benim eşimde hep sit com sever papatyam çocuklar duymasın falan gıcık olurum ben biraz daha dram seviyorum aşk seviyorum öbürleri nasihat verici özlü sözlü falan mesela papatyam
ebeet yaa çok güzeldi sanki yanımda gibi ben koltuğa yattım o da yatağına yattı öyle yanyana yatıyo gibi sevdik birbirimizigemideyken açık denizde internet çekmiyor ama mail adresi var uydu üzerinden ordan maillesebiliyoruz yada uydu telinden arıyo beni.. Ama limana yaklaşınca internet çekiyo o zaman rahat rahat görücez birbirimizi inşallah. Haftada 1 görüşücez göbeeemi göstericem her hafta kocacığıma
özlemm bende izmirliyim kuzenlerim çağırıp duruyolar gel diye bak ne çok İzmirli çıktı senin makina gelince :86: toplanıp sana geliyoruz İzmiriiiiin dağlarıınndaaa çiçekkklerrr açaaaaarrr
kızlar ben kaçar laptopun pili bitiiiiiiiyyyyy başındada tikilemicem karnım ağrıyo bugün acuk hepinize iyi geceler diliyorum bütün bebiş ve annelerini öpüyorum nanaktan görüşürüz yarın byes
ıyykk papatyamdaa ilkokul öğretmeni modunda yaa izleyemiorum çocuklar duyamsına bakıoruz ama öle sürekli deil hürreme takılırım demiştim ama kadının car car bağırması beni diziden soğuttu basit kadın diorum ıyy gerçi bakıorum ara ara pargalıyla hatice sultanı yakalamak için
öyle bir geçer zamanki favorim ferihada sıkıcı ama izlemek istioirum onuda eşim izlemior saçma diorr sıkıcı dior haklı ama emir sarrafoğlu var
ama hergün mailleşebileceksiniz dimi bir sorun yok peki sen istediğin her an telde ulaşabilecekmisin ona
şu dr un 1 aylık araları başladığı anda gidelimmmmm damlaaa ceste orda ayşegül ztn balıkesirde hemen gelirr tememdir bu işşşşş
çökücü teaammm
İyi geceler canıımm tatlı rüyalaaarr
ay bizimki çok alemdir benimle beraber oturur izler bütün dizileri saçmada olsa dalga geçmek için izleriz Ferihaya çok gülüyoruz biz mesela çok geyik ama izliyoruz işte..Öyle bir geçer zamanki bizimde favorimiz çok ağlak ama izliyoruz eşim Aliden nefret ediyo o Aliye küfür ettikçe ben mutlu oluyorumGitmeden söyledi zaten her hafta dizileri yaz bana neler oluyo biliyim dedi
hergün mailleşebiliyoruz ama malesef ben telefonla ulaşamıyorum çünkü açık denizde çekmiyor ama eşim hergün arar beni yada ben mail atınca hemen görüyor kamarasında da bilgisayarı var acil bişi olunca mail atıp beni ara diyorum öyle ulaşabiliyorum. İşte ülke sınırlarına yaklaşınca tel çekmeye başlıyor.Zaten genelde amerika venezuela arası çalışıyor gemi 5 gün falan sürüyo iki ülke arası.Haftada 1 görüşmüş oluyoruz yüzyüze. Buna da şükür eskiden hiçbiri yokmuş.Mail bizim için bulunmaz nimet..
bana uyar İzmir çıkartması yapalımgitmişken kayınvalideciğime de uğrarım pek severim
ayy eveett haklısınnn iyi ki mail varr bak ali kaptana bi gidior 6 ay aramıor ailesini ali kaptaaaaaaaaaaannnnnn
onu gelmeden 2 hafta önce ara öğren bakalım müsaitmi falannn başka türlü istemiordu dimi hatırlıorumm
neysee yavvv bende biraz dergi okuyayım bariiii bnm adamın ezel bitene kadr yatası yokkk bnde laptopu fişe takmaya üüşendim pil bitior
öperimmmmmmm hepinizi iyi geceler tatlı rüyalarrrrrr yüzüstü yatıp yiğenlerimi sıkıştırmayınnnnnnn bbyeeeee
sana yakın sayılırım özlem geleyim yer aç banabirlikte takılırız dımtıs dımtıs
özlemm bende izmirliyim kuzenlerim çağırıp duruyolar gel diye bak ne çok İzmirli çıktı senin makina gelince :86: toplanıp sana geliyoruz İzmiriiiiin dağlarıınndaaa çiçekkklerrr açaaaaarrr
Kızlarrrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün..çok şükür herşey yolunda...6,5 cm ve %80 ERKEKKKKKK:))))
ayy herkesin erkekkinşallah bisde öğreniriz yahu çok sevindim canımm maşallahh
kızlaaaar ben de izmirliyim
okumak için geldim evlendim sonra burdayım
ama doğma büyüme izmirliyim
kalacak yer derdimiz yok izmire gidersek
Kızlarrrrrrrrrrrrr doktora gittim bugün..çok şükür herşey yolunda...6,5 cm ve %80 ERKEKKKKKK:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?