orda fiyatlar ne kadar farklı ya ben ssk'lı 285 verdim.
bugün de kan sonuçlarını alıcam ama elim telefona gitmiyor heyecandan.
senden cesaret alıp aradım, birazdan sonuç için arayacaklar beni.AAAA canım olmaz ki hadi hemen telefon et. zaten ense kalınlıgı normal cikmamis myidi. bu da normal cikacak insallah.
senden cesaret alıp aradım, birazdan sonuç için arayacaklar beni.
kızlar sizlere de günaydın, esracım gözün aydın bebişini güzelce görümüşsün her şey de yolundaymış snein adına çok sevindim, akıntılar için de dinleneceksin başka çözüm yok.
ikili testi yaptırman iyi olmuş 4'lü test için birkaç hafta daha beklemen gerekecekti, erken dönem en iyii tarama testi ikili test inşallah kan sonuçların da iyi çıkar canım.
napim yaaa adam hem uyuyor hem tv yi gaspedior gerçi tümg ece uyudu ezel başladı diye uyandıı bende gıcıklık olsun diye şöle yapıorum
aşkkııııımmmmmmm hiç bebeğimiizin cinsiyetini düşünüomusun tahminin var mı
evet gündüz kız diorum akşam erkek dio
aşkııımkmmm mutlumusun peki bebeğğeeeemizide seviormusun diorum
hıhı dio
aşkımmm bak kerpeten çocuunu ve azapı ne güzel seviooo bnmdee göbeğeemmdee bebek varr sen niye sevmiosunnn
ya melis allahını seversen ama yaa bi dizim var yaa neden ben bu evde bişi yapamıorum yaaaaaaa dio
beni sevioooooo
günaydın behic, hoşgeldinGünaydın Kızlar...
Günaydın Kızlar...
günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz????
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((
Mutlu yıllar feyruka,doğum günün kutlu olsun
inşallah bir sonraki yaşına da bebişini öpe koklaya girersin :90:
Mutlu yıllar feyruka,doğum günün kutlu olsun
inşallah bir sonraki yaşına da bebişini öpe koklaya girersin :90:
Günaydın hepinize genç anneler
ailenle sewdiklerinle nice nice yıllara. sen 28 yazınca aklıma geldigaliba bende 28 yaşındayım. ama hiç öyle hisssetmiyorum kendimi. otobüse bindiğimde ücret öderken hala öğrenci diyesim geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?