2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

orda fiyatlar ne kadar farklı ya ben ssk'lı 285 verdim.
bugün de kan sonuçlarını alıcam ama elim telefona gitmiyor heyecandan.

orda fiyatlar ne kadar farklı ya ben ssk'lı 285 verdim.
bugün de kan sonuçlarını alıcam ama elim telefona gitmiyor heyecandan.

AAAA canım olmaz ki hadi hemen telefon et. zaten ense kalınlıgı normal cikmamis myidi. bu da normal cikacak insallah.

saol cnm allah hepimizi güzel haberlerle getirsin inş. doktorum ikili testi yaptırmayacaktı ben sorunca yaptırdı 4lü test daha önemliymiş onu yaptırıyoruz dedi ama ben ne gerekiyorsa yaptıralım dedim biraz ukalalık ettim galiba sonucu bir hafta sonra alcam inş. güzel çıkar. cinsiyeti için hiç oralı olmadı sordum ama bir ay sonra biraz sabredeceksin dedi nabalım sabretçem yeterki bebişim sağlıklı olsun

o şimdi seni seviyor, bebişin olunca onu daha çok sevecek :)))
eşlerin bizi anlaması biraz zor yani.. benimkide yapıyor aynısını..
en son dedimki sen beni sevmiyorsun dedim o da bana sen beni hasta ediyorsun böyle söyleyerek dedi :))) istiyoruzki adamlar sürekli bizimle ilgilensin ama onların bizi anlaması zor, anca doğumu beklemek lazım

günaydın kızlar nasılsınızzzzzzzzz????
yeni bir gün daha başladı :-((( nasıl oluyor vakit bir türlü geçmezken yıllar hayatlar geçiyorrrrrr :-(((
kızlar bugün doğum günüm 1 yaş daha yaşlandım. depresyona girdim. ben daha küçücük cıvıl cıvıl bir kız çocuğuyken şimdi 28 yaşında oldum :-(((

DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSSSSSSSUUUUUUN.:124::124::119::119:
Daha 28 olduk yahu, sen yaşlandım deyince ben de üstüme alındım yapma...ben de 23'ünde 28 olucam.

günaydın cnm doğum günün kutlu olsun sanırım burda en yaşlı anne benim hiç takma kafana ben 31 yaşındayım

Yeni yaşın kutlu olsun,üzülme bak ben 30 oldum hiç üzülüyormuyum?

Mutlu yıllar feyruka,doğum günün kutlu olsun
inşallah bir sonraki yaşına da bebişini öpe koklaya girersin :90:

ailenle sewdiklerinle nice nice yıllara. sen 28 yazınca aklıma geldi galiba bende 28 yaşındayım. ama hiç öyle hisssetmiyorum kendimi. otobüse bindiğimde ücret öderken hala öğrenci diyesim geliyor

ailenle sewdiklerinle nice nice yıllara. sen 28 yazınca aklıma geldi galiba bende 28 yaşındayım. ama hiç öyle hisssetmiyorum kendimi. otobüse bindiğimde ücret öderken hala öğrenci diyesim geliyor

evet ben de aynen hala öğrencilik modundan çıkmamış biri olarak yaşımı düşününce kendimi kötü hissediyorum :-(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…