2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım hadi bizden erkek senden de kız olsun dengelesin....erkekler daha önce belli oluyor pipilerinden:)))kızlarda doktorlar 16.haftayı bekliyor genelde kesinleşsin diye...

hadii inşallahhh tatlımm Allah söyletmiş olsunnn bisde kıs diyeliimmsenin kesin gibi bişi olmuş valla çok şaşırıom bu kadar erken belli oluyor baksanaa

Sağol canım...walla kaynana olcam bu gidişle:)))))
hadii inşallahhh tatlımm Allah söyletmiş olsunnn bisde kıs diyeliimmsenin kesin gibi bişi olmuş valla çok şaşırıom bu kadar erken belli oluyor baksanaa

walla doktor sen kıyafet alma ama %80 erkek dedi...1 ay sonraki ultrasonda tam kesinleşir dedi...ama yanılacağını pek sanmıyorum..genelde erkek denileler erkek çıkıyor çünkü pipi kendini hemen belli ediyor:)))bende zaten bu ultrasonda belli olmazsa kız olabilir diye düşünecektim ama doktor daha ben sormadan bi oğlun olcak dedi...şaşırdım kaldım bende hiç beklemiyordum hemen söyleyeceğini....

ayy ne güseel bisde perşembe gideceğizz ayy çook heyecanlı bişi yaaa ne güseell

lilacım gözün aydın çok tebrik ederim arkadaşım, oğlumuz da hayırlı olsun inşallah

ne güzel, bizim de hep izmire yerleşme hayalerimiz var ama iş güç burda olunca yerleşme hayalden öteye geçemiyor, ben sık sık gidiyorum ama şimdi 4.ay dolmadan gitmem.
kaç yazım eski foçada geçti çok severim, harikadır.

amin canım teşekkür ederimmm....hadi oğluma gelin lazımmmm:)))gelsin kızlar....

ayy inşallahh gelinler bizden gelsinn

Benimde eşim çok istedi evlenirken İzmire yerleşmeyi bende çok istedim ama annemlerin İstanbulda oluşu beni buraya bağlıyor. Eşimin işi sabit olsaydı hiç düşünmeden İzmirde yaşardım ama sefere gidince yalnız kalıyorum işte annemlere ihtiyacım oluyor. Eski Foça bizim cennetimiz yaa.. Eşimin dünyada görmediği yer çok az ama hep der eski Foçadan güzeli hiçbir yerde yok..Bu yaz gidemeyiz artık ama seneye bebişimizi götürücez inşallah Foçaya hep onun hayalini kurduk

benim de ailem hatta sülalem orda :)
eşim de bana yaz başında bırakayım seni İzmir'e yazı orda geçir burda o hamile halinle sıcaklarda bunalma diyor, ben çok kararsızım.
ne güzel hayaller kurmuşsunuz, inşallah hepsi gerçekleşir si zde biz de bir sonraki sene bebişlerimizle gideriz

yaza doğru verirsin kararını tatlımm.İnşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir bakarsın 2012 yazında bebişleri beraber gezdiririz seninle Foçada.. Hatta İzmirli kızları da toplarız valla süper olur..

yaza doğru verirsin kararını tatlımm.İnşallah hepimizin hayalleri gerçekleşir bakarsın 2012 yazında bebişleri beraber gezdiririz seninle Foçada.. Hatta İzmirli kızları da toplarız valla süper olur..
bence de süper olur, ayyy şimdi heyecan yaptım.
biliyor musun buraya geldiğim ilk günler herkesin nicki dikkatimi çekiyordu ne anlam çıkarabilirim diye, seni tanımıyordum henüz ama gelinlikli bir resim vardı sanki ona nickine baktıkça damla onur herhalde diyordum ama ad soyad gibi düşünmüştüm.
bugün baktım damla+onur yazmışsın akşamüstünden beri söyleyeyim diyorum unutuyorum ama artık soyadın değil beklediğin kocan olduğunu anlıyorum

Eveeeet gelinlikli fotom vardı doğru hatırlıyorsun canım.. Bitanemin,bal kocişimin adı Onur :) Damla+Onur=? yaptım inşallah 20 gün sonra soru işaretli kısmı da doldururum Bebişlerin ismi hazır ama cinsiyet belli değil işte..Ben de senin ismini merak ediyorum daha önce söyledin mi bilmiyorum ?

kızlar günaydın dün kontrole gittim bebişim sağlıklı çok şükür ense kalınlığı normal dedi herşeyi oluşmuş kolları bacakları burnunu bile gösterdi ama cinsiyeti için bir ay sonra dedi ( kahverengi akıntımıda söyledim dinlencen dedi kanama olmadığı sürece sorun yokmuş ama hala az az geliyor aklım hep kahverengi akıntıda inş. bişey olmaz. kuyruk sokumu ağrım için yapacak bişey yok dedi ortopediste git istersen dedi bende dedim arkadaşlarım magnezyum kullanıyorlarmış yazayım dedi ama pek bi etkisi olmazmış magnezyum ani giren kramplar için iyi geliyomuş. ikili testi sordum doktorum pek önemsemedi 4lü testi yaptırıyormuş ama ben sordum diye yaptırdı ikiliyi sonucu bir hafta sonra alcam haberler bu kadar şimdilik

Canım sonucların iyi cikmasina cok sevindim. Bebisini gorunce de baya heyecanlanmissindir tabi. İlk defa bebek seklinde gorunce insan bir garip hissediyo. caninin icinde bir can daha olusmus, mucize...Magnezyumu ok yorgun oldugunda icince kaslarini rahatlatiyo biraz, kemik agrina iyi gelmez kuyruk sokumundaki ama kas agrilarini alarak en azından hissettigin agriyi hafifletir. günde 1 kere ic daha fazla icme sakın üzerinde oyle yazıyo. bir de aksamları icmemi soylemisti bana doktorum heralde bi bildigi vardır.

çok saol cnm evet garip oluyo insan içinde bi canlı var herşeyi oluşmuş duygulandım tabiki. magnezyumu verdi ama faydası olmaz dedi bende akşamları içeyim o zaman belki biraz fayda eder

arkadaşlar heryerde fiyatlar farklı ikili testi ssk karşılamıyormuş 66 tl tuttu benim muayenede eskiden 20tlydi 25olmuş

kızlar sizlere de günaydın, esracım gözün aydın bebişini güzelce görümüşsün her şey de yolundaymış snein adına çok sevindim, akıntılar için de dinleneceksin başka çözüm yok.
ikili testi yaptırman iyi olmuş 4'lü test için birkaç hafta daha beklemen gerekecekti, erken dönem en iyii tarama testi ikili test inşallah kan sonuçların da iyi çıkar canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…