eşin senin için değil kendi için almıştırsana çaktırmıyodur senden daha çok merak ediyodur bende bugün eşimi telde babasına bebeğin videosunu anlatırken duydum normalde konuşmaz çekinir hemde babasına demekki çok sevinçli o da
ayyy harikaaaaa çok sevindimmm ne gzeellll keşke bnmde olsaaaa tümg ün takılırdıkkkk bebişimleeeee sürekli dinlerdim kalp atışını kalp atışından fal tutardım soru sorardım hızlanırsa duyuyor derdim sanırım bnm akıl sağlığım yerinde deil ama senin adına çok sevindimmm yaaa meraktan çatlamana gerek kalmadı
var bebişim gemi limana yanaşamadığı için dün otele yerleşmişler dün geceden beri skypede kamera açık muhabbet halindeydik şimdi gemiye gidiyormuş. Gidince mail atar artık. Görünce daha iyi oldum keyfim yerine geldii
napıyosunuz kızlar nasıl geçiyor zamanınız okuyamıyorum geçmişi çok birikiyor kim ne yapmış bilemiyorum valla
selam kızlar..bugun ikili yaptırdım cok sukur bebegimiz iyi, sağlıklı..ve erkek..
bizim evde izlene tek dizi ezel, onun dışında hiçbir diziyi izlemez izlettirmez kocam,
bizde hep belgeseller açık ya da tartışma programları.
eskiden internetten izliyordum şimid ben de soğudum sadece kocam evde yoksa ne varsa bakıyorum.
bizim evde izlene tek dizi ezel, onun dışında hiçbir diziyi izlemez izlettirmez kocam,
bizde hep belgeseller açık ya da tartışma programları.
eskiden internetten izliyordum şimid ben de soğudum sadece kocam evde yoksa ne varsa bakıyorum.
aynenn öyle canımm çokk sevindirik oldum bendeeismirli olan varsa gelin hepimis bir dinleris
çok güzel çok sevindimmmmm bende eşim yurtdışındayken açardık webcami o uyurdu bende uykum gelinceye kdar ona bakardım genelde japonya çin gibi yerlerde olduğu için ayy ama ordan konuşmak yazışmak görmek bile çok heyecanlandırırdı beni inşallaahhh sürekli irtibat halinde olursunuzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?